Gå til innhold

Mest irriterende fiende i et spill ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig med startposteren. Cliffracerne er de mest irriterende fiendene som finnes i spill. Er ikke spesielt vanskelig å drepe, men de er OVERALT. Utrulig irriterende.

 

En annen nevnelig irriterende fiende, er den omdiskuterte vakta som alltid står og skal drepe meg uttafor Moonmouth i samma spellet. Han er den eneste av vaktene som vil ha tak i meg. Dette skjedde etter at jeg gjorde et oppdrag for bossen i Moonmouth. Blei kamerat med alle igjen når oppdraget var slutt, UNNTATT denne ene vakta. Og han er sterk som en okse, noe som at jeg alltid må ha på meg potion of invisibility for å passere ham. Dette er riktignok en bug, men allikavæl den mest irriterende fienden jeg har møtt i et spill.

Lenke til kommentar

Alle som hater Cliffracere, de er meget iriternde hvis du ikke kan angripe på avstand med en bue eller ambrøst er de fine blinker, med magi er de ren underholdning, se de styret brennede. lag en ringmed "fire damage 20 for 5 seconds at target" eller noe kraftigere så er det problemet løst.

De kan fortsatt overaske deg, men det kan også andre monstere og da er det bare å bruke sverdet som vanlig.

 

Morrowind har et annent meget iriterende monster. Undead necromancer, de skader styrken din, dette er ille siden du da ikke kan bære så mye, hvis du allerede bærer mye skatter og våpen kan du ikke bevege deg uten å legge fra deg noe eller helbrede deg først.

 

Og alle dyrene som gir deg sykdomer deriblant noen Cliffracere er kjempeiriternde hvis du ikke kan helbrede deg.

 

Generelt er alle små, svake fiender som er vanskelige å treffe og som har feige angrep som gift og sykdom iriterende, dette gjelder alle spill.

 

Spilte Stronghold Crusader og hatet dumme slaver som satte fyr på hus og gårder. Svake fiender som med fakler som starter branner.

Lenke til kommentar
[quote name='Hetzer' date='20/10/2003 : 23:46']Jo forresten ble rimelig hissig på nazibertene i RtCW....var aldri på skjermen mer en 1 sekund før de tok en saltomortale og forsvant et eller annet sted....lyden av klakkende stilettheler og lyddempede skudd som suste forbi ørene mine uten at jeg ante hvor de kom fra....satt der i en blanding av paranoia og raseri[/quote]
De er da bare morsomme, du må bare holde deg i utkanten og ikke gå inn i rommet så er det jo bare å plukke dem ned
Lenke til kommentar

FF serien har mange irreterende,men når du er oppe på det fjellet,lite HP og items,så møter du en sånn Marlboro ******...alle mulige negative statuser som er mulig å få kan du få av den dritten tror jeg...

Også Yuffy!! Ufattelig at ingen har nevnet hun fra FF7...var sååå sur...ps kontrollen fikk gjennomgå når hun stakk av med alle materiaene...

Purken i GTAVC suger også ganske kraftig..du tåler 10-15 pistolskudd,men bare de peker gunneren på deg så er du busted... :roll:

 

EDIT: Hurra...sensur *grin*

******=jæv el

Lenke til kommentar

Mest irriterende fiende? Hmm.. Det må enten være de små Krypene på Half-Life som er overalt og hopper i ansiktet ditt! Grr! Eller så må det være folk som er sinsykt gode i CS, men sier de er enda bedre.. F.eks: Spilte public på søndag forrige uke, så var det en der som hadde38-7 eller noe sånt i stats, så drev han å whina om at han var i bakrus og litt syk, og at han hadde dårlig aim og at han skulle knust alle der (han var allerede best på serveren) Og sånne folk irriterer meg grenseløst! :grumpy:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...