Gå til innhold

Call Of Duty : Ghosts , Meninger , Førsteinntrykk osv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet har seriøst performance issues. For min del er det uspillbart det første minuttet av HVER runde, etter dette flyter spillet utrolig godt, og det som irriterer meg mest går stort sett på balanse problemer. Det er også i overkant mye loading og venting (MTP At rundene er så korte). Når det er sagt, så skal det ikke mye til for at dette er et godt spill.

Lenke til kommentar

Call of Duty har lenge vært helt forferdelig å spille såvidt jeg har skjønt.

 

Den bevegelses-dynamikken fra f.eks. Call of Duty 2, ble mer og mer borte i Call of Duty 4: Modern Warfare og Call of Duty 5: World at War. Men disse var allikevel ganske ålraite etterhvert som mods ble innført.

 

Min siste erfaring var Black Ops - og det var helt forferdelig! Spillene etter det har jeg ikke giddet å røre, men har hørt litt forskjellig herfra og derfra...

 

Savner virkelig Call of Duty 2, og dessverre har det snart ikke igjen spillere online...

Lenke til kommentar

PC-versonen:

Etter 10 minutters spilling føler jeg dette:

Black Ops2 var bedre. Grafikk messig var nok dette en stor nedtur for meg! Kjører spillet på full grafikk, og går aldri under 60fps. Men synes likevell grafikken er dårlig!

 

Angrer derfor på at jeg kjøpte spillet. Eller iallefall at jeg kjøpte Digital Hardened Edition (for hele 1000kr)

 

Er foreløbig mye mere fornøyd med spillkjøpet jeg gjorde i forrige uke, Battlefield4

Endret av JFM
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er også spent på hva folk sier om hitdetection og generelle nettverks issues i MP.

Jeg så noe livestreaming igår kveld og det så fremdeles ut som mye av det samme. Død før du i det hele tatt ser fienden komme rundt et hjørne. Dedikerte servere my ass.

 

Samme dritten, ingenting har forbedret seg (X360). Og dette med dedikerte servere, jeg hører folk snakker om det, men har da virkelig fått "host migration" flere ganger i kveld, er det mulig med dedikerte servere?

 

Spillet generelt? Samme elendige map design som på MW3, og noen av mapsa er så forbanna store at man løper egentlig bare rundt for å prøve å finne en fiende. Og at S&D er helt borte fra public er en skam, S&R er bare kaotisk og en eleding erstatter (umulig å følge med på hvem som er i live eller ikke uten å måtte trykke på back knappen hele tiden).

 

Dette er det COD spillet som har imponerte meg minst ved release, føler jeg har spilt samme spillet en million ganger og det er rett og slett kjedelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ugh, Holdt på å plukke det opp til 360 selv idag, men klarte å holdetilbake i påvente av litt førsteinntrykk. Har lest at flere opplever host migration som selvfølgelig skal være ikke eksisterende ved dedikerte servere. Men det er jo som IW sier, de bruker en hybrid av dedikerte servere og listen(p2p). Er du for langt unna en server går den old school og kjører p2p. Kjipern for stort sett hele verden at den ene serveren de har satt opp er trygt plassert i en kjeller i California.

At de har fjernet S&D helt er en gamebreaker for min del.

Lenke til kommentar

Bare kjeft på meg om eg sier noe feil her, men sa ikke de første trailerne at det skulle være en helt oppdatert grafikkmotor som var langt bedre enn de foregående? Etter en video på YT som er null forskjell på grafikk. De kalte og Titting ut fra cover å kunne skli som groundbreaking. Må ikke glemme at man kan skyte ned en liten del av en mur, dette er saftige saker. Det som kanskje er det mest skuffende, de tjener så utrolig mye penger, men vil ikke bruke dem på å lage et mer oppdatert spill?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

IKKE kjøp dette spillet til PC, iallefall ikke enda.

 

Du får ikke startet spillet uten 6gb ram, selv om spiller ikke drar mer enn 2gb ved max peaks(ifølge div forums og sider) Prøver du å starte spillet med f.eks 4gb ram blir du møtt av en error

 

Har selv over 6gb ram, men føler det er verdt å nevne i tilfelle noen her hadde tenkt til å kjøpe det, og ikke har så mye ram.

 

FoV (Field of View) er låst til 65 grader, påtvungen tunnelvision, blir nærmest bilsyk av hele greiene.

