Jump to content

atrax

Medlemmer
 • Content Count

  2403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. http://www.mouse-sensitivity.com/
 2. Nå ja. Jeg venter heller på Airtame (Indiegogo).Virker mye mer lovende enn de andre løsningene så langt.
 3. Du kan prøve følgende: Åpne et kommandolinjevindu, og skriv: arp -a 192.168.1.6 Da skal du finne den tilhørende MAC-adressen til denne IP-en. Så åpner du http://www.coffer.com/mac_find/, og søker på de 6 første tegnene i MAC-adressen. Hvis du f.eks. fant at MAC-adressen var 1c-af-f7-8e-f1-0e, så søker du på 1c-af-f7. Du får nå opp produsenten av den nettverkstilknytta dingsen. Muligens det kan gi deg et hint om den dingsen du har i leiligheten som du hadde glemt hadde nettverksmulighet, eller så kan du med rette begynne å mistenke naboene dine. Koble deg direkte til Netgear-boksen med kabel. Sjekk om du nå får riktig hastighet på nettilkoblingen. Sjekk videre om den IP-adressen forsvinner om du kobler fra strømnettverksoppsettet ditt. Har du rett hastighet nå? Til slutt kan det tenkes at noen elektriske apparater kan forstyrre signalet til strømnettverksboksene, men hva det skulle være kan jeg ikke tenke meg. Det er godt mulig at en nabo har kjøpt seg et apparat som er synderen, for så vidt jeg vet så rekker signalene nokså langt (opptil 100m på den som HW testet nå nylig). Nå har jeg ikke slikt oppsett selv, så jeg vet ikke hvordan det settes opp; om det er noen sikkerhet mot nettopp naboer som kan koble seg til ditt nett, men nå har du i alle fall noen ting du kan sjekke. Redigert: Du fant selv ut av den IP-adressen, ja. =) Hva er det for en kort-leser? Er det for å dekode TV-kanaler? I så fall bør du vel skru av den funksjonen for å teste. Eventuelt se på kanaler som du vet ikke er kodet, og test internetthastigheten for se om det utgjør noen forskjell når du svitsjer til en kanal som er kodet. Dette er bare noen rare innfall jeg fikk i farten, jeg har ikke Canal Digital selv...
 4. Jeg mener å huske at det var flere versjoner av CIH. Den tidligste ble aktivert den 26. april hvert år, mens senere versjoner ble aktivert den 26. hver måned.
 5. En proff gamer, ja. Han høres virkelig ut som en autoritet på dette området. Vedkommende har sikkert også sterke meninger når det kommer til hva slags kosthold/klær/politiske ståsted en gamer skal ha. Ville slike råd vært like overbevisende? Det kan naturligvis hende at det var noe medfølgende programvare til en eller annen dings som ikke fungerte slik det skulle for flere år siden, men at produsentene skulle utvikle programvare som de vet vil redusere ytelsen til produktet sitt faller jo på sin egen urimelighet.
 6. Jeg har nettopp VG248QE, og jeg var også veldig interessert i Lightboost i 2D. Jeg fulgte fremgangsmåten på den sida der, men det var ganske omstendelig. En modifisert skjermdriver må bl.a. installeres manuelt. Det funka jo, men så fant jeg senere et mye enklere alternativ, som jeg absolutt anbefaler over Blurbuster's metode: http://www.monitorte...ion-Utility-CRU Se vedlagt skjermskudd av programmet (som er gratis).
 7. Klikk. Du må blø .... liten warning før jeg kastet opp kveldsen hadde vært greit...
 8. Med forbehold om at du ikke mener stock-kjøleren som følger med en boxed prosessor, så koster en kurant luftkjøler om dagen ca. 700 kr. Og for å ta utgangspunkt i utstyret ditt som du fremhever som spesielt stille; koster ikke den fancy DCUii-versjonen av skjermkortet ditt minst 300 kroner mer enn standardversjonen? Da ligger vi på ca. 5000-10000 kr for tilsvarende vannkjølingsutstyr, i følge deg. Hvis du setter sammen vannkjøling innenfor dette budsjettet, får du ganske heftige saker (til langt mindre enn 10 høvdinger). Og når du senere oppgraderer hardware, kan du huske på at du slipper å kjøpe ny radiator, vifter, pumpe, vanntank. Seriøse produsenter av vannkjølingsutstyr lager dessuten også rimelige adaptere til vannblokkene sine slik at de kan brukes på fremtidige generasjoner av hovedkort. La oss ikke glemme fordelen av å kunne plassere radiatoren slik at kjølig luft utenfra blir brukt framfor halvvarm luft fra innsiden av kabinettet. En skikkelig radiator har dessuten langt større overflateareal enn alle luftkjøleribbene dine til sammen, og ventileres av 2-3 store, stillegående vifter. Dagens pumper er dessuten veldig stillegående, jeg kan ikke høre min. Du har kanskje ikke førstehånds erfaring med et godt vannkjølt system, men det er altså ikke så fælt som du vil ha det til. =)
 9. Jeg ser dine tilhengere, og høyner med én!
 10. Den er grei. Fant ut at den nettsiden ikke sendte caddyen til Norge.. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt noe slik? ( http://digizon.ecrater.com/p/9067440/sata-hard-drive-hdd-caddy ) http://cgi.ebay.com/NEW-SATA-2nd-HDD-caddy-9-5mm-ACER-BENQ-HP-DELL-ASUS-/270708545640 US $9.49, fri frakt fra Kina. Bestilte nylig en selv, tok 3 uker før jeg fikk den. Kan ikke annet enn å anbefale. =)
 11. Siden du er så godt i gang med DIY-arbeid og ramponering av garantier, hvorfor ikke lage din egen batteripakke? Les hva som står på din. Tipper det er noe sånt som 11.1V, 5000-6000mAh. Batteripakken du har kan sikkert åpnes forsiktig, og så er det bare å erstatte batteriene med nye, f.eks. disse om specs stemmer med batteripakken din. 3 stk. av denne sorten i serie gir 3 * 3.7V = 11.1V, og parallellkobler du to slike serier har du 2 * 2500mAh = 5000mAh. Voila, din egen hjemmelagede 6-cellers batteripakke til knappe 140 kr. Kanskje du til og med klarer å utvide den og lage en 9 cellers?
×
×
 • Create New...