Gå til innhold

Bare til ettertanke


Anbefalte innlegg

Vet ikke om det er riktig plass å poste,men tar sjansen.

Det jeg egentlig vil si noen ord om er mobbing/sjalusi på forumet.

Jeg har registrert flere ganger at personer er blitt "mobbet/latterliggjordt" for at de ikke vet eller for maskinoppsettet sitt, dette synest jeg er sørgelig da dette vitterlig er et forum der man søker hjelp og som er tiljengelig for alle, uansett "maskinpark"

Har selv i perioder vert plaget av en del mailer og PM med grei beskjed om å fjerne min signatur med spec av maskinen, og med spørsmål om jeg tror jeg er noe bare fordi jeg har en fet maskin, med hilsninger som " i mine øyne er du en enda større drittsekk med den siggen" osv osv.

Synest dette er beklagelig og kan føre til at enkelte ikke tør bruke forumet.

Noen synspunkter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan ikke si jeg har vært borti tråder med sånt innhold, men det som skjer i det skjulte...

Det finnes grenser for hva man burde kunne foreta seg før dette medfører klar utestengelse. Har du latt moddisene se på mail/pm med sånt innhold?

Alle med litt innsikt her på forumet vet du er en ressurs på hardware, og i mine øyne er det naturlig at du har en så fet maskin siden du driver med testing i utstrakt grad.

 

Sånne saker får meg nesten til å ønske at personnr var påkrevd i registreringen for å kunne luke ut tullinger for godt!

Lenke til kommentar

Jeg har ikke opplevd noe av det samme, det kan komme av at den PC'en som sto i siggen min før er en underklokka og overventilert AMD K6-2 550@500. :lol: Det er faktisk den PC'en jeg bruker til vanlig.

 

Men dersom det som du nevner her, stemmer, så er jeg helt enig med deg i at det er en STOR uskikk, og jeg håper at det er en måte å få slutt på det...

 

Hva med å sende en kopi av de ufine meldingene til en moderator?

 

Bare en tanke.

Lenke til kommentar
Har selv i perioder vert plaget av en del mailer og PM med grei beskjed om å fjerne min signatur med spec av maskinen, og med spørsmål om jeg tror jeg er noe bare fordi jeg har en fet maskin, med hilsninger som " i mine øyne er du en enda større drittsekk med den siggen" osv osv.

Synest dette er beklagelig og kan føre til at enkelte ikke tør bruke forumet.

Noen synspunkter?

Dette høres ikke bra ut. Synes folk(unger) som som gjør slikt burde få seg en kraftig advarsel fra en mod/admin. Når man tenker på hvor mye du har gjort av tester, som du har delt med oss brukere her, og det at du bestandig er behjelpelig, er det svært synd at enkelte går til slike angrep på grunn av ditt utstyr. Er jo liksom data dette forumet handler om. Her må det være noen svært sykelige og/eller sjalu mennesker, som ikke har mye annet å gjøre :grumpy:

Lenke til kommentar

Har sett du har kommentert dette tidligere, Snekker'n, og må si jeg reagerte med avsky. At det er mulig lissom... Har man holdt på litt og holder på med PC'er som interesse, vil man etterhvert enten ende opp med en super-maskin (som din) eller med mange maskiner. Privat disponerer jeg f.eks. 3 stasjonære og 2 bærbare + at jeg har deler til å bygge nesten en til.

 

Litt sånn humoristisk kan man ha (f.eks. markert med en Hehehe e.l.), men regelrett mobbing synes jeg ikke noe om jeg heller. Jeg er forresten ganske sikker på at en del av de mobberne kan vi grille om vi går etter kunnskapen deres.

 

Mange her er jo her for å lære mer og for å lære mer må man jo begynne et sted. Første gang jeg åpna en PC, skjønte jeg ikke at de ledningene som det sto "P1" og "P2" (=strømkontakter. red. adm.). Og nå spør venner og kolleger med om tips og hjelp når det gjelder maskinvare. Og på andre områder, innen f.eks. programmering og slikt, er de flinke. Vi er alle forskjellige, og takk Gud for det! Hadde vært en kjedelig verden ellers...

Lenke til kommentar

Send de PMene til moderatorer og forumstyret. Så skal det nok skje noe der. Det at du har de scorene i siggen plager iallefall ikke meg, tvert imot, jeg blir mer inspirert og kry over at jeg "kjenner" en fyr med så god PC. I tillegg vet jeg hvem jeg bør spørre hvis jeg vil kaste bort 3 års inntekter på en PC :)

 

Det at slikt skal forekomme på dette forumet hadde jeg egentlig ikke trodd var mulig, har oppfattet de fleste her som skikkelige brukere, iallefall flesteparten. Får håpe vi kan få gjort noe med dette. Å få PMs med slike klager hadde gjort meg forbannet, hvis ikke bare lei... :/

Lenke til kommentar

Syns det er kult at du har pc specsen din i signaturen.... ettersom du driver med masse testing osv......

