Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

De hadde en resurgence etter Trump spilte litt billigmage.

Kan være du har ranket deg inn i et mageheavy meta?

 

Har vel like mye med at frost mage har tatt av, en deck som skiller seg ut fra resten og som faktisk føles annerledes ut å spille. Men vet ikke om det er frost mages Thor møter mye av.

 

Ja, du må enten spare i evigheter eller du kan bruke peng. I tillegg skulle alle ha fått tilgang til alt etter en viss tid. Men slik det er nå blir jeg mest sannsynlig tvunget til å bruke peng på det.

 

Litt spesielt å konkludere med det når vi ikke engang vet prisen på de fløyene som må kjøpes. Litt typisk å klage over noe man ikke vet omfanget av. Men jeg liker ikke helt at Blizzard annonserte dette før de hadde bestemt seg for pris, for det virker lite gjennomtenkt. Det gjør at det blir vanskelig for folk å planlegge og jeg vil tro de fleste har gått i sparemodus nå, noe som kanskje ødelegger litt av spillopplevelsen for tiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne mage alle spiller nå ble først spilt av Reckful så tok Kungen den i next level, var morsomt når han spilte det da ingen andre spilte det og alle var wtf med tanke på ice block og alle skills han brukte.

 

At mage'n er populær nå er ikke noe sjokk, når kjente streamere begynner å bruke det flittig og på tournaments så blir den en del av dagens meta.

Lenke til kommentar

Det er mye zoo ja, men også utrolig mye rush hunter, paladin og rogue, den såkalte cancer rogue. Er utrolig lite morsomt å møte disse rush deckene, da kampene blir som regel helt hjernedøde uten noe behov for tenking. Motstanderen går i trynet ditt hele tiden og enten overlever du med å heale/heldig med removal/taunter, eller så blir du eid.

 

Det blir dailies på meg frem til Naxxramas kommer :) Grindingen i ranked er mer frustrerende enn morsomt etter min mening i hvert fall.

Lenke til kommentar

Merkelig, etter en lengre pause har jeg spilt litt igjen den siste uken, har greit spilt meg opp fra lvl 20 ish til 5 med hovedsaklig controll warrior og ramp druid. Litt flere zoo decks fra 7-8 og oppover, men synes det er mer varierende motstand nå enn jeg noen gang har opplevd tidligere. Og takk gud for at miracle rouge er mindre populært, mye bedre å spille mot aggro rougen som er mere populær nå..

Lenke til kommentar

Noen som veit hvordan jeg kan skifte fra Euro til NOK som betalingsmåte?

 

På PC-en min er prisen på arena €1,79, mens på iPaden er den 14,00 NOK. Med dagens kurs sparer jeg altså 60 øre ved å kjøpe tilgang på iPaden.

Bumper meg selv her.

 

Jeg sjekket kontoen min, og selv om det står 14 NOK på iPaden, så trekkes det faktisk €1,79. Og akuratt nå er det 15,27 NOK! Det er dårlig!

Lenke til kommentar

Ja han tåler rett og slett ikke å tape. Pleide å se på streamen hans før, men han gjør jo ikke annet enn å klage over jalla rng og hvor uheldig han er. Alle andre har visst flaks hele tiden og han snakker jo ikke om annet enn dårlige matchups (for han sin del selvfølgelig) og det han kaller "story of my life".

 

Virker som om han tror at hele Hearthstone-verdenen surrer rundt han.

Lenke til kommentar

Priest motstander lot Mana Tide leve og overlevde lenge nok til at jeg dør av Fatigue...

"Card advantage" hjalp ikke det døyt. Så fort jeg nærmer meg rank 13 så taper jeg med en gang >_>

 

Edit: Gikk over til zoo og vant et par runder så jeg ble rank 13 :p (Jeg hater fortsatt priest og mage)

Endret av Saapa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...