Gå til innhold

Her er Battlefield 4 (Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-80wCWpIM

Syntes ikke singleplayeren i BF3 var så ille, etter min mening var den også bedre enn det vi fikk servert i call of duty og medal of honor.

 

Vet ikke helt hvorfor videoen oppleves som et antiklimaks for noen, man skal vel ikke bekymre seg for at det ikke blir noe multiplayer....

 

Henger meg kanskje opp i detaljer, men den bilen der burde vel egentlig ikke synke sålenge den holder helt tett.(Noe den tilsynelatende gjør i traileren)

 

Den skulle jo egentlig flyte oppå vannet som en dupp så sant at den ikke tar inn vann.

 

Den siste scenen ?

Lenke til kommentar

Herregud og hjelpes meg så negative folk er. Hva med å vente til man faktisk har prøvd spillet før man dømmer det? Jeg er jaggu glad jeg ikke er spill-elitist eller en MP-hore slik at jeg fortsatt har muligheten til å kose og glede meg over denne typen spill, helst i SP. Personlig ble jeg *meget* imponert av denne 17 minutter lange videoen og kan knapt vente til det kommer. Det ser helt fantastisk ut !!

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Personlig er jeg henrykt over at det fortsatt er aktører som satser litt på SP elementet også i FPS. Den gode gamle COD/MOH følelsen. På MP synes jeg man kan legge mer vekt på PVE elementer. Men den lettvinte løsningen er jo å kaste ut et PvP spill og la spillerne skape innholdet.

 

Vil tro at noe lignende har vært sagt i en del styrerom siste 10 år.

 

"Why spend a lot of money on good scripted PvE content when most consumers are perfectly satisfied with running around in generic enviroments shooting eachother. Its a hell of a lot cheaper than hiring additional professionals for good AI and PvE content. The best part is that we earn a lot more money with a fraction of the effort and have better parties with the shareholders".

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Spørsmålet er om det vil se så bra ut på konsollene som kommer eller om man må ha rådyre PCer for å få denne eyecandy kvaliteten. Jeg er forlengst ferdig med å bruke titusner på PC hardware for å få kvaliteten som markedsføres.

 

Blir spennende å se hvordan neste gen.konsoller stiller seg opp i mot PC-er når de kommer. BF4 skulle visstnok bli lansert på kommende konsoller ifølge PressFire.

 

Håper ihvertfall med ny HW at Xbox støtter flere enn 24 spillere i BF

Lenke til kommentar

Fokus på enspiller!? Battlefield har stort sett alltid handlet om flerspiller (bortsett fra Bad company, men det er et forferdelig spill i mine öyne), så dette er en stor skuffelse. Gi meg et nytt Battlefield 2, der var det ingen historie, full fokus på flerspiller.

BC var bra for hva det prøved å være, BF3 derimot, ren skuffelse, mangel på alt!

Vi får håpe BF4 går tilbake til sine røtter og ikke blir en "etterfølger" av BF3.

Lenke til kommentar

Elendig. Utrolig skuffet over vinklingen. At de spytter så mye inn i singleplayeren når multiplayer trenger hjelp til å utvikle seg er sjokkerende siden multiplayer er bærepillaren til denne serien. Forventer ingenting annet enn BF3 1.5. Får vi 64-player maks denne gangen også?

Lenke til kommentar

Jeg fikk nettopp BF3 da jeg fikk et gratis spill pga simcity flausen og jeg må si at jeg nå har spilt multiplayer i 10+ timer, mens singleplayeren ga jeg 20 minutter og har ingen planer om å spille den igjen. Tror det er ganske representativt for mange. Man kjøper da ikke BF for å spille alene?

Lenke til kommentar

Ser helt utrolig bra ut! Ble skikkelig revet med å gira av å se på det klippet...bare tanken på å spille selv får pulsen til å øke! Godt å se dem satser hardt på å levere noe som ser utifra klippet til å være en engasjerende singleplayer opplevelse.

 

Skal bli spennende å se klipp av multiplayer, går sikkert ikke så lang tid før dem slipper et klipp av det også.

 

Dette med Oculus Rift....må være tidenes opplevelse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Blir nok å sette en bestilling i løpet av dagen hos Amazon.com (koster 350 NOK, men hadde 5$ i promo code slik at jeg får spillet for 320 kr). Bra at Amazon ikke trekker pengene før lanseringsdagen slik at om jeg ikke liker betaen er det bare å trykke på "Cancel order" knappen på Amazon og vips er den kansellert. :)

 

Lurer på hvordan specsa blir, men tror nok at mitt GTX 690 klarer å kjøre dette lett på max. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...