Gå til innhold

Call Of Duty : Ghosts , Meninger , Førsteinntrykk osv


Anbefalte innlegg

Fikk spilt noen timer i går selv , å må si jeg får en merkelig feeling av MW3 blandet med BO2 :S

Veit ikke om jeg er alene om denne feelingen , men dog så er dend er.

Selve spillinga gikk kjempe bra , jeg sliter ikke med noen av de probleme andre har.

 

Jeg har 0 lagg å alt går smooth på høyeste grafikkinnstillinger, eneste jeg vil påpeke er vel egentlig at jeg hadde forventet meg en del høyere grafikk ut ifra minste speccs man må ha for å kjøre dette spillet.

 

Men alt i alt så er jeg fornøyd å kommer til å spille dette fremover :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken bevegelse dynamikk? Jeg er enig i at Cod 2 er/var et bra spill, men MW er jo milevis foran på absolutt alt.

Hvis du snakker om CoD4:MW så var det et steg i feil retning. I CoD2 så var hele bevegelses-prosessen mer realistisk i mine øyne. I Black Ops virket det som man flyter oppå bakken.

 

Det skal legges til at vi muligens ikke er ute etter samme ting, men for de som er ute etter at CoD ikke skal være rush med spray-våpen, så var CoD2 det desidert beste... :-)

Lenke til kommentar

Litt bedre inntrykk nå, etter 6-7 runder på rad uten nettlag (med samme host antar jeg). Da var spillet faktisk ganske gøy. 9/10 lobbyer er helt uspillbare dog, så her er det noe muffens.

 

En ting jeg merker meg er at både assault rifles og smgs er langt mer beskjedne enn i tidligere spill. Ser jeg en fiende over 15 meter unna prøver jeg ikke å bruke smg engang, og det samme kan sies for rundt 25 meter med assault rifles. Da tar det fryktelig mange skudd før folk går ned. På én måte bra, men på den annen side savner jeg et våpen som AUG fra MW2 som var kanon på langsistanse uten å være sniper.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Første inntrykk etter å ha spilt BO2 er at grafikken suger. Spiller på PC. Selve spillingen fungerer greit for meg, det er det viktigste. Etter en stund er skuffelsen over grafikken glemt. Jeg kan ikke forstå at et spill som garantert selger for milliarder av kroner ikke har bedre grafikk, jeg kan ikke annet enn å tro at de ønsker at det skal se likt ut som MW spillene.

 

Krysser fingrene og håper det ikke har de samme lag comp issues som BO2 har.

Lenke til kommentar

Første inntrykk etter å ha spilt BO2 er at grafikken suger. Spiller på PC. Selve spillingen fungerer greit for meg, det er det viktigste. Etter en stund er skuffelsen over grafikken glemt. Jeg kan ikke forstå at et spill som garantert selger for milliarder av kroner ikke har bedre grafikk, jeg kan ikke annet enn å tro at de ønsker at det skal se likt ut som MW spillene.

 

Krysser fingrene og håper det ikke har de samme lag comp issues som BO2 har.

 

Grafikken ble vesentlig bedre etter at jeg satte spillet til 16:9 manuelt. Visstnok oppskalerer det om man setter på auto. Det er fortsatt ikke superbra, men for meg er forskjellen markant. Spillet har forøvrig store problemer med hikke uavhengig av settings, det fryser noen frames her og der.

 

Lagen er til tider uutholdelig her. Minst annenhver runde (sett at man har bytta host) er helt håpløs. Da hører man ingen skudd før man dør, men bare dør, samtidig som man kan tømme et magasin i fienden uten at noe skjer. Man hører alltids 2-3-4 skudd før man dør om det ikke er spesielt laggy. Utrolig irriterende å bare dø ut av intet.

 

Og hurra forresten. Activision har sørga for å fjerne FOV-fixen (selv om IW tydeligvis synes det var greit) som jeg gjerne skulle hatt. Tar meg under en time å få hodepine med 65 i FOV, og da må jeg ha minst en time pause igjen for å komme meg.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Huff, nei, prøvde ei økt til, men sliter med de samma problemene som Dellers så fint beskriver et par poster opp :thumbdown: Og FOV er alt for liten, gud veit hvor mange ganger jeg angivelig bare har løpt rett forbi fiender uten å se de. Kjenner jeg begynner å bli ganske så lei COD generelt, finner liksom ingenting positivt med dette spillet for øyeblikket.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-10579

Det er et like sikkert høsttegn som hjulbolter i veibanen etter omleggning til vinterdekk uten å trekke til hjulmutterne etter 10 mil at BF4- og CoD-leirene barker sammen i hvilket spill som er best.

 

Jeg har nettopp spilt gjennom single-player delen til begge spillene, BF4 på PS3 og Ghosts på PC, som er relativt god med en SSD, 16GB RAM, GTX770 4GB, og en i7-4770K som ikke er overklokket.

 

Jeg har ikke hatt noe trøbbel med Ghosts underveis bortsett fra en liten "glitch", og det var når den lastet mellom oppdragene, hvor de 2 første sekundene av lyden ble gjentatt 1 gang. Ingen crash, ingen bugs underveis. Personlig synes jeg grafikken er helt nydelig, og for første gang kan jeg si meg enig i at grafikken på PC er langt bedre enn konsoll, men det er en helt annen diskusjon.