 

Grafikken er generelt dårlig (syntes BO2 så mye bedre ut), samtidig som spillet prøver å bruke en usannsynlig høy mengde VRAM, noe som generelt forårsaker stutters, og lag for folk som til og med har high end pc'r.

 

+ div andre problemer. Vil anbefale alle som er i ferd med å kjøpe dette til pc å lese litt på activision forums o.l. Før dere bruker 60 euro på det spillet her.

 

Edit: Multiplayer edition ALENE krever en 25gb stor nedlastning, i tilfelle noen her har lite lagringsplass for øyeblikket. Hvordan 25gb i det hele tatt er mulig, er for meg et mysterium. Da BO2 sin multiplayer del liker på rundt 1/5 del, ca 5 gigabyte.

Endret av Trollface
Lenke til kommentar
Gjest medlem-305496

Utrolig skuffa egt, det er nesten umulig for en normal ivrig kid på 16 og spille det uten total rage. Løper litt, dreper 4-5 stykker med sniper så er det døden 10 ganger av en gjeng barn, med RedDot gevær og plafrer deg ned.Slettes ikke noe imponert for og si det mildt, men for all del, liker du og bruke penger på spill du fort blir lei, go one.

 

Forventer litt endringer via patch(es) rimelig kjapt for og få litt orden på sysakene:)

Lenke til kommentar

Utrolig skuffa egt, det er nesten umulig for en normal ivrig kid på 16 og spille det uten total rage. Løper litt, dreper 4-5 stykker med sniper så er det døden 10 ganger av en gjeng barn, med RedDot gevær og plafrer deg ned.Slettes ikke noe imponert for og si det mildt, men for all del, liker du og bruke penger på spill du fort blir lei, go one.

 

Forventer litt endringer via patch(es) rimelig kjapt for og få litt orden på sysakene:)

 

 

Ikke imponert fordi folk med andre våpen en sniper dreper deg? Om de dreper deg er de antageligvis bedre spillere enn deg, det er ikke spillet sin feil. Ellers er jeg enig med mange her, men spilte en del i går kveld uten nevneverdige problemer og likte spillet godt. :) Håper bare vi får SnD tilbake snart, som alltid har vært min favoritt

Endret av guak
Lenke til kommentar

Negative ting så langt:

 

Spillet ser ikke bra ut. Jeg husker ikke akkurat hvordan COD 4 så ut, men Ghosts ser ihvertfall ikke bedre ut enn MW2. Derimot er det mange ganger så tungt å dra rundt, så man må brått ha en maskin som er 3-4 ganger så rask som det man trengte til MW2 for samme grafikk. Spillet har også en del grafiske glitches (muligens pga. SLI) og enspilleren krasjer omtrent en gang i timen.

 

Spillet har veldig mye av det jeg innbiller meg at kalles stuttering. Det er akkurat som om det hikker litt med noen sekunders mellomrom, både i SP og MP. I multiplayer er det selvsagt et problem.

 

Multiplayer plages av betraktelig mer lag enn tidligere. Den første runden min online var veldig ålreit, men de 5-6 etterfølgende (mot andre folk) fikk jeg nesten utelukkende hitmarkers. Samtidig hørte jeg på disse rundene ALDRI at jeg ble skutt, jeg bare døde. Jeg er vant til MW2, og nesten samme hvor mye lag jeg hadde der hørte jeg 3-4 skudd før jeg gikk i bakken. Kanskje host var i Russland, som har vært et problem i alle andre COD-spill, men jeg aner ikke. Det finnes jo som kjent ingen ping bars lenger, så jeg har ingen anelse om hva som forårsaker lagen (utover dårlig koding hos IW). Uansett oppleves multiplayer som uspillbart, så lenge man dør på 2-3 skudd og trenger 15-20 for å ta andre av dage. Jeg klarer ikke å få en K/D-ratio på mer enn 0.2 her, som er ca. 1/11 av tidligere spill.

 

Jeg liker størrelsen på banene, men de er fortsatt utrolig rotete, og et par av dem helt horrible. Jeg blir skutt bakfra nesten hele tida, noe som bortimot aldri skjedde i tidligere spill.

 

Enspillerdelen synes umulig å fullføre, da en slags cutscene i oppdraget Sin City er buggy. Årsak er uvisst, så jeg kommer ihvertfall ikke videre. Etter kommentarfeltet på Youtube å dømme er det mange som står fast her.

 

Positive ting? Vi får se. Foreløpig har det meste jeg har lagt merke til vært negativt, men det kan jo hende spillet blir gøy på sikt.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...