Gå til innhold

Hva er det dårligste spillet du virkelig liker?


Anbefalte innlegg

Muligens litt uforståelig overskrift, men tenkte litt på det da jeg leste den upopulære meningstråden. Vi har jo alle våre favoritter, og dette stemmer ikke alltid helt overens med hva pressen mener. Hvilke titler liker du, som ble mottatt med middels til elendig kritikk?

 

Personlig synes jeg Resident Evil: Code Veronica er et av de beste i serien. Jeg er også veldig glad i Incredible Crisis, og spiller faktisk Kung Fu Rider helt frivillig fra tid til annen. Final Liberation var et av mine favorittstrategispill, men dessverre fungerer det ikke så godt i Windows 7.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et spill jeg har spilt mye er det andespillet på PS3 som kom ved release. Synes det var litt festlig jeg...

Bruk sticka som et vater for å tilte et basseng med ender og haier. Musikken sitter skikkelig i ryggraden. Hele spillet er helt annerledes. Er vale kanskje litt Nintendo Wii over det?

Lenke til kommentar

Har en litt for lang hitlist som burde vært shitlist, i grunnen. Kan være fordi jeg har vokst opp med ZX Spectrum og Commodore 64, så bare et spill har grafikk er det bra nok for meg. Selv spill uten grafikk, som f.eks Zork, kan være morsomt. :) Men for å ta det best of the worst gikk det en god del timer i Star Wars: Force Commander. Vi snakker et RTS satt til Star Wars universet, lenge før spill som Rebellion og Battlegrounds. Grafisk var det tilsomt. AIen var ikke akkurat på topp, og kontrollene ganske ræva. UIet var heller tragisk, og så videre. Det ligger nok ikke på metacritic, men IGN.com gav det 4.7, og de fleste andre gav det noe i samme stilen. Det har Force Commander så i aller høyeste grad fortjent. :p

 

Men ser man bort fra alt det der, så er det faktisk ikke så ille. Bra er det ikke, men... det er Star Wars. Du kan sette sammen en liten hær av AT-ATer og stormtroopere og angripe Hoth, om du vil. Du kan sende TIE Bombers på tokt og bombe rebellene sønder og sammen, og du kan se heftige kamper på slagmarken mellom imperiets soldater og rebellene. Det er så inn i hampen Star Wars hele veien at jeg slukte det fullstendig. Der ser man da også gjenspeilt i anmeldelsen til IGN. De gav det som sagt usle 4.7 totalt, men på presentasjonen gav de det hele 8/10. Vi kan i dag sitte og diskutere i timesvis om hva som er best av gameplay og grafikk, og jeg vil være første i rekken som sier at grafikk lett kan nedprioriteres til fordel for gameplay. Og når det er sagt var ikke Force Commander et vakkert spill, selv på den tiden. Men det er noe med at det er nettopp Star Wars det dreier seg om. Husk at på den tiden hadde vi svært få Star Wars-spill, og de få som var, var enten rene actionspill som spillene på SNES, eller FPSer som Dark Forces og Jedi Knight. Noe strategi hadde vi aldri hatt før Force Commander. På samme måte som Wolfenstein var det dermed banebrytende på mange måter, men ble likevel oversett og glemt av de fleste. Dermed stakk Doom av med seiren som den første ekte FPSen, på samme måte som SW: Rebellion og Battlegrounds regnes som de første RTSene basert på Star Wars.

 

Men Force Commander var først, og derfor elsket jeg det. Det led av mange barnesykdommer, var stygg som juling til tider, kranglet med seg selv om det meste og the Force wasn't exactly strong in that one. Men det var Star Wars, og som alle vet er Star Wars på sitt beste magisk. :love:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+412

Kravstor az! Ålreit da:

 

tumblr_maoi0eG0YF1rntwln.png

 

Neida, for all del, XIII er ikke helt håpløst, men det falt ikke helt i smak hos meg.

 

Haha, hvor er det du finner disse teite bildene as?

 

Det var et ålreit svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...