Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Muslims familie og bror er homo


Anbefalte innlegg

Jeg er i sjokk. Jeg var i dag i broren min sin leilighet og så han kline med en gutt. Er sjokka og litt irritert på meg selv for jeg gikk bare inn, ringte ikke på døren, ettersom han ikke pleier å låse døren. Hvordan skal jeg forholde meg til dette. Eg tror ikke det er noe nytt heller ettersom han fyren han klinte med er klassekameraten hans fra vidergående. Jeg kjørte med engang vekk og har ikke snakket med han siden. Han har sent meg meldinger i hele dag. Eg vett ikke ka eg ska tenka. Det eneste eg tenke nå e få orden på hodet mitt, slik at når eg snakke med han, er jeg rolig