Gå til innhold

Sony Computer Entertainment - Kommentar og tråd for 640509-040147.


Colin.

Anbefalte innlegg

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT

 

Hei og velkommen skal du være under de rette forutsetningene. Fint du tar deg bryet med å besøke tråden min! I skrivende stund skrevet av 640509-040147.

Her vil mine tanker og kommentarer komme på trykk, usensurert. Rett fra levra. Har man lett for å ta seg nær av meninger, så er døra der ---> [ -]
Ønsker alle gode innspill velkommen, og ønsker at man reflekterer over måten Sony drives på fra et seriøst standpunkt.
Denne tråden vil ha nulltoleranse for Fanboy-ordet! Har man behov for å stille spørsmål ved dette, ønskes man heller ikke velkommen til å kommentere her.
Jeg vil ta et oppgjør med alt fra saueflokkmentalitet til svakhetene Sony Computer Entertainment viser innen spillindustrien og generelt.
Jeg vil oppdatere denne førstetråden fortløpende etterhvert som jeg kommer med lengre kommentarer. Disse vil da linkes til slik at det blir enkelt å oversikt over mine lengre kommentarer rundt Sony.
Kommentarene vil deles opp i kapitler.
6_sony_logo_w.jpg
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kapittel 1.

'The Evil Within'

Skrevet av 640509-040147, søndag 01/12/13.


Tiden går fort. Det er allerede over to år siden Playstation Network-skandalen som fant sted 17-19. april 2011. Mange har allerede glemt, eller i noen tilfeller fortrengt dette sviket Sony viste sine egne. Neglisjering av sakens omfang er ofte en konsensus i media og diverse forum angående denne farsen. Det er trist, for vi alle ønsker vel å kjøpe et produkt og vite at vi ikke blir lurt eller blottlagt uten vårt ønske. Hele 77 millioner mennesker opplevde dette sviket. 77 millioner! Graverende. Omtalt som et av de største hackerangrepene i historien. Sony lot personlige opplysninger som personalia, PSN-brukernavn og passord ligge ukryptert. Ikke nok med at det er alvorlig nok, men de kriminelle fikk også tilgang til kryptert kredittkort informasjon.


Man skulle forvente at en slik glipp hadde blitt tatt på høyeste alvor, og at deres verdifulle kunder hadde hatt første prioritet. Den gang ei, desverre. Sony tok ikke dette på alvor på kundenes vegne. De ventet hele en uke med å informere om omfanget. Et tidligere respektert selskap ble så til de grader blottlagt for sin arroganse og egoisme. Her satt Sony sin merkevare høyere enn eventuelle problemer deres kunder kunne støte på. I deres drømmeverden håpte de vel bare at dette skulle gå over av seg selv og at ingen kunne få seg til å angripe nettopp dem. Nyhetsoppdating Sony Computer Entertainment; Har man en svakhet i sikkerhetssystemet så vil folk oppdage det! Prioriteringene har vært mildt sagt svake, der sikkerheten tilsynelatende ikke har blitt prioritert nevneverdig.

Det kan nok anses som sannsynlig at det ble for kostbart å sikre tjenesten tilstrekkelig og der man håpte denne snarveien ikke skulle komme til overflaten.


Ansvarsfraskrivelse er også et synonym til Sony Computer Entertainment. Dette hadde en høy prioritet hos Sony etter at skandalen var et faktum, bokstavelig talt. 15. september 2011 valgte altså Sony å endre 'Terms and Conditions' på bakgrunn av at frustrerte brukere, forståelig nok, gikk rettens vei i form av det vi kjenner som 'class action-lawsuit'. Det er nok et poeng at enkelte ville utnytte denne sårbare situasjonen Sony hadde satt seg i, men da burde Sony ta den kampen istedenfor å dra frem feighetskortet ved å forby fremtidige 'class action-lawsuit'.


Hva har denne skandalen gjort med Sony? Desverre lite.

De viste ydmykhet på en litt komisk måte ved å beklage på japansk vis, men den dag i dag opptrer de på samme arrogante vis. De ser på seg selv som guds gave til spillindustrien og gjør narr av nye idéer så lenge de har folkemassen i ryggen.

Men som så mange ganger før, det slår tilbake på dem selv. De som klarer å se forbi avledningsmanøvrene til Sony, ser hvordan de opererer. Det fikk nesten gå upåaktet hen at Sony innførte betaling for PSN.


Jeg avslutter dette første kapittelet med å si dette, Sony tenker bare på seg selv.

De ser på kundene som de priviligerte heller enn motsatt.

