Gå til innhold

Psykokafe (lov å være blid, lov å være dritt lei..)


heblilla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God morgen :) Akkurat våkna. Trøtt kaffe :) Kommer til å sove i løpet av dagen igjen tror jeg. har lest bok av Paulo cohelo de to siste kveldene på senga :) Heter: " Ved elven Piedra satt jeg og gråt." Har fått beskjed om at det er bra om jeg leser bøker :) For å bli en god skribent, så det er bra at jeg leser, for det, og for mye annet også :)

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Word. Døvn er undervurdert.

 

Noe som også er undervurdert er aktivitet. Jeg voknet og fikk energi av det til tross for litt for lite søvn i nesten 2 uker nå. Men så blir man sulten også, og det tyder på at man starter noen prosesser.

 

Hvis noen har en supergenial forretningsidé, kontakt meg. Jeg vil få meg en båt og seile av gårde og leve isteden for å kaste bort sollys på dette drittet her...

Lenke til kommentar

Jeg lurer stadig på om jeg må ha antipsykotisk medisin, men jeg vil jo ikke bli sløvet heller.

Mtp. hodet kan man bli mindre sløv, siden man kan være veldig sliten i hodet før medisinering.

 

Men det er i alle fall bare tull at man ikke blir trøtt og får mindre "drive" av slike medisiner. I alle fall de jeg har forsøkt har virket sånn.

Lenke til kommentar

CBD (cannabidiol) sies (ifølge studier) å ha anti-psykotiske egenskaper. Hensiktsmessig for f.eks. schitzofreni.

 

 

Dette er ikke en forretningsidé, men veldig smart for å skaffe deg litt R&R:

 

http://theoatmeal.com/comics/dishwasher

Haha, oatmeal... ^^, Gotta love it

 

Tror ikke jeg blir rik av det da. Og anyhow måtte jeg ha skaffet meg dame først. Og hun der då bare farlig ut.

Lenke til kommentar

Gut murgen!

 

Er kaffen trøtt?? Hvordan vet du det?

 

Du må sove mer tenker jeg. Det må ihvertfall jeg.

hehe :) God morgen :)

 

har sovet litt mer i natt, men våkner alltid rundt nå. Tror jeg sovna rundt ett :) Men kjennes ut som jeg begynner å bli litt forkjøla nå, spiste ikke noe is går :) Men skal prøve å legge meg litt tidligere i kveld. Var i senga halv tolv i går, men. Rakk ikke å sove noe i løpet av dagen i går heller. Men søvn er veldig viktig :)

 

Før jeg sovnna i går hadde jeg sånn veldig merkelig tanke, men det var godt samtidig. Fant ut at jeg har en for mye stemme i hodet mitt som gjør meg ekstra sliten og tror jesus tok den vekk . Ihvertfall var det deilig å innse at jeg hadde en for mye. :) Så nå kanskje kan kontrlolere det litt mer. Men jeg håper egentlig jesus tok den vekk så tror det. Fordi jeg trenger den ikke siden jeg blir sliten av den så :) Også ble det til at jeg sa til meg selv at nå blir det litt enklere framover :) Selvom det egentlig er kanskje for mange tanker som jeg sier til meg selv, men jeg må slutte å si så mye til meg selv også da :) Fordi jeg sier noen ganger alt for mye til meg selv som ikke er bra. Som feks om jeg er blant mange mennesker så tenker jeg at jeg ikke har noe å snakke om og at jeg føler meg utenfor og at jeg blir utenfor også og er jeg trøtt i tilegg da så blir det enda verre.Og det bare baller seg på så hele meg føles helt innestengt og jeg får ikke slappet av og da kommer det flere tanker som ikke er så gode...Og får ikke vært meg selv heller. Fordi da blir jeg redd og usikker også. Og da tror jeg at jeg er stygg og :/ Alt blir liksom galt med meg. Og det blir så unaturlig alt sammen og skikkelig slitsomt. Fordi jeg prøver hele tiden å snu tankene. eller tenke på noe annet. Men den største grunnen til det er nok for lite søvn, for er ikke alltid sånn, men allikevel er det alltid et lite snev av det. Der alle andre er så mye bedre og sånn. Men jeg får jobbe med det :) Også hjelper Gud meg i stillheten :)

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Det har jeg også. High five! Godt med søvn, enda mer neste natt. 8 timer er gull tenker jeg.

