Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Får ikke stå når hun skal suge/runke?


Anbefalte innlegg

Hei!

Har nylig fått meg en dame i seriøst forhold for første gang.

Vi har rotet en del så langt, men ikke hatt sex eller noe. Eller jeg har rotet med hun.

Hun skulle en gang til å runke og suge meg, men mens hun holdt på så ble jeg liksom ikke kåt og fikk ikke stå. Det var utrolig flaut.

Det var første gangen.

Tenkte mens hun holdt på: "få stå nå da", men det gikk ikke. Prøvde ikke lenge men den ble ikke akkurat stivere.

 

Så nå er jeg redd for neste gang hun skal suge meg, utrolig flaut hvis jeg ikke får stå. Hun er jo nesten naken, jeg får ikke akkurat stå når jeg fingrer hun. Vet ikke om det er vanlig å bli kåt/få stå når en fingrer en jente eller hva? Jeg blir kåt av hun andre tider liksom.

 

Hva tror dere? Den første gangen, når jeg skulle bli sugd, og ikek fikk stå bare prestasjonsangst? Utrolig jævlig hvis det skjer nesten gang hun har tenkt til det da..



Anonymous poster hash: bd03f...8fb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker første gangen jeg hadde meg noe. Fikk ståpikk, ikke noe problem med det. Men, prestasjonsangst hadde jeg likevel. Jeg fikk så ekstremt kriblinger i hele kroppen at det var helt jævlig. Omtrent som man hyperventilerer og får for mye oksygen.

 

Dette skjedde jo selvfølgelig uten at jeg drev å hyperventilerte på noen som helst måte. Ett eller annet mentalt. Men jeg kan love deg at dette forsvant fort. Det ble med den ene gangen, og så var det helt ok.

 

Ikke glem at sex fordrer en form for å komme i riktig stemning, og at gutter kan ta seg en kvikk en, mens jentene gjerne ønsker litt stimuli nedentil for å kompensere for alt for kort gutteprestasjo, for at orgasmen også skal komme for henne.

 

Kanskje det går greiere om du øver på å tilfredstille henne, så kanskje det andre går seg til.

 

Man kan bli sugd rød og blå, uten å komme også, det har mye med mental innstilling til seksualakten, men man kan også begynne å dagdrømme. Det er litt kjipt om dagdrømming inntreffer alt for ofte. :)

Endret av G
Lenke til kommentar

Tusen takk for svar!

 

Når dere sier god tid/gi det tid, mener dere at jeg skal vente med å bli runket/sugd eller at hun skal bruke tid?

 

Anonymous poster hash: bd03f...8fb

 

Jeg vil si at du ikke skal vente, for jeg tror ikke det er noe kjempepoeng. Men å ta seg tid til å nyte stunden, det er det du skal arbeide mer med.

 

Og det kan man kun få til med øvelse. Prøv og feil og ikke kritiser deg selv så mye i starten. Det er en fordel å kunne dele med henne hva du liker og å spørre henne om å gi litt tilbakemeldinger også. Denne kommunikasjonen trengs det ikke store porsjoner av. Det holder at en part får et hint av den andre, eller at dere setter dere i enn sånn modus at de neste minuttene så gir "du meg aktiv" tilbakemelding før dere fortsetter å forsøke nyte det.

 

For mye kommunikasjon kan ødelegge at man klarer å nyte øyeblikket også.

 

Du kan også be henne følge med på når du runker deg selv og får utløsning. Kanskje det kan gi litt hjelp til henne. Samt du kan også be henne forsøke masturbere deg med hendene uten bruk av lepper, tunge og munn. Øvelse gjør mester.

 

Om hun klemmer for hardt, så får du forklare at det ikke nødvendigvis kommer an på hvor mye hun gjør utav det, men at det heller er håndlaget, spesielle steder du liker og sånne ting som betyr noe.

 

Så kan dere jo fortsette med blowjob og alt det andre alt ettersom dere er klar for ting. Prøv å tenke ut hva som skal til for å lære alle tingene i porsjoner.

 

Analt samleie kan være for de litt viderekomne. Det gir gjerne hurtigere utløsning for mannen, men du skal også ta hensyn til at det er godt smurt naturlig eller med glidemiddel, og all den kunsten det er å ta ting veldig forsiktig under penetrering.

Pluss at motparten nok kan ha noen mentale innstillinger til det som varierer fra individ til individ.

 

Det er også forskjell på stillinger med analt. Jenter har heller ikke en prostata. Den beste feedback jeg har fått fra å gi analt til henne er når hun lå på et bord og jeg stod på gulvet mens jeg peiset på.

Endret av G
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...