Gå til innhold

Samsung vil gi deg Ultra-HD på mobilen


Anbefalte innlegg

Mye unødvendig syting her, utrolig tilbakestående å syte på at teknologien går fremover, og jeg tror ikke folk tenker på hvilke andre fordeler dette byr på annet enn svært mange piksler på en liten skjerm.

 

- Et stort fordel for andre produkter som Oculus Rift.

- Høy oppløsning tvinger produsentene til å lage kraftigere CPU, som også støtter disse. En dag vil du kanskje bruke mobilen for å spille av en 4K film på TVen, eller bruke den som en datamaskin, da vil du vil neppe klage?

 

- For å ikke snakke om hvilket press dette legger på PC-skjermprodusentene, som kanskje må ta hånda ut av ræva og begynne å innovere litt.

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Mulig at skyhøy oppløsning er en fordel i TV-briller.

Men fullstendig unødig i en mobiltelefon.

Høyere oppløsning krever en kraftigere prosessor, og resultatet er høyere strømforbruk enn nødvendig.

Dagens telefoner har ikke batterikapasitet nok til å drive dette.

Jeg vil heller lade sjeldnere.

 

Hvis ditt ressonement hadde vært rådende for menneskehetens utvikling, så hadde vi fortsatt bodd i steinhuler og brukt klubbe som våpen ;)

Lenke til kommentar

Også sier de at 55 tommer er minimum for uhd på tv?

Opp til 5" er 720p mer enn nok for de fleste.

Faktisk er det slik at skjermstørrelsene 5,5" mobilskjerm og 55" TV-skjerm er visuelt ca like store, når en legger til grunn avstanden mellom øyne og skjerm. Bare prøv å holde opp mobilen i leseavstand mot TV du har i stua. Derfor er ppi behovet mindre på TV skjermen enn mobilskjermen, fordi du ser det samme.

720p er helt klart alt for lite på skjermer over 4.3"

Endret av FB.6160786491
Lenke til kommentar

Jeg ønsker høyere oppløsning velkommen da det øker brukeropplevelsen. Dessuten ser jeg det som en del av pakken at det siste flaggskipet skal være bedre enn det forrige på alt. Mistenker at mange av de som mener vi ikke trenger slike høyoppløste skjermer nyter gleden av de når de først er tilgjengelige. Angående batteritid så er min Note 4 langt bedre på dette enn mine tidligere Samsungtelefoner til tross for større og høyere oppløst skjerm.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...