Noe å tenke over.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

I alle dager, hvis DETTE er det du ønsker å forkynne på fritiden din; ærlig talt, du må få deg noe viktigere å gjøre i livet, for det har du tydeligvis ikke. Du bruker natt til lørdag på å lage en tråd her inne som ikke har noe annet formål en å rakke mest mulig ned på Sony og oss brukere? Kan du ikke lage en blogg eller noe som folk kan lese hvis det er ønskelig?

 

Synes ikke en slik negativitetstråd der en brukers ekstremt skjeve meninger og tydelige ønsker om å forkynne et budskap som er så smalt og speiselt hører hjemme her på Diskusjon.no, spesielt ikke i Sony-kategorien.

Endret av Selvin
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Først og fremst, ingen tvinger dere til å lese noe som helst her inne. Hvis dere synes jeg bare kommer med tull, så la vær å les denne tråden. Så enkelt er det. Nå fikk dere meg utestengt fra den andre tråden, så vær fornøyd. Om dere ikke skjønner poenget mitt, synes det er unødvendig med denne tråden, eller rett og slett skal rakke ned på hvordan andre bruker fritiden sin, så kan dere vennligst forlate tråden.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Først og fremst, ingen tvinger dere til å lese noe som helst her inne. Hvis dere synes jeg bare kommer med tull, så la vær å les denne tråden. Så enkelt er det. Nå fikk dere meg utestengt fra den andre tråden, så vær fornøyd. Om dere ikke skjønner poenget mitt, synes det er unødvendig med denne tråden, eller rett og slett skal rakke ned på hvordan andre bruker fritiden sin, så kan dere vennligst forlate tråden.

Kanskje man burde ta et hint? Du har denne tråden for å rakke ned på et selskap bestående av mennesker selv. Og ikke minst så drar du inn alle som liker sony-produkter i denne nedrakkingen med å snakke om saueflokkmentalitet. Før du kritiserer andre for å rakke ned så sjekk gjerne gjennom dine egne tanker.

 

Du ønsket alle gode innspill velkommen, betyr det at du vil utelate innspill som går i mot deg?

 

Jeg vil hvertfall komme med mitt innspill og det er at å starte slike tråder som dette bare skaper sur stemning, dårlig kultur og absolutt ingenting konstruktivt.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det er forskjell på å kritisere et selskap/kundene deres kontra det å kritisere en enkelt-person... Jeg snakker aldri direkte om noen, og jeg snakker om en generell oppfatning. Er en liten forskjell der.

 

 

Jeg vil utelate innspill som går direkte mot meg som person, men ikke de som kommenterer det som diskuteres og har en relevans. Men det virker svært vanskelig for enkelte da de tar kritikk mot selskapet/kundene som en direkte kritikk av seg selv.

 

Hvis du synes det skaper dårlig stemning så kan du godt overse denne tråden. Man får ingenting konstruktivt ut av noe om man ikke er villig til å høre en motdebattants mening.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hm... Kan ikke se hvorfor du har så strekt hat mot Sony, de har jo gitt oss gamere mange tusen timer med underholdning og gode spill. De er ikkefperfekte selvsagt, men slik er livet. At de ble hacket var dumt, men det har ikke fått konsekvenser for noen etterpå. Dette kan skje uansett firma. Jeg dømmer nå dem ihvertfall ikke for det som skjedde. Og hva er greia? Regner med du mener Playstation avdelinga av Sony som suger men er den andre siden så mye lysere og ville det vært bedre med bare en av dem? Neppe.

 

Mulig dette var litt bortkastet om det er et troll som laget tråden, jaja :p

Endret av Tønne
Lenke til kommentar

Så, 640509-040147(Hitman)

Du sitter da altså å bruker tid på å være så dypt inn i hjerterota sint på et selskap som du glatt lett som en plett bare kan holde deg unna? hvorfor ikke bare vende det andre kinnet til om du virkelig har så mye imot Sonys måte å styre skuta på?

 

Det er nå ihvertfall min(Andre) innvending om denne tråden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er nå litt hyklerisk at de samme folka som mente jeg forsuret PS4-tråden, er de første til å komme inn i denne tråden og kommentere og lage kvalme.

 

Nei Dore123m, jeg er ikke sint. :)

Dere tolker det slik fordi jeg skriver negativt om deres kjære selskap. Tror du jeg reagerer slik dere gjør om dere kritiserer Microsoft f.eks?

 

Sir-Allistair, hvem er du til å fortelle andre hva de skal bruke tida på? Tøffing.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er nå litt hyklerisk at de samme folka som mente jeg forsuret PS4-tråden, er de første til å komme inn i denne tråden og kommentere og lage kvalme.

Om det er tilfelle det du skriver så kan du hvertfall ikke si at det er hyklerisk. Det er jo det motsatte av hykleri ettersom de står for det de mener uansett hvilken tråd det er i.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...