Gå til innhold

Noen brøt vikeplikt men jeg fikk skylda?


leonthine

Anbefalte innlegg

I sommer kjørte jeg inn i et kjøpesenterområde, der det er to motgående kjøreretninger som går langs en rekke innkjørsler til parkeringsplasser.

 

Det var mye trafikk den dagen, og gikk ganske sakte i trafikken, så jeg stoppet for å få avstand til de foran meg for å se på mulighetene til å krysse det andre kjørefeltet for å komme dit jeg skulle. stoppet ca 2 sekunder før jeg fant ut at dette ikke gikk, og kjørte igjen. ble etter 5 sekunder ca truffet i høyre baksiden av en som kom fra parkeringsplassen på høyre, og han sa han skulle ta all skyld, brøt vikeplikten bla. bla.bla.

 

så når jeg ringer for å høre hva som tar så lang tid så påstår han at jeg har blinket og at det at jeg stoppet opp litt har forårsaket ulykken.

 

Jeg skriver jo tilbake min historie men vet ikke hvordan det blir med ord mot ord, men jeg vet at han har skrevet at han brøt vikeplikten og håper jo at dette teller mest.

 

Hvordan tror dere dette spiller seg ut?

Endret av leonthine
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han brøt vikeplikten. Det har dere håndfast bevis på. Slik jeg forstår det er du ikke enig i at du blinket, og det ville uansett ikke gitt ham noen påkjørsrett. Blinklys er tegn på at noen har tenkt å gjøre noe, det er ikke noe klarsignal. Man må fortsatt følge med på hva den andre trafikanten faktisk foretar seg. Stå på ditt.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

det ble fylt ut skademelding der han skriver at han kom fra p-plass. Jeg senket farten for å sjekke om jeg kunne krysse veien, kom til et stopp på ca 2 sekunder før jeg kjørte igjen og da traff han meg ganske raskt. Men han traff meg på bak så jeg lurer nesten på om han hadde planlagt å hive seg ut skikkelig raskt etter meg

Lenke til kommentar

Jeg er uenig i at forsikringsselskapene ikke skulle ha noe å vinne på å dømme feil.

 

Jeg husker noen jeg kjenner som jeg satt på med når de kolliderte på en bensinstasjon. Bilen jeg var passasjer i stod til høyre for pumpene. Bilen som kjørte på med stor fart i kollisjonen kom fra venstre side av pumpen.

 

Man skulle tro at bilen som kom fra venstre hadde vikeplikt for en fra høyre. Men, nei her dømte forsikringsselskapene at den fra venstre var mer etablert i kjøringen enn den jeg var passasjer i som kom fra høyre.

 

Eieren likte ikke dommen og forsøkte å få noen fra et lakkeringsverksted til å dokumentere se utgnidde lakkrestene og ripene på støtfanger foran på bilen. Men, til slutt gadd ikke eieren å krangle mer og ga seg.

 

Eieren hadde Gjensidige, og den "skyldige som fikk 100 % medhold" hadde Storebrand. I denne saken virket det på bileieren som om Gjensidige var pusslete og pyse, og at Storebrand var tøff og hardhendt forhandler.

 

Uansett så tror jeg heller sannheten ligger på at. Om du lar oss vinne denne ene saken Gjensidige, så skal vi Storebrand la deg få vinne en annen sak. Her kunne Gjensidige skru opp kaskoen hardt på bileier. Og så kan Storebrand få tillatelse til å skru opp kaskoen en annen gang når Gjensidige gir seg på en urettferdig sak.

 

Ta saken inn for ettersyn i de riktige organer, samle logisk informasjon om hvordan ulykken utspillet seg. Og ikke gi opp for lett, det er mottoet.

 

Men, det kan være dyrt å dra det for langt. Men, ikke bare si ja og svelg unna all dritt som kommer din vei. Gi det en sjanse å kjempe ihvertfall en liten stund. Du vil uansett lære en del av denne opplevelsen, selv om du skulle tape saken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...