Jump to content

Strongbad

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)
 1. Grunnen til at dette skjer med nesten alle utgivelser er fordi utviklere velger å lansere en MVP for å minske risiko og time to market, problemet er at det er en strategi som er mye mer egnet for bytte av internsystemer eller ny funskjonalitet i et allerede eksisterende produkt.
 2. No way! Altfor dyrt! Da jeg fulgte med på VR for en tid tilbake, så var det snakk om at det skulle koste 2500-4500kr. Mer enn det kommer jeg ikke til å betale for det heller. Palmer har jo også sagt at det ikke er enhetene men innholdet de skal tjene penger på. Å prise dem så høyt vitner jo om det motsatte. Rimelig spesielt å prise et produkt så høyt når det ikke er annet enn open source tekdemoer til dem.
 3. Er kontroll og kamerasystemet blitt forbedret eller er det tilsvarende forgjengerne? Jeg har aldri klart å holde ut pga. dårlig ports. Ikke at jeg syns det fungerte veldig smooth på konsoll heller akkurat.
 4. Jeg har ikke spilt noen andre spill i denne serien, men jeg prøvde dette og likte det ikke. Jeg forstår ikke hvordan det går an å like det så godt. Gamer.no og de fleste andre anmelderne jeg har sett bør la folk som ikke er kjent med spillserien anmelde dette spillet. Først da vil man kunne sette en riktig karakter på spillet. Setter man blodfans av spillserien til å anmelde den så vil det selvfølgelig bli en høy karakter uansett om spillet er middelmådig. Her er mine tanker om spillet: - Verdenen skal være open world, men det er ikke den følelsen jeg sitter igjen med. Man blir styrt rundt i kooridorer hvor helten blir stoppet av hver minste stein. - Grafikkstilen er helt ren og mangler realisme syns jeg. Ser ut som et typisk asiatisk spill, men det er det jo også. - Grafikken på npcene er helt for jævlig. Ser ut som de er hentet ut fra goldeneye spillet til nintendo 64. - Det er komplett umulig å forstå historien for en som ikke har spilt de andre spillene i serien. - Når jeg har prøvd å sette meg inn i historien ved å se på youtube-videoer så innser man hvor latterlig hele spillet er. Hvordan kan man ta noen som kaller seg selv for big boss seriøst? - Løpe rundt i pappesker, sende folk og sauer til himmelen i luftballonger... come on.. Dette virker mer som et spill med en identitetskrise enn noe annet. - Gameplayet er heller ikke nyskapende. Du drar rundt og tar over baser. På veien plukker du ressurser og så gjør du det samme om og om igjen.
 5. FPS RPG av typen bioshock, system shock, deus ex, thief, deadspace, mass effect.
 6. Spillet er så vanskelig at det ikke engang funker for PC(dark souls). Lurer på om toeren følger samme fotspor.
 7. Henger meg kanskje opp i detaljer, men den bilen der burde vel egentlig ikke synke sålenge den holder helt tett.(Noe den tilsynelatende gjør i traileren) Den skulle jo egentlig flyte oppå vannet som en dupp så sant at den ikke tar inn vann.
 8. Håper virkelig de gjør det til en oppfølger av M&M 6,7 og 8, og så at de glemmer nieren helt.
 9. Jeg er også ute etter en billig laptop som mediastasjon til tven. Jeg har hatt to HP mediastasjoner de siste årene som har ligget i 10-11kr klassen. Den første fungerte dårlig pga den ble for varm og skrudde ned ytelsen som gjorde av videoer lagget. Den andre(HP envy 17) som jeg har nå fikk jeg fra forsikringen fordi den andre gikk i stykker er enda værre. Helt ubrukelig til noe annet enn å steike egg på! Spørsmålet mitt er: Vil en billig laptop til 3500-4000kr gjøre jobben som disse to overnevnte laptoppene ikke klarer? Å spille av videoer over hdmi kabel uten å hakke eller skru seg av pga. varmeproblemer. Hvis ja, bør jeg velge en konfigurasjon som vektlegger ram og ssd overfor dedikert skjermkort?
 10. Har vært hardbarka Diablo og Wow fan tidligere, men har etterhvert gått lei av designvalgene til Blizzard. Blizzard har vært et selskap jeg har vært ukritisk til å gi penger for spill, men det kommer jeg ikke til å være i fremtiden. Hater når de dummer ned spill til fordel for spillere som er under ti år.
 11. Du må finne deg et privat hive som du kan spille på.
 12. Personlig syns jeg Hellgate london var 100 ganger kulere enn D3..
 13. Jeg bruker six launcher og har i tillegg arma 2 på steam. Vil den ikke da automatisk oppdatere seg eller må jeg laste ned den beta patchen og installere den manuelt i tillegg?
 14. Kraftigere muligens, men vil du virkelig sitte å vente på at det skal komme ut drivere som støtter spillet du kjøpte for 1 uke siden?
×
×
 • Create New...