Gå til innhold

Den store Alien: Isolation tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Tusen takk :) Er det bare å betale med paypal så dukker det kjapt opp på mail? Orker ikke sende inn slik ID-verifikasjons greier som jeg ser mange slike sider opererer med.

 

Jeg har brukt disse flere ganger. Får key i løpet av

. betaler med paypal. Og de er billig :)

http://www.cdkeysdiscount.com/

 

 

Enda ett tips ja! Takk takk!

 

 

Som regel de billigste. Får Keyen med engang. 233kr for nostromo edition.

 

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Alien%3A-Isolation-CD-Key-For-Steam.html

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva som er så fantastisk med denne tvungne stealth-greia. Dette er SJETTE gangen jeg prøver samme sekvens. Rett etter jeg finner en access tuner foran en heis. Uansett hvor jeg går blir jeg oppdaget og skutt. Har ikke sett en kløyva alien, bare masse teite mennesker. Og hver gang må jeg traske tilbake gjennom et par luftkanaler for å komme til samme plassen og se samme cutscene. For noe forbanna tøv.

 

Edit: 9. gangen på samme sekvens. Jeg spyr.

 

Og nå kom jeg meg videre og har blitt drept av androider 14 ganger.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Men jeg vil PRØVE å komme inn i det, siden alle anmeldere sier det er så flott og skummelt og "immersive"..men jeg blir bare røska ut av all innlevelse av all denne reloadinga.

 

Nå flyttet jeg over til sofaen og TV med x360-kontroller. For første gang oppdaget jeg at det var en melee attack knapp..etter 3 timer.

Men det hjelper jo ikke på androidene det heller, de bare blokker den.

 

Det jeg ikke liker, er at man egentlig ikke vet om man har "trigget" en, så man rusler ivei mot objective, så er det plutselig 3 tullinger bak deg 3 minutter senere. Bare å legge ned kontrolleren og vente på å dø og reloade igjen..får vel prøve Easy før jeg gir opp helt.

 

LOL..nå mistet jeg 30 minutter progress (og 2 fullførte objectives) fordi spillet ikke autosaver noensteder. Rett tilbake til start igjen..galskap.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ble knappt 1,5 time på PC med 360 pad her, som funket gull! Har ikke fått Alien etter meg enda (kun sett halespissen :p) , men ett par hissige mennesker fikk jo hilset på.

 

Må først berømme utviklerene for en suveren stemning i form av lyd,grafikk og skikkelig bra design sommstår Alien tro! Jeg tror dette kan bli en passe grusom og stressende opplevelse...i positiv forstand :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er vel litt forbi der, skal skaffe en kode til en heis for å komme meg videre, mens Alien vandrer rundt i gangene i området. Har dødd utallige ganger, noen ganger nesten rett etter jeg loadet. Kontrolleren har vært på tur i veggen noen ganger.

 

Jeg kaller dette spillet heretter Alien: Total Frustration

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Er på level 13(PC, hard). Dette er lett et av de feteste spillene jeg har spilt. Det er til tider såpass skummelt/intenst at det rett og slett er ubehagelig he he.

 

Og takk og lov for at det ikke er autosave! Mye av spenningen ligger i å "overleve" mellom lagringsstasjoner.

Endret av cock hammer
Lenke til kommentar

Men jeg vil PRØVE å komme inn i det, siden alle anmeldere sier det er så flott og skummelt og "immersive"..men jeg blir bare røska ut av all innlevelse av all denne reloadinga.

 

Nå flyttet jeg over til sofaen og TV med x360-kontroller. For første gang oppdaget jeg at det var en melee attack knapp..etter 3 timer.

Men det hjelper jo ikke på androidene det heller, de bare blokker den.

Det er mulig å denge en androide med skiftnøkkelen, men det er veldig vanskelig. Det er jo litt av poenget. De er trege og enkle å unngå i åpne områder, men de er råsterke og vanskelige å ødelegge. Jeg klarte å ødelegge en ved å skyte den i hodet med pistol på kloss hold, men selv da brukte jeg fem skudd. Det høres kanskje ikke mye ut, men jeg har til nå 13 skudd til sammen. Å ødelegge dem er altså ikke noe man bør forvente å klare. :)

 

Men ja, er enig i at vi burde ha blitt fortalt før at det er en melee-knapp. Slet noe sykt med de første farlige menneskene, og var nær ved å droppe hele spillet en stund. Men så oppdaget jeg at jeg kunne slå dem ned, og da ble det noe helt annet. :)

 

And, of course...

 

Lenke til kommentar

Ja nå gleder jeg meg nesten til å møte mennesker igjen så jeg bare kan gå og denge dem ned. Jeg ble så frustrert igår at jeg bare ga opp etter å ha blitt drept av alien ørten ganger i samme området. Den finnes ikke skummel lengre, bare tenker "ånei" og legger fra meg kontrolleren til jeg dør hvis han spotter meg. Og jada, jeg bruker motion trackeren mye mere nå.

 

Jeg bare føler at det er så utrolig mye jobb for å komme littegranne videre. Og ikke minst når savepoints er så langt fra hverandre blir det bare en utrolig kjedelig trasking gjennom samme området på nytt og på nytt når man dør.

 

Det verste med androidene er at de slutter jo aldri å følge etter deg selv om du er milevis unna. Sitter du og kikker på omgivelsene en stund eller tar en liten pause kommer det plutselig 3 stk og denger deg som har fulgt etter deg i 10 minutter.

 

" Investigate Lingard's Office for Information"

 

Har aldri sett så mange "load current save" skjermer som i dette spillet :( Hint, samme jumpscare 10000 ganger er ikke skummelt, folkens. Jeg er rett og slett bom stuck i dette området. Ferdig. De kan dytte atmosfæren opp i rumpa når jeg dør oftere enn i Super Meat Boy.

 

Ta f.eks. nå nettopp. Endelig etter 20 forsøk fikk jeg tak i Trauma Kit. Så går jeg 10 meter lengre, og Alien springer mot meg og "load current save"..som er laaaangt vekk.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...