Gå til innhold

Norsk filmbransje vil ha avgift på bredbåndet ditt


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-qfohT7

Vel, Innholdsleverandørene lever jo også av å benytte seg av internettilbydernes tjenester for å få produktet til kunde, så kanskje det er de som heller skulle betalt internett leverandørene en avgift :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil også ha innntekter av en avgift.

 

Jeg skriver så mange fine innlegg her inne og de er sikkert grunnen til at veldig mange må skaffe seg internett. Folk bare må lese dem, lissom. Jeg antar jeg er ansvarlig for en stor del av inntektene til ISP'ene egentlig. Bare rett da at jeg skal ha litt av kaka.

Du belyser noe viktig, hvem har kontroll over fordelingen av midlene?

 

Det er bare å se på harddiskavgiften og lisensene i Sverige, det er klin umulig for andre aktører å kreve sin del av kaka. Makten overlates til mediemafian.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dødsstraff fungerer i andre land. Folk som får den, dør hver gang, selv om det tar litt tid iblant. Dette har vi sett fra andre land, så hvorfor skal norske borgere nektes tilgang til den samme tjenesten.

Se, argumentet "sett i andre land" holder omtrent frem til nesetippen, spesielt når denne foreningen ikke har myndighet til å monopolisere folks oppfatning og fremtvinge likt syn på ting.
Løsningen på problemet deres er så enkel at selv barn forstår det: Vil du tjene mer? Lag noe som selger bedre, la de som kjøper det betale for seg, men la naboen deres være i fred. :hrm:

Endret av xRun
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Sikkert ikke lenge til en må begynne å betale for oksygen og.

 

Dødsstraff fungerer i andre land. Folk som får den, dør hver gang, selv om det tar litt tid iblant. Dette har vi sett fra andre land, så hvorfor skal norske borgere nektes tilgang til den samme tjenesten.

 

Dagens, og helt riktig!

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke dette... Hvorfor kan de ikke bare selge filmene til utlandet? Hodejegerne gjorde jo stor suksess i Europa (ble vell solgt til 40-50 land), de må jo ha tjent en god del millioner på den avtalen? Jeg vet også at det er mange i utlandet som er interessert i filmen Børning (som er utrolig bra btw, sett den på kino), kan de ikke selge den til utlandet? Det er ett friskt pust i bilfilm sjangeren.

 

Å hva med skandinaviske land? (nå vet jeg ikke om Sverige og Danmark ser på norske filmer) men vi ser jo massevis av danske og svenske filmer/serier. Visst man tar en typisk helg på NRK, så vil man jo se at 50 % av filmene/seriene som går er enten svensk eller dansk. Selg filmer til Sverige og Danmark, så kan de lære noen norske ord i samme slengen (ja de forstår oss, men det er alltid noen særord som de ikke vet hva er som känsle = følelse).

 

Den norske filmbransje lider ingen nød, de har gravd sin egen grav. Vil man ikke innovere og bre weg utover skrumper man inn som en sviske.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...