Jump to content

shauge2

Medlemmer
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 :)

Recent Profile Visitors

1910 profile views
 1. Sa neitakk til Komplett idag for tilbud om et 3080 til kr. 8000. Har ikke bruk for kortet selv og kjenner ingen som vil gi så mye for er skjermkort. Takker Komplett for at de ga meg tilbudet 👍
 2. Jeg måtte en gang opprette en support sak på dette, det løste seg greit. Det svarer seg nok å følge med.
 3. Du har ikke sagt hvilken butikk du snakker om, men de fleste butikkene som selger PC komponenter har tjent i bøtter og spann de siste 16 måneder, men det hindrer ikke at noen blir ekstra griske og vil tjene mer, dessverre. Vanligvis å pleier de prioritere PCer de bygger selv, fordi de tjener mer, men her virker det som om at siden du har betalt forskudd så har du havnet bak i køen. Du kan sikkert klage og få pengene tilbake og bestille fra en annen butikk, men sikkert til en høyere pris.
 4. Et annet "jungleordtak" er at hvis alle hadde vært "på hugget" ved lansering så hadde alle fått kort 😛
 5. Var det slike sinnsyke priser på de 3080 TI som komplett "loddet ut" i dag?
 6. Har fortsatt et par 3080 bestilt til msrp pris, med estimert levering 3 juni. Jeg antar at det ikke blir produsert flere av denne varianten, lurer på om ordren blir kansellert eller om den automatisk blir omgjort til en 3080 lhr variant?
 7. Har kjørt et lignende oppsett (med DC, ikke mining), da brukte jeg en stor eske for å samle opp varmluften. Jeg hadde også en vifte som blåste inn uteluft.
 8. Noen som har kommentar til denne? https://e24.no/boers-og-finans/i/wezekP/dnb-nekter-mathias-29-aa-bruke-kryptogevinst-til-boligkjoep Eller har jeg oversett at den har blitt kommentert før?
 9. Denne payouten er fra 25/3, utbetaling fra i dag kom inn i walleten.
 10. Jeg ser at en payout fra Ethermine ikke er mottatt i min wallet hos MiraiEx, hva er det som skjer?
 11. Leser at TSMC har blitt bedt om å redusere sitt vannforbruk med 7% fram til mai p.g.a. tørke i Taiwan 🙄
×
×
 • Create New...