Gå til innhold

Fargo(TV Serie)-Generell Diskusjon(USA sendetid)


Anbefalte innlegg

post-296252-0-29417500-1397522582_thumb.jpg

 

Fargo er en ny TV-Serie basert på filmen med samme navn(regissert av Cohen Brødrene) som sendes på FX, som tidligere har sendt Justified,The Shield og Sons of Anarchy.

 

Fargo er en antologi serie(Les True Detective).Det vil si nye karakterer og ny story hver sesong.

 

Serien tar som filmen hovedsakelig plass i Minneapolis(Minnesota).. Selvom handlingen tar plass samme sted er dette ikke en remake, selv om noen figurer er basert på figurene fra filmen.

 

Showrunner Noah Hawley quote : This is not a tv-series it's a 10-hour Movie. Han har skreddersydd en ny fargoopplevelse for TV. Serien har Cohen Brødrene som eksekutive produsere.

 

Skuespillerne er også prov på dette, med Billy Bob Thornton og Martin freeman som de ledende skuespillerende. Støttet av Bob Odenkirk(Assisterende Sheriff Oswalt) Joey King(Greta Grimly), Colin Hanks(Gus Grimly) og Allison Tolman(Molly Solverson)

 

Handlingen ?

 

Landstryker Lorne Malvo(Thornton) ankommer i en liten sub-urban Minnesota by, han preger befolkningen med hans fiendtlighet og hans evne til å ty til vold. Han får et spesielt forhold med Lester Nygaard(Freeman) som er lei av sin miserable tilstedeværelse som livsforsikring-salgsmann.

 

Kan en TV-serie gi oss den samme atmosfæren vi fikk i klassiske Fargo ?

Mye tyder på det, serien har fått en veldig god respons fra kritikerne(Link til Metacritic) og seere(Link til IMDB).

 

Fargo har premiere i USA Tirsdag 15.April på FX.

 

Er den tilgjengelig i Norge ? Ja, HBO Nordic har plukket den opp og de 2 første episodene er ute 23.April

Endret av Woody_97
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner ikke til noen av folka som spiller i filmen bortsett fra Billy og Bob. Ser at serien har 9.3 på imdb og mener dere at den kommer til å holde seg såpass godt? Skal se på serien når det er mer en 2-3 episoder ute. Føler at man trenger såpass før man si om en serie er god eller ei.

Har jo Martin Freeman da, som du kanskje burde kjenne til :tease: Joey King og Bob Odenkirk(Breaking Bad) er og store navn-

 

Premieren var veldig sterk, men føler ikke at det er en 9.3 serie just yet, men jeg tror den vil gjøre seg mer en fortjent til det iløpet av sesongen. Metacritic(en rekke kritikere) får vel de 3-4 første episodene og der har den 87/100 :yes:

Endret av Woody_97
Lenke til kommentar

Var lættis å se Odenkirk som en klomsete sheriff haha. Anyways, på starten av piloten står det alt som skjer er sant, og de har valgt å vise det nøyaktig som det skjedde av respekt for de involverte ellerno slikt. Noen har et en kilde til det, evt artikler om "the true story". Vet at det sikkert ville være spoilere der om de stemmer, men føler det er realt spørsmål.

Lenke til kommentar

Anyways, på starten av piloten står det alt som skjer er sant, og de har valgt å vise det nøyaktig som det skjedde av respekt for de involverte ellerno slikt. Noen har et en kilde til det, evt artikler om "the true story". Vet at det sikkert ville være spoilere der om de stemmer, men føler det er realt spørsmål.

Verken filmen eller serien er basert på virkelige hendelser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...