Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

bmw 5 serie


B17a

Anbefalte innlegg

 

Bilen hadde en feil og det var gåen abs sensor, men er vell ikke store jobben å få fixet.

 

Det kan utmerket godt også være annet enn sensoren som er defekt.

Jeg ville ikke kjøpt en bil med en slik feil uten å få den utbedret før kjøp.

 

Kjøp en E39 M5 så slipper du fint problemet med å være en sinke i trafikken. Selv med 170 hk så er man ikke akkurat flaskehalsen på norske veier. Men å tyne motoren litt for å få en akseptabel fremdrift var ny for meg? Lenge siden jeg faktisk ga full spiker for å få flyttet på E60'n for å holde med i trafikken. Men er man av typen som skulle vært fremme før man dro, så må man tyne 520'n litt for å kjøre forbi alle hele tiden.

 

 

Jeg er helt korrekt av typen som gjerne skal forbi fremfor å ligge bak sinker.

Da er det en fordel å ha litt motor, og det er enorm forskjell på 520 og 525, større enn hva rene hk skulle tilsi. (Det skyldes nok helt klart momentet)

 

 

 

Vil vell tro med 170hk skal det veldig mye til for å være en sinke i trafikken. har kjørt biler med under 130hk og selv de henger med, selvom det er kjedelig :p

 

Det er jo ikke å ikke være sinke som er viktig, med slike kriterier kunne man jo valgt en Passat 1,6TDi..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vært og sett på 3 forskjellige e39 med rekkesekser idag, prøvde den ene med en kompis og vi var begge enige om at bilen var ikke lat, men heller ikke veldig sprek. skulle gjerne hatt noe med littegrann mere futt i da :p har jo selvfølgelig 2,5l og 2,8l med 193hk da.

Lenke til kommentar

mhm, men det at e39 2,2l ikke er så sprek som jeg hadde trodd eller ønsket gjør meg veldig usikker på om jeg skal selge bilen min og kjøpe en sånn nå, eller hva jeg skal gjøre. Har enkelt og greit kriterie å ha bakhjulstrekker med litt futt i.

Lenke til kommentar

Erfaringer fra venner og kjente.

 

Jeg vet også "venner og kjente" som har fått sparke som verksmester pga Eu-godkjenning av biler pr tlf og internett og Gud vet hva. Han fikk sparken rimelig raskt når dette ble oppdaget av verkstedet/kom ut i avisa. Og det var vel fortjent det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...