Har ennå ikke fått noe pm av folk angående min signatur, men hyggelige folk som har spurt hvordan jeg har greid å overklokke cpuen min 700mhz, og det syns jeg det er kult at folk spør. Og jeg prøver å hjelpe dem best mulig...... Selv om det ofte involverer at jeg må spørre forman :)

Lenke til kommentar

At det er en del sjalusi på forumet er vel vanskelig å unngå. Jeg blir sykelig sjalu når jeg ser enkelte spec'er her selv :D

Fra spøk til alvor.......dersom noen ikke klarer å forstå at en signatur med spec er veldig nyttig så er det dems problem! Jeg synes det er artig å se hva de forskjellige klarer å klokke sine maskiner til, hva som er underlaget ved forskjellige tester og ikke minst å se hva vedkommende har dersom man har problemer.

 

Gi blaffen i slike uttalelser Snekker'n og fortsett i samme stil som alltid! :woot:

Lenke til kommentar

Vel,må si at jeg får mange mailer og PM hver dag ang maskinen og spes minnebrikker av disse er 99% hyggelige, men PM med foreks beskjed om å fjerne siggen ford den gjør vedkommende kvalm og at jeg er en stor egoist er ikke serlig hyggelig lesing. har ikke gjort noe med dem og de fleste har jeg bare slettet men det kunne muligens vere en tanke og vidresende dem til mod om dette forsetter.

Lenke til kommentar
Send meg konkrete eksempler på slike PM (screenshot er forøvrig veldig fint) og ikke slett de. Da skal jeg/vi ta en vurdering av hvert tilfelle.

 

Trakassering er naturlig nok noe vi ikke vil ha noe av.

 

Den er grei, får håpe de heller leser denne posten først.

Hadde vert greiest om folk sluttet med dette av seg selv istedenfor at mod må kobles inn

Lenke til kommentar
Vær saklig og høflig når du argumenterer for noe. Dette gjør at andre oppfatter deg mer seriøst. Tråder/poster åpenbart ment for å provosere, eller støte andre stenges/slettes med begrunnelse. Dette gjelder også i private meldinger.

 

Dette er hva retningslinjene sier. Dersom noen mottar en PM som inneholder særdeles ufint innhold, kan de videresende den til en moderator som så vil ta affære.

 

Kan man ikke oppføre seg som folk her på forumet, bør en heller holde seg unna. Vi tolererer IKKE mobbing / hetsing mot andre forumbrukere på dette forumet. De verste tilfellene har vi kastet ut av forumet for godt - og det er en praksis vi akter å fortsette med. Oppdager dere noe krøll, gir dere beskjed til moderatorene, enten via PM eller via "varsle mod" -knappen. Så skal vi luke ugresset! MEN: det er IKKE lurt å svare flamere i en tråd. Det er moderatorenes oppgave, ikke brukernes. Om du svarer krasst på et "sjitkastingsinnlegg", er du ikke stort bedre enn flameren...

 

Snekker'n: Fint du setter lys på denne saken!

Lenke til kommentar

Jeg har for vane og raportere når jeg ser slike ufine kommentarer og det dere kaller for hetsing av brukere. Dog jeg stiller meg litt spørrende til at folk ikke bruker PM/Raporter til moderator oftere.

Ser man slikt så er det en sak for en moderator og forum-styret der de bør vurdere tilltak. Som yummy sier så er det ingen vits i å svare spydig tilbake der man ser at en bruker blir hetset, man er like god som brukeren som skriver spydige kommentarer tilbake.

Lenke til kommentar

Til dere der ute som ikke har like rå pc'r som de andre... deal with it, verden er urettferdig..

 

Ville gjerne hatt bedre pc selv : men penger rekker ikke altid til det man vil. Snekkern'n, stå på ;)

 

Jobber på en skole og sto en dag bak noen elever på biblioteket som satt på forumet her.. de hadde da hatt det sååååå morro med å lage en slik jeg har fått maaasse penger og skal lage meg en super pc post, dette er vel samme type folk brife public og whine privat :(

 

voks opp og oppfør dere. dette forumet er og blir viktig for norsk utvikling av it på privat basis, selv om en deeel poster kan svares med goooooogle så er det en del folk som sitter med kompetanse her, som igjen har hjulpet en del folk ut av en knipe eller fler. takk til dere.

Lenke til kommentar

JOJO må nesten si noe her!! :yes:

 

 

Bare husk det at de fleste har en drømmebil som koster godt over millionen og det har jo folk flest ikke råd til. Det er jo derfor det kalles drømmebil da (doh) derfor må man si det at snekkerens pc er en drømme pc!! :wink:

 

 

Som sagt av andre så vil det alltid være folk som er misunnlige. Bare la de være slik da. Ikke svare for da fyrer de seg selv opp og eksploderer av fustrering!! :yes: Så bare overse dem som fyrer opp folk her på forumet. Det er nok det beste!!!

 

 

Keep it going!! :D Super Forum.. masse bra stoff her å hente! toppers

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...