Gå til innhold

Sov i kø for PlayStation 4: Ble møtt av tomme hyller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Pqy3rC

Til alle de som tar butikkansatte i forsvar i denne saken, så har jeg bare en ting å si! Dere burde skamme dere over moralsk forkastelige dere er nå. Det er tross alt kundene butikkene lever av. Og man skal ikke trenge mye IQ for å skjønne at å tillate seg å snike forran på grunn av at man kan, vil gi store ringvirkninger for hva folk synes om butikken.

Husk at butikken ikke annonserte disse enhetene. Ingen sa at det var "X enheter for salg", men noen hadde gitt info om at "butikken mottok X enheter".

 

Det kan godt være at de ansatte hadde bestilt disse enhetene for lenge siden og at informasjonen om at butikken mottok enheter aldri burde vært gitt.

 

Det du i prinsipp sier er at når du bestiller noe til i en butikk du selv jobber i, må du legge dette ut for salg i X antall dager før du selv kan kjøpe det...

Lenke til kommentar

Hører ikke hjemme noen plass. Om ansatte i nevnte butikk/kjede ville kjøpe seg et eksemplar av nevnte produkt får dem faen ta meg stille seg i kø som alle andre.

Jeg hadde ihvertfall som kunde, umiddelbart gått videre med dette.

 

Butikksjefen burde legge seg langflat etter en slik fadese.

 

Jaja, coop obs just made my shit list.

 

Akkurat det samme gjorde butikksjefer/ansatte når den smør-krisen var for en stund siden, før jul. Er dette så mye verre egentlig? Greit det er forskjellige varer, men oppførselen er den samme. Dette er vel noe som skjer hele tiden, ikke bare spesielt for PS4

Lenke til kommentar

Om butikker ikke ønsker å være kundeinnstilt, slik som i denne saken, så kan de veldig enkelt henge opp en lapp på døra kvelden før når de stenger som kan si noe ala:

"Beklager, men vi vil ikke ha noen PS4-eksemplarer ved lansering i morgen."

...men det ville vært alt for fornuftig. ;)

Endret av ahpadt
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Det eneste som er galt av butikken er at dem annonserte at dem hadde varen i det hele tatt.

Da annonserte ikke varen.

 

(men på et eller annet nivå ble det opplyst at butikken fikk inn enheter. Det betyr ikke det samme som at enhetene er til salgs)

Lenke til kommentar

 

 

Høres ikke ut som en butikk jeg ville handlet i..

Det er helt greit - Vanskelige kunder klarer de fleste butikker seg uten.

Det er akkurat det som gjør han til en god kunde, han velger antageligvis butikker med god service sånn at han slipper å være en "vanskelig" kunde. En butikk lever av kundene, og burde nettopp derfor forbeholde gode tilbud til kundene sine, og ikke de ansatte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg gjentar det andre her også har sagt:

 

Butikken har på INGEN måte annonsert at disse enhetene var til salgs, men har ved forespørsel oppgitt at det kom 7 stk inn til butikken. For alt vi vet kan disse ansatte ha satt seg på venteliste for disse maskinene allerede en god stund i forveien.

 

Jeg jobber selv for en relativt stor elektronikkkjede (som ikke er nevnt i denne artikkelen), og hos oss var alle PS4 modellene som kom inn allerede reservert bort mange uker i forkant av lanseringen. På denne listen sto det for det meste kunder, men også en ansatt som hadde vært like tidlig ute som kundene. Hadde den ansatte derimot kommet i etterkant hadde denne ikke havnet noe høyere på reservasjonslisten enn de andre kundene, men blitt behandlet på lik linje med disse.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Elkjøp er norges største svindlere. Har boikottet dem for årevis siden. Megastore på Lørenskog er en butikk uten service.

helt vanlig elkjip-oppførsel. så selger de dessuten en gammal modell som er 500 kr dyrere, og påstår at den er bedre.

 

Dette gjalt en Coop Obs-forretning.

 

Ang Elkjøp, så kan jeg bare si at vi hadde på release, og HAR FORTSATT på nye partier som kommer inn mot jul en absolutt forbudslinje mot ansattkjøp av maskinene. Det er rett og slett no go alle veier, selv om du står i kø selv. Eneste unntak har vært enkelte få butikker der det har vært preorder fra i våres, før man fant ut at tilgangen skulle være så sykt lav som den ble - men preorders ble stoppet i juli nettopp for å ha tilgjengelig mest mulig nå på release.

 

Ganske ekstraordinær situasjon med så ekstremt få PS4 tilgjengelig i markedet, så jeg synes dette er helt ok jeg.

 

Vil du ha maskinen så stå i kø hos en annen kjede :). Enkelt og greit.

Endret av Alastor
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Syns de ansatte selvfølgelig burde fått lov til å kjøpe PS4 de også, men da skulle de også ha stått i kø med de andre =)

 

Det er vel vanskelig å gjøre i arbeidstiden? Men de kunne selvsagt bedt en av sine egne familie-medlemmer å stille i samme natt-kø som øvrige kunder.

Lenke til kommentar

Ville jo ha forhåndsbestilt. Mykje bedre enn å stå i kø!

Fikk PS4 min torsdag 28.11 ;) Fikk da desverre ikkje tatt den i bruk før 29.11 pga eksamen.

 

Og det e alt for mange spel på PS4 / X1 som har microtransactions, aka shortcut to win, nåke som e utrulig skuffande.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Det er vel vanskelig å gjøre i arbeidstiden? Men de kunne selvsagt bedt en av sine egne familie-medlemmer å stille i samme natt-kø som øvrige kunder.

Tja, de fleste som jobber på Obs er vel deltidsansatte vil jeg tro, så de jobber jo ikke hver dag.

 

 

Ville jo ha forhåndsbestilt. Mykje bedre enn å stå i kø!

Fikk PS4 min torsdag 28.11 ;) Fikk da desverre ikkje tatt den i bruk før 29.11 pga eksamen.

Ikke alle hadde bestemt seg for at de ville ha en PS4 i sommer, de som forhåndsbestilte etter september er bare heldige som har fått den ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...