Jump to content
Sign in to follow this  
gorsol

Dystre tall for Wii U (WiiU)

Recommended Posts

Nintendo tjener imidlertid penger igjen.

[url=http://www.gamer.no/artikler/150531/dystre-tall-for-wii-u/]Les hele saken[/url]

Share this post


Link to post
Bra de tjener penger igjen, men synes det var meget merkelig å slippe ut en ny konsoll når de så å si ikke hadde noe spill til den det første året. Det kommer nokk noen perler fra Nintendo med tida, men vi må nokk vente en stund på de.

Share this post


Link to post
Er jo helt idiotisk å lansere en spillkonsoll når de bare kan levere med noen få bra spill.

De skulle ventet til de hvertfall hadde noen store titler klare. Som Mario, Zelda, Mario Kart, Donkey kong, Super smash osv.

Er jo ikke noe vits å kjøpe en konsoll når den ikke har noen gode spill. Jeg skal selv ha konsollen, men venter pga av dette.

Share this post


Link to post
Enig med Rindal.
Har ikke fulgt med så mye på hva som er sluppet, men det eneste storspillet(?) jeg har kjøpt er New Super Mario WiiU.
ZombieU fulgte med konsollen.

Blir vel kjøpt inn Mario Kart 8 (har ikke hatt siden NGC), Super Smash Bros., neste Zelda og kanskje Super Mario 3D World skal sees nermere på. Edited by PantZman

Share this post


Link to post
Jeg mener det er på tide at nintendo går ut av konsollbransjen og heller fokuserer på spill og tilbehør.

Gi ut neste mario og zelda på playstation og xbox, lag wiiu skjerm-kontrolleren til ps4, lag wimoten til xbox.

Tror nintendo ville fått langt mer suksess med en slik foretningsmodell.

Share this post


Link to post
På tide å slutte å si Nintendo skal ut av konsollbransjen. Da mister jeg min andre favoritt og det er ikke bra for spillindustrien. Vokst opp med Nintendo, vokser stadig på meg enda den dagen idag. Er så artig å lese doom artikkler om Nintendo.
Jaja deres tap med andre ord.

Mens folk er misfornøyd med Wii U, så skal jeg sitte å kose meg med kommende Mario, Legend Of Zelda, Donkey Kong og Pikmin 3 (som forøvrig er ute) osv, kan resten bare spille disse "typiske" spillene sine.

Blir bedre salgstall (noe jeg personlig ikke bryr meg om, er ikke det som gjør jeg velger spill/konsollfavoritt) utover dette året når godspillene kommer ut :) Edited by iL Sephiroth

Share this post


Link to post
Guest Slettet-NIoHlfL
Hvorfor vil det gi mer suksess å gå ut av hardware-foretningen? Nintendo er tross alt et svært suksessfult selskap allerede slik det er drevet frem til idag. Hvorfor gå ut fra en foretningsmodell hvor de flere ganger har vist seg å være best i klassen, og over til noe helt annet og mer usikkert som en tredjeparts-utvikler? Om vi sammenlikner med Sega som tok det skiftet, hadde de ikke mye valg da selskapet var på vei mot konkurs.

Share this post


Link to post
Nintendo har bare seg selv å takke for situasjonen som Wii U er i akkurat nå. Få konsollselgere, dårlig samarbeid med tredjepartsutgiverne og et kontrollsystem som de i realiteten ennå ikke har klart å utnytte på en innovativ måte.

Det er imidlertid for tidlig å erklære konsollen død. Jeg tror at et priskutt kombinert med en markedsføringskampanje for NSMB, Pikmin, Wind Waker, Sonic, Donkey Kong, Wii Fit U og Mario 3D World virkelig kan få fart på salget. Wii U har en kjempegod lineup denne høsten. ...men Nintendo må nok se langt etter Wii-aktige salgstall.

Dersom Wii U skulle ende opp som en flopp vil den uansett ikke bli den siste hjemmekonsollen fra Nintendo. De har nok ressurser til å klare seg gjennom minst en konsollgenerasjon til etter denne.

Share this post


Link to post
Nintendo er kjent for sine spill og det er hva dem burde bli husket for, ikke plastbokser som ikke selger bra.

Dem burde hoppe av den stasjonære konsoll karusellen og fokusere på portabel hardware og software til den samt til alle andre plattformer dem kan få ut sine spill på.

Share this post


Link to post
Wii U er for dyr i forhold til XO og PS4. Om Wii U hadde kome prismessig ned på Xbox360 4GB eller PS3 12 GB nivå ville salget teke seg opp med ein gang. Tipper Nintendo må redusere prisen på Wii U nett som di måtte med 3DS.

Share this post


Link to post
[quote name='Ginecólogo Necrolamedor' timestamp='1375363109' post='20795677']
Med tanke på all innovasjon som Nintendo har kommet med håper jeg de fortsetter å lage egne konsoller.
[/quote]

Det er denne tanken jeg mener er så lite gjennomtenkt, Nintendo er andrevalget, det er den andre konsollen du har. Som gamer ser jeg ikke noen ulempe for deg hvis Nintendo laget spillene og tilbehøret til den konsollen som er førstevalget til spillere.

Det er ingenting Nintendo kunne gjort med egen konsoll som de ikke også kunne gjort med å bare utvikle spill og tilbehør til en annen konsoll.

Og for spillere hadde det være langt bedre da de bare trengte en konsoll i stede for 2.

Økonomisk sett kunne Nintendo kuttet masse av de ressursene de bruker på selve konsollen, og fortsette å gi grønne tall.

For å ikke snakke om de klassiske titlene som nå hadde blitt tilgjengelig for store nye marked.

Share this post


Link to post
Da vil jeg heller ha bort Sony eller Microsoft som er så og si like. Sony/Nintendo eller Microsoft/Nintendo høres bedre ut enn Sony/Microsoft.

Share this post


Link to post
Jeg synes 3.6 millioner solgte konsoller ikke er så ille for å være en såpss ung konsoll med såpass få titler.
Jeg tror Wii U har en lys fremtid i vente!

Share this post


Link to post
[quote name='Ginecólogo Necrolamedor' timestamp='1375373722' post='20796193']
Da vil jeg heller ha bort Sony eller Microsoft som er så og si like. Sony/Nintendo eller Microsoft/Nintendo høres bedre ut enn Sony/Microsoft.
[/quote]

Uten sony/microsoft hvorfor skulle microsoft/sony ikke bare laget en konsoll som er marginalt sterkere enn WiiU og tjene penger som grass på den billige maskinvaren?

Nintendo er relevant bare på grunn av spillene de eier, spill som fint kunne kjørt på playstation/xbox. Sony/Microsoft er relevante på grunn av hardwaren, forsvinner de mister du maskinkraft.

Det beste hadde vært om alle 3 sluttet med hardware, men det er bare en våt drøm for oss pc-spillere. Inntil da trenger vi firma som pusher hardwaren i konsollene så spillbransjen som en helhet kan bruke mer ressurser til spill.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...