Jump to content

Stor Oddnoga

Medlemmer
 • Content Count

  5321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 :)

About Stor Oddnoga

 • Birthday 02/18/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det var jo noe å henge seg opp i (?) Storkoste meg med spillet!
 2. @Merko: Aha, tusen takk for det. Da er det nok bare å vente litt du dukker det opp.
 3. Kjøpte meg en S10e på Elkjøp i dag med et tilbud som inkluderer Galaxy Watch for 299,- Det eneste opplyst på sidene til Elkjøp er at man får tilbudet ved å gå til Samsung Members appen. Har saumfart denne og finner flere mindre gode tilbud, men ikke dette. Noen med erfaring rundt dette? Tenkte å ringe på fredag og høre, men hvis det er noen som har noen tips først så setter jeg pris på det.
 4. Du får også Xiaomi hos NetOnNet.
 5. Hadde totalt oversikt på trance på 90 og starten på 2000-tallet, men har falt helt av lasset de siste årene. Etter å ha hørt litt blant annet på denne og fks. denne: https://www.choon.co/crypto har jeg virkelig fått lyst til å finne mer. Tips til mer i samme stil som disse?
 6. Jepp, og ikke bare Origin, men problemer med de fleste spill på både PC og konsoll. Ser ut som EA er fullstendig nede for telling.
 7. Er noe litt Tord Company™ over det her...
 8. Ser dere i testen konsekvent skriver EMUI. EMUI er skallet til Huawei. Det riktige her er MIUI.
 9. La til endel spill på min i går og det fungerer utmerket. Merk at det foreløpig ikke er noen enkel måte å gjøre det på, men hvis noen er interessert kan dere ta en titt her: https://www.reddit.com/r/miniSNESmods/comments/74c7e2/tutorial_add_games_to_snesc_impatient_edition/
 10. Fulgte ikke med min, kjøpt hos Power.
 11. Hva med litt god gammeldags respekt for andre? Hvis han ikke ønsker at den ikke skal være der, kan du ikke bare slette den?
 12. Ta en titt på denne fks. https://www.tek.no/artikler/fiks-sony-skjermenes-storste-problem-selv/156321
×
×
 • Create New...