Jump to content

magnemoe

Medlemmer
 • Content Count

  1442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 :)
 1. Hvorfor kan ikke dette kombineres? Er ingen grunner til å ikke kombinere dette. Merk at alt er software på konsoll og servere, dette kan endres raskt. Ja såklart om du vil laste ned spillet du kjøpte for å spille hos en venn må du ha tilgang til internett hos han og du må ha registrert spillet hos MS. Dette var smart av MS, i løpet av One sin levetid vil nedlastning overta marketed uansett.
 2. Strøm er en kritisk leveransje, internett til privatkunder er ikke kritisk, hadde internett gått ned 15-16 mai i gata di, hadde det ikke blit fikset før denne uken. Mange sitter på ustabilt nett som detter ned av og til, så lenge de ikke spiller online betyr det lite. Imidlertid er hoved problemet på den andre siden, se så godt diablo3 virket, nei de har ingen erfaring med den slags bortset fra wow da. Sim city er et annet eksempel. MS har erfaring med server drift imdilertid er spill veldig peak basert, om du kan laste ned et AAA spill kan du få milioner av spillere på dag en. Legg til at noen kids kjører et ddos angrep siden spillet ble xbox esklusivt og du har det gøy.
 3. Tror skyrim tar 6gb standard på pc der alt instaleres, hd texture er 3gb og er dlc. Gjetter at xbox360 ikke instalerer dialog og annet som kun brukes skjelden. Om skyrim hadde vært et one spill ville det vært 9 gb merk også at skyrim ikke har ingame video, dette spiser plass fort, gjenbruker også veldig mye resursjer. Neste gen spill vil få mye høyere oppløsning av textures, sikkert også mer variasjon, både modeller og teksture, minnebegrensningene i forige generasjon gjorde at du ikke kunne ha for mange på en gang. all video vil være full hd.
 4. En annen morsom tanke, er klart at noe av årsaken til at AMD var så ivrig på å få både MS og Sony med på den cpu/gpu løsingen sin er at de også kommer til å bruke dette på pcer, det er her de vil tjene pengene.
 5. Amd 8 core+ hd7950+8gb minne= 4000 Ja i tilleg trenger du kasse+psu+ hd+ blueray, dette kan du få for under 2000. Skjemkort er sterkere en det i PS4, valgte det siden PS4 tjener noe på at alt er på en chip. En I5 vil være bedre til spill men den amd cpuen er mer lik den i PS4. For en bærbar må du nok opp i 10 eller mer, men ps4 er heller ikke bærbar. På den andre siden som jeg sa i post over, siden du alikevell har en pc er ekstrakostnaden kun skjermkortet.
 6. Nettop, siden du alikevell må ha en pc er prisforsjellen kun skjermkortet og du trenger ikke akurat titan for å få bedre ytelse en 360, et kort til under tusenlappen vil gjøre dusen. har spilt oblivion på en bærbar til 4000 for flere år siden, funket helt greit, nei den hadde ikke hd, kun den oppløsingen billige bærbare har, kjørte på høy kvalitet men ikke max, For neste generasjon spill ville jeg satset på et skjemkort til 2-3000, ja er litt overkill men tar høyde for konsoll optimalisering, og bedre kvalitet på pc versjonen.
 7. stemmer nok dette, virker ganske pussig da 3GB ram og 2 kjerner osv er en pc i seg selv og høyere en systemkavet for win8. Du kan fint bruke en kraftig pc til lettere bruk som surfing mens cpu load er 100%. I kort, jeg har ingen anelse hva MS har røyket, men det er den samme gjengen som lagde win 8 frontend så noe sterkt må det være. Det prositive er at dette er settinger som kan endres, godt mulig de er satt lavt for å reservere resursjer til senere bruk. De vil nok bli endret straks du får multiplatform spill som begynner å kreve 6-7GB ram
 8. Jup, PS4 er svakere sammelignet med dagens pcer en PS3 var når den ble lansert. GPU er en heller svak midlesklasse gpu, cpu er fin men har svak enkjernes ytelse, 8gb ram er helt standard men er fint de fikk inn såpass mye. De tjener en del på unified arkitecture med gddr ram, men neppe nok til å hamle opp med et 2000 kr skjermkort, legger du 3000 på bordet får du et skjemkort du nok kan bruke hele denne konsollgenerasjonen, om du ser bort i fra at pc versjonen kommer til å få bedre textures og mer avansert rendering av ps4 spill i 2020 samt at 4K eller lignende sikkert er standard på pc skjemer. Denne er ganske morsom http://asia.cnet.com/xbox-ones-gpu-not-as-powerful-as-ps4s-62221459.htm
