Gå til innhold

Mulig og importere Xbox one?


Ultrabad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Kun locale som må endres. Det er da den rette marketplace dukker opp

 

Har det kommet offisiell info ang. dette? Jeg husker bare å ha lest FAQ'en som ble lekket og der stod det riktignok at locale bestemmer hvilken marketplace, o.l. som dukker opp på konsollen, men slik er det på 360 også, Det gjelder dog kun hvis man ikke er logget inn. Dersom man logger inn får man opp innhold som er knyttet til landet som er satt opp i Xbox LIVE-kontoen. Dette har vel med skatter, avgifter, og ikke minst misbruk av regionale tilbud å gjøre.

 

Slik jeg har forstått kan man kun laste ned innhold dersom man har en Xbox LIVE-konto i et av launch-landene.

Endret av keungz
Lenke til kommentar

Derfor vil vel Engelske "gift cards" virke utmerket.

 

Det forutsetter at du har en engelsk konto med en gyldig fakturaadresse, men istedenfor å migrere er det er jo bare å opprette en engelsk konto. Er selvfølgelig ikke helt sikker selv på hvordan dette kommer til å fungere på Xbox One fordi jeg ikke har fått med meg noe utfyllende offisiell informasjon om det. På Xbox 360 får man tildelt to lisenser ved et digital kjøp - et knyttet til Xbox LIVE-kontoen og et knyttet til konsollen. Det betyr at du kan spille spillet hvor som helst så lenge du er logget inn på din konto og at hvem som helst kan spille spillet på kjøpskonsollen. Jeg håper og tror det samme gjelder Xbox One.

 

I FAQ'en står det følgende:

 

User has to have a valid billing address and payment instrument that matches to console locale

 

Nytter ikke å bare endre locale hvis Xbox LIVE-kontoen din ikke matcher den.

Lenke til kommentar

Jeg har ihvertfall flyttet kontoen min over til England. Så får vi se hva som skjer når jeg logger inn på xbox one. :)

 

Tror uansett jeg skal bestille meg 1 eller 2 spill på plater så jeg er sikker på å ha noe å spille på. :)

 

Måtte forhåndsbestille noen platebaserte spill i tilfelle det blir problematisk å kjøpe spill fra marketplace i f.eks. England. Det lille jeg har lest tyder derimot på at det ikke blir tilfelle så lenge man har en konto med tilhørighet der, så tror det skal gå bra i ditt tilfelle :)

 

Selv venter jeg litt til jeg får lest noen erfaringer rundt dette. Tror ikke jeg blir å migrere kontoen, men heller oppretter en engelsk kjøpskonto.

Lenke til kommentar

Nei, ingen. Du får mail når penger er trekt og varen er sendt. Om du ble trekt tidligere var dette visstnok bare en reservasjon.

Betalingen ble reservert på mastercardet mitt 15. November, og er det fortsatt, pengene blir vel trekt først når man mottar varen. Men det står jo i den mailen at de tilstreber å få sendt den så man har den til release...det begynner å holde hardt det nå selv om jeg vet UPS kan være kjappe. Jeg er redd! Hehe Endret av oleliien
Lenke til kommentar

Jeg snakket med Microsoft i Tyskland idag via live chat. Spurt de hvordan de hadde tenkt at vi i Norge skulle få konsollene til release dag, når de fortsatt ikke var sendt ?

Fikk da beskjed om at de ville bli sendt med express levering fra i morgen 21.11.2013... Vi får bare krysse fingrene :)

 

Ja vi får se dam spennende å se hvor raskt express er. Eg har ingen tro før Onsdag/Torsdag neste uke. Ønsketenkning er noe helt annet.

Lenke til kommentar

Om alle får vet jeg ikke, men jeg fikk ihvertfall bekreftet at jeg får en :) De hadde vært inne på ordren i går å endret momsen til Norsk moms slik at alt var klart til sending. Nå er det riktignok slik at UPS har sluttet med levering i Trondheim, så jeg må nok vente i 2-3 uker på Posten eller Bring....

Lenke til kommentar

Om alle får vet jeg ikke, men jeg fikk ihvertfall bekreftet at jeg får en :) De hadde vært inne på ordren i går å endret momsen til Norsk moms slik at alt var klart til sending. Nå er det riktignok slik at UPS har sluttet med levering i Trondheim, så jeg må nok vente i 2-3 uker på Posten eller Bring....

 

Tviler faktisk ikke på det du sier om express levering. Mange i statene som har vanlig standard, men når den ble sendt stod det som express for å komme frem i tide :)

 

Har du snakket med dem?

 

Jupp! Var vel på mandag tror jeg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...