 

Måten du sier det på får det til å høre ut som isen forhindrer forkjølelse. XD

 

 

Sabell, si til gudemannen at han må ta seg sammen å få slutt på terrorismen, halshugginger og menneskeslakting. Og roe ned USA, de tar over verden snart. Og jeg tror egentlig de gir faen i hele terroren så lenge det ikke berører dem. 9/11 var sikkert dem selv også... Faens politikk ødelegger verden...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men siden jesus/ Gud bor inni oss så er det opptil vi, oss og andre, som må ta oss av alt sammen sammen med Gud. Men Gud gir oss en åndelig oppvåkning som ikke styres av menneskene også. For dem som tar i mot tror jeg. Vi mennesker har det gode og onde i oss og må skille dem. For ved synden ble vi adskilt fra GUd og tok del i den onde også. SÅ når vi kommer til Gud så er det enklere å skille dem. Og da blir det slutt på sånt fordi da er vi hele og skjønner mer hva som er rett og galt. Og da vokser vi inn i hans rike ikke det jordelige som mennesken har skapt utenom Guds skaperverk.

 

Og Jesus har allerede tatt seg av synden vi må bare be om frelsen. Men de som synder fortsatt kan blir fortapt. Så feks en terroist må omveltes. Ved Guds hjelp og den finnes i kjernen inni terroristen. Men om terroisten er styrt av det onde og ikke lytter til kjernen som bor i han vil han forbli terroist. Og så lenge de er styrt av menneskene som ledes til både det ene og det andre så er det vanskelig å snu også. SÅ det er vi som må gjøre noe sammen med Jesus. Jesus må lede oss til dem også feks. Og han gjør jo det og. Jesus ville dødd for å redde dem i dag også. Men det er stort. Og han døde for dem før nå og senere. Det er mange røtter som må dras opp ikke bare det som skjer rundt omkring i verden. Og det beste er å begynne med seg selv. FOr det vi ikke får gjort noe med skyldes en selv også. I dag er det mange som har penger til Gud feks. Sko er deres Gud SKrekkfilmer er deres Gud musikk er deres Gud våpen er ders Gud o.s.v Gud er inni oss :) Og det som er inne er også utenfor. Men Gud kler oss både inni og utenpå om vi vil :) Og da tar den hellige ånd bolig i menneskene også :) Og da blir vi også ledet på rett vei. Amen.

 

Men den onde vil alltid prøve å ta oss bort fra Gud. Så vi må være sterke i ånden. For en ikke kristen er det uforståelig og unaturlig og ikke riktig klokt for en å høre en kristen feks også. De må også møtes ett sted :) Å være kristen for den kristne er overnaturlig på en måte også :) Men vi er heldige som får være sammen GUD :) Ingen ting er bedre enn det :) Gud tar hånd om hver enkelt av oss også. Jesus valgte og gi hele seg til Gud han. Derfor han er størst og Gud selv også :) Gud i han gav seg selv til Gud :) Amen

 

Må ikke høre på alt jeg sier fordi jeg trenger fortsatt Gudemorsmelk:) Er under fostring :) namm :p Blir stor og sterk.

 

Skal ta nypeskrtsakt for forkjølelsen lært av bamsefar ;) Er frisk om en time :)

Endret av Sabell
Lenke til kommentar

Skjebnens ironi:

Dess mer livet går bedre, dess mer innser jeg hvor ille det er og hvor langt det er til toppen. Jeg skulle ønske jeg hadde tatt selvmord når jeg hadde sjansen. Nå er jeg på vei opp, og da er det litt vanskelig å "motivere seg" :p (til å dø).

 

På den annen side, jeg kunne jo ha kladdet det til og endt opp grønnsak i rullestol.

 

tumblr_nccs4qOHji1td2dp7o1_500.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...