 9. Helt riktig, hadde MS fortsatt å bruke powerpc cpu ville de kunne hatt bakover kompabilitet. Ulempen med dette er at de da måtte designe sin eget chipset og hatt seperat cpu og gpu. Mye greiere å gå for den AMD løsningen som jeg regner med at amd selger til kostpris siden de også kommer til å bruke den til pcer. Amd får stort volum samt at de kan selge de cpuene som kan overklokkes dyrt og de med svakheter billig til pc markeded.
 10. Med en 8 kjernes cpu har de ingen problemer med å gjøre flere ting samtidig. Det kan bli problemer på andre måter, mest sansynlig minne og hardisk bruk, problemet vil være størst for spill som bruker mye minne da de vil ha mindre cache. ser ikke hvordan flere os kan løse dette, det vil snarere øke resursbruken, fordelen med flere os er at det kan være lettere å hantere softwaremessig, spillet kan ikke få konflikter med apper slik du kan oppleve på pc. Er klart at de ikke har seperat hardware for dette det vil bli for dyrt.
 11. Hvordan kunne xbox360 spille xbox0 spill? xbox0 hadde en intel cpu. Emulering? Imidlertid er ikke cpu forsjellen mellom xbox 360 og one stor nok til at du kan emulere. En tanke, siden one kjører x86 og win8 burte det være en smal sak å porte pc spill til dene, er mer snakk om tilatelser osv, multiplatform spill støtter bruk av kontroller på pc,
 12. Den sjønte jeg ikke? Det er ingen problemer å kjøre flere programmer på samme maskin. Alle windows versjoner har støttet dette. Du kan også sette av resursjer i OS slik at et program ikke bruker alle selv om det har bruk for det. Ja det er klart at om du bruker mye av cpu på søl blir det mindre på spill, men tror ikke dette er så viktig da du har 8 kjerner. Å reservere 3GB minne er mye, mer en det windows 7+ antivirus og annet bruker. Dette er imidlertid en OS instilling og kan endres med en patch.
 13. Er vell to grunner til dette, profesjonelle anmeldere er mer objektive, de dømmer spillet for seg selv. Er vel også litt at AAA spill får en automatiks bonus samt noe korupsjon. Spillere vil automatisk sammenligne med Dragon age Orign, værre, de som forhåndsbestilte DA2 var de som likte Orign. De som liker Orign vil vanligvis ikke like DA2, selv gad jeg aldri fullføre demoen. De som ville likt DA2, droppet det ofte da det fikk slakt av fansen. Hadde vært mye smartere om DA2 hadde vært helt urelatert til Orign, ikke brukt dragon age navnet, ikke brukt setingen osv.
 14. Er vell kun at den scroller til høyere. Imidlertid er dette en minimalt problem, hovedproblemet er at oppstart skjemen er fulstending feildesignet for pcer. Giantiske ikoner, thumbnais er et bedre ord. Ingen undermenyer/ mapper som gjør at alle mulige utils som aldrig brukes fyller den opp så du må bla i evigheter. Hvorfor ligger notepad og kalkulater et helt annet sted. Ja du kan rydde i den, ja du kan søke. Men hvorfor skal jeg gjøre det når jeg i win 7 får opp en liste over de 25 sist brukte programmene? Ja du får tillegsprogrammer som løser dette. Men hvorfor skal jeg instalere et nytt gui for windows for dagligdags bruk. Siden win 7 funker fint ser jeg ingen grun til å bytte. Vill si at win 8 er et dårligere produkt en vista, vista hadde problemer siden den var basert på en helt ny kjerne og dette ga masse problemer, men dette var forstålige problemer, ikke at designavdelingen har hatt fikse ideer. Det er ikke bare frontend, hvorfor har de win 8 rt kunne de ikke kombinert den med mobil versjonen, da med et litt annet grensesnitt siden du har større skjerm.
 15. Du ser ikke forskjellen på spesialutstyr for spesielt interesserte og noe som potensielt "alle" går med?For min del vil jeg gjerne forbeholde meg retten til å snuble på gata uten å havne på en blooper-reel, for så å måtte styre masse med den umulige oppgaven å få slettet noe fra internett. Jeg er ikke direkte i mot Google Glass, men innen slikt kommer for fullt bør det være solide regelverk som håndheves strengt.Jeg har lite å skjule, men liker ikke at andre legger ut "historikk" for meg på nettet. Dette er litt av problemet, imidlertid er sjangsen at du skal gjøre noe så dumt at du blir en youtube hit meget liten. Et mer relevant problem er at du gjør noe så dumt at alle venner og kjente ler av det. Gir også gode muligheter til å enten knipe en du ikke liker i en kjedeig situasjon eller sette opp noe med alkohol.
×
×
 • Create New...