Gå til innhold

David Moyes - Arbeidsledig


Latias

  

203 stemmer

  1. 1. Moyes rett mann for United?

    • Ja (United-supporter)
    • Nei (United-supporter)
    • Ja (ikke United-supporter)
    • Nei (ikke United-supporter)
    • Hvem er Moyes?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er fullstendig enig i at Moyes har hatt strykkarakter sålangt denne sesongen. Men de to siste seriekampene har vært noge annerledes, en annen taktikk, lagoppstilling, og det ha fungert. Syns vi bør bygge videre på det vi holder på med nå. Greit nok, det er kanskje ikke godt nok til å slå Liverpool eller City, men jeg ha troa på at det er godt nok til å få en god avslutning på sesongen. Så kan det bygges videre neste sesong.

Lenke til kommentar

Nei, mange av United-supporterne her inne hadde høyere forventninger til United i år. Jeg hadde trodd vi skulle klare 4. plassen, men hadde akseptert å falle utenfor om vi var med til siste stund. Før vi skrev mars på kalenderen var vi ute av den diskusjonen - det er for dårlig uansett hvem som er manager når man tar over en seriemester og har fått "frie tøyler" til å forsterke stallen med (ref. bud på £100M på Bale?).

 

Ingen grunn til å get carried away etter WBA-kampen. Vi spilte gå-fotball mot et dårlig lag i 1. omgang. Skaper et par sjanser på frispark og cornere. Tar seg opp i andre omgang, spesielt etter gode bytter (Welbeck og Kagawa).

 

Tabellen lyver ikke. United har vært dårlig i år, og største forskjellen fra fjorårets festløp er manager og trenerteam.

Lenke til kommentar

Forskjell på å være fornøyd med middelmådighet, og å støtte laget i medgang OG motgang.

 

Jeg er helt sikker på at Moyes kommer til å snu skuta, men han må nok legge om stilen litt. Everton-taktikk med United-spillere er ikke helt veien å gå, men det kommer seg nok. Gi ham noen år før dere dømmer ham.

Lenke til kommentar

Han får jo ihvertfall ut sesongen. Bedrer ikke spillet seg og det igjen blir innlegg innlegg innlegg.....

 

Så tror jeg det er mulig med en exit, dog skal det ikke mye til for at han får en sesong til. Ser på det som mye mer sannsynlig at han får sparken etter 1.okt 2014 en før den datoen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

YNWA32 har masse rett. Mange av United-supporterene her inne er negative sutrehuer.

 

Det der er sånn taper-mentalitet som er grunnen til at United er i fritt fall. Fornøyd med middelmådighet.

 

 

Ingen kan vel si seg fornøyd når United ikke kjemper om ligagull og det har gått så dårlig, det ligger i klubbens natur. Vinnermentalitet. Tapermentalitet er å legge seg på gulvet og hyle MOYES OUT i hvert eneste innlegg fremfor å bare være 5% konstruktiv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror innerst inne at det å få Moyes out ville vært svært konstruktivt for bedriften Manchester United. Tapermentalitet er å holde seg for øynene i motgangsperioder, mens man gjentar "Alt må bli bra til slutt! Alt må bli bra til slutt!"

 

Jeg tror de aller fleste hadde vært fornøyd med 3-4. plass i år. Jeg kjenner ingen supportere som oppriktig mente vi kom til å forsvare gullet fra i fjor. Jeg kjenner heller ingen supportere som trodde vi skulle rote rundt 5.-7. plass...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...