Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Fant noen suspekte bilder ...


Anbefalte innlegg

Jeg lånte bærbaren til faren min for en stund siden. Der fant jeg en skjult folder med noen bilder av utvekslingstudenten. De viser at hun sitter på doen og smiler eller rekker tunge til kameraet. Og saken er ... det er ingen bukse eller truse som er trukket ned, hun er helt naken nedentil og har kun en bluse på seg. Hun er fra et annet vestlig land, og er mer eller mindre modellpen, faktisk har jeg har vært mer eller mindre forelsket i henne. Foreldrene mine er gift. Og derfor lurer jeg på ... Har han faktisk pult henne?



Anonymous poster hash: 16c74...609
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så er det også klare regler både utvekslingsstudenten og faren har skrevet under på før hun flyttet til dem. Det de har styrt på med er helt klart en av dem.

 

Edit: Dårlig formulert. Det har skrevet under på er at slike ting som de har drevet på med ikke er greit i det hele tatt når de er i et utvekslingsprogram.

Endret av Naiits
Lenke til kommentar

Tja?

 

Noe som heter privatlivets fred, er ikke så sikker på at "snokingen" er helt lovlig. Uansett om det er mor eller far..

 

:)

Han har jo gått inn for å snoke. Dette var en skjult mappe og ikke en åpen en som het "suspekte bilder her". Spørsmålet er hvor greit det er...

 

Er ikke trivelig for moren om hun blir bedratt med utviklingsstudenten... Man kan lure på hvorfor TS snoket i første omgang.

 

Mener du at utviklingsstudenten har skrevet under på å bli tatt bilder med eller ha et forhold med denne fyren? Det høres kynisk ut, da er det "hyggeligere" om det bare har skjedd.

 

Vet jo om folk som har gitt ekstraoppgaver til au-pairs, var vel et par som måtte i retten.

 

edit: skrivefeil

Endret av Tvillingsjel
Lenke til kommentar

Så hun er på do? Det kan jo tenkes at hun tisser. Er litt voldsomt å bare hoppe til konklusjonen at hun forsøker å få ut sæd. Bruker folk å sette seg på do med kun det formålet? Det at hun smiler til kamera gjør at det ikke virker som hun bare har blitt overrasket + at hun jo er naken nedentil og det gjør at det er suspekt.

 

Doen hjemme burde du kjenne igjen. De fleste jenter ønsker nok ikke å bli tatt bilder av i så private sammenhenger - men det finnes nok de som synes det er opphissende å ta bilder av hverandre for privat bruk, se bare på alle bildene som har lekket ut av kjendiser.

Lenke til kommentar

Isåfall har jeg grunn til å være sur på faren min, i og med han har vært utro mot min mor og har ligget med ei ungjente. Det gjør det ikke bedre at jeg liker henne, og måtte runke første gangen jeg så de bildene :confused:

 

Jeg vet ikke helt hva jeg bør gjøre med dette

Snakke med/skjelle ut ham.

Snakke med jenta for å klargjøre nøyaktig hva som har skjedd.

Fortelle mor at noe har foregått.

Kontakte utvekslingsbyrået og si at reglene er brutt.

 

 



Anonymous poster hash: 16c74...609
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...