Gå til innhold

Tråden for egne og andres dashcam-videoer


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, krysse delelinjen så bilene som kommer i mot må svinge unna, helt toppers det!

Motgående var knapt over linjen og det ser ut som at dash-cam bilen ikke har helt kontroll om han måtte svinge unna den der

De fleste billister ville tatt hintet og lagt seg til høyre

 

Syklister med vett i huet ville ikke syklet på veien

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dubious: å sykle i veien fremfor langs en sykkelvei kan helt sikkert oppfattes provoserende, men det finnes mange gode grunner til å gjøre det. Dessuten er det uansett fullt lovlig, så syklister trenger ingen god grunn for å sykle i veibanen.

 

Bilen som kjører forbi er åpenbart enten altfor nærme syklisten, eller for nærme møtende trafikk. I videoen til Sjulimann ser det ut til at bilisten både kjører for tett på syklisten og bryter vikeplikten overfor kamerabilen.

Endret av Nøkkelknippe
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ja, jeg som kom kjørende i mot er uoppmerksom og uerfaren ja... Selvfølgelig burde jeg jo bare regne med at møtende bil skal kjøre i min veibane hvis han må kjøre forbi en hindring, selv om jeg kommer imot. Kanskje jeg bare skal begynne å parkere i grøfta og vente hver gang det kommer syklist og bil i motsatt kjørebane!

 

Nå sier ikke jeg at akkurat dette klippet var så veldig dramatisk, begge kom seg jo fint forbi, men det var mer for å gi et eksempel på noe som jeg syntes er irriterende at folk gjør, og det er ikke rent skjeldent heller.

 

Man skal vente til det er klart før man foretar forbikjøring. Ofte legger jeg meg litt til høyre hvis det kommer noen i mot som har en liten hindring de skal forbi, men hvis jeg er eneste bil som kommer og ikke har noen bak meg, så kan dem fint vente til jeg har passert.

Endret av Sjulimann
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ser ingen lov som brytes

iogmed at kamera bilen mått svinge brått betyr at han ikke la til rette for at motkommende trafikk kunne komme seg lettest mulig forbi hindringen og det heter egoisme, samme grunnen til at syklisten sykler i veien, tenker kun på seg selv

 

Har passert mange syklister i dag og var helt over i motsatt kjørefelt alle gangene

Når det gjelder alder så kan jeg si at jeg har kjørt skadefritt og uten bøter i 14 år

Endret av Dubious
Lenke til kommentar

Ikke direkte feil da det ikke er skiltet plassering

Personen kan være ukjent i området og regner med at det er 2 felt på andre siden også, og da kjører han i rett felt og uansett var han foran deg så du har vikeplikt

Finnes ingen lover om plassering i rundkjøringer

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har selv kjørt der og det er litt variende kjøreferdigheter til enkelte der. Har selv liggi i ytterest og korrekt feltplassering, kjørt forbi og oppdaga at bilen som lå i indre felt lå etter meg etter rundkjøringa. Var jo ikke rundkjøring der før i tia og er ikke mange rundkjøringer på Gran.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...