Jump to content

Snabel@

Medlemmer
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Recent Profile Visitors

2585 profile views
 1. Denne sas kontrollern her var litt i overkant dyr (89) Raid controller | FINN.no
 2. Jeg inviterer all dere råtter til å møte meg på en plass dere kan bestemme ... så skal vi se om dere faktisk har det det skal til for å snakke om mennesker på denne måten , og dette er mennesker dere aldri har møtt. Jeg er 130kg på sokkelesten, har hatt norges rekorden i benkpress - håper jeg møter noen med motstand - men det gjør jeg vel ikke, for dere sitter uten genetisk mulighet til å bygge muskler og bare koser på pingle armer og måkebein
 3. håper jeg møter dere idioter engang, så ser vi hvem som står etter dette møtet....jeg garanterer at det det blir meg og ikke dere. forbanna sjøl diggere... wank off much ?
 4. Mennesker er mennesker liten, stor, tykk eller tynn , smart eller mindre smart. Men og spise sunt og være i bevegelse er jeg helt enig i - men om man er tykk eller tynn det spiller ingen rolle. Har veid 240kg og da jogget jeg og trenet 2 ganger om dagen. nå er jeg under halvparten og føler meg ikke annerledes fysisk av den grunn. Du må skille på dem som sitter i soffaen og spiser potetgull og dem som har anlegg for å bli store. jeg anbefaler ikke min kræsj diett til noen på 9 knekkebrød og 2 mil langs veien om dagen.
 5. For dette har du forsket på ? Det spørs vel kanskje om ikke du må ta et oppgjør med deg selv - for du har et ødelagt menneskesyn /Snabel@
 6. skal vi akseptere at mennesker er udugelige ? at de ikke engang passerer videregående? hva skal vi gjøre --- putte dem på en øde øy ?
 7. her er det bare å løpe å kjøpe med en eneste gang https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=206842920
 8. Helt uening... en switch med 2x10 gbit +et par kabler og et par nic får man for 3 - 4k på ebay
 9. Jeg forstår ikke hva du ønsker å gjøre - du drømmer om en router med 10gb nettverksinterface - hvorfor? Hva i alle dager bruker du en 40gbi infiniband switch til, så sant den ikke kan gå i ethernet mode på 10gbit?
 10. ligger mellom 2 og 4 ms , kebas i kragerø
×
×
 • Create New...