 

Når det gjelder BF4 på PS3 hadde jeg en bug, på oppdrag 6 - "Tashgar" som inntraff 10 sekunder før hele oppdraget var utført. Litt irritert da ettersom restart fra siste checkpoint ikke løste problemet, men jeg måtte spille meg gjennom spillets mest intense brett enda en gang.

 

Jeg synes begge spillene er bra, det er spill vi snakker om, ikke realistisk tolkning av krig. Men jeg kommer garantert til å spille multiplayeren på Ghost, og extinction, fremfor BF4.

 

Det virker som det er rimelig tilfeldig hvem det er som får problemer med hvilke spill, men jeg har alltid en helt ren installasjon og spill på PC, uten noen andre programmer, og har sjelden trøbbel.

Lenke til kommentar

 

Dette.

Kun Call of Duty 4 med div. hardcore mods og CoD2 som går i min bok. Spiller kun sistenevne for tiden, da et par timer i uka og går ikke lei.

 

Jeg er enig med deg. Syntes også CoD5: WaW fungerte greit med noen mods... Men virker ikke som om det ble no særlig spillere på det... Har du noe oversikt over det ?

Lenke til kommentar

 

Grafikken ble vesentlig bedre etter at jeg satte spillet til 16:9 manuelt.

 

Lagen er til tider uutholdelig her. Minst annenhver runde (sett at man har bytta host) er helt håpløs.

 

Takk for tipset med å sette manuelt. Jeg satt også opp image quality, den stod på normal. Det ble markant bedre ja.

 

Jeg har også vært plaget av lag i dag. Jeg innbiller meg at når jeg velger modes med mindre spillere, så er sjansen større for å få en server som er langt borte (høy ping), slik som det er i BO2, men Ghost viser ikke ping :-/

Lenke til kommentar

Nå har jeg knapt rørt cod siden mw2, noe jeg likte veldig (vel å merke når det kom en "mod" hvor man hadde dedikerte servere). Og savnet egentlig litt den raske spilldynamikken, da jeg stort sett kun har spilt bf3 og dota siden mw2, så kjøpte ghosts litt på impuls. Har ikke opplevd noen særlige lag problemer, hverken nett eller ytelse, spillet har dog hengt seg et par ganger mellom lasting av brett. Og jeg synes det er et artig tidsfordriv, hvor en kan sette seg ned alene og gunne på. Har ikke rørt singleplayer, men stortrives med mp forløpig. Kartene er kanskje litt rotete, men blir nok bedre når man lærer seg de. Snakker btw om pc versjonen

Lenke til kommentar

Dette spillet er totalt ubrukelig.

 

På BO2 har jeg stort sett 30-10 runder på TD, men på ghost er det instant death for min del. Jeg har rett og slett ikke sjanse til å vinne en eneste duel, ikke en gang når jeg skyter folk i ryggen dør de, men snur seg og sender avsted ett skudd og jeg ligger flat.

 

Jeg har enda ikke opplevd å få rødfargen grunnet skade, jeg er død før det skjer. Går jeg rundt ett hjørne så er kulene alt der å venter på meg.

 

Nei, teste en dag eller to til, blir det ikke bedre dropper jeg hele ghost og velger meg ett annet spill.

Lenke til kommentar

Da har du nok hatt litt uflaks. Jeg opplever det samme ganske ofte, men det har blitt bedre. Første dagen var det sånn nesten hver runde, men i går hadde jeg ihvertfall 20 runder TDM uten nevneverdige problemer. Jeg antar det kommer an på hvem som er host, men det er det jo ingen som veit noe om siden de ikke har inkludert pingbars e.l. Men du har for så vidt helt rett, for når spillet først er i lagmodus er det klin umulig å gjøre noe. Man kan jo spørre seg hva som var galt med nettkoden i MW2? Så lenge folk ikke hadde problemer med selve linja si var spillet bortimot lagfritt. Hvorfor forandre på noe som stort sett fungerer?

Lenke til kommentar

Jeg tror jeg gir dette en patch, og etter det blir det nok å avinstallere. Jeg vet dette på ingen måte skal simulere en krig, men at mennesker tåler 2 skudd, og hunder 20? Samtidig er hunder HELT lydløse, dvs du kan blir hoppet på bakfra helt uten forvarsel.

 

Jeg har også på følelsen at det er en ekstrem ubalanse i våpen, noen gjør alt for mye skade i forhold til våpen i samme kategori.

Lenke til kommentar

Ja, hundene føles veldig OP. Har gang på gang tømt et magasin, for så å bli angrepet i det jeg må reloade. Selv med amplify synes de å være helt lydløse om man ikke har en selv. Folk får jo hunder etter bare 5 kills, så det blir fort 2-3 hunder å passe seg for som kommer lydløst bakfra (og om man møter både dem og eieren er sjansen for å kunne ta begge mikroskopisk). Per nå ser jeg ingen måte man kan unngå dem på eller minske sjansen for å bli drept. Hund er morsomt å ha, forferdelig å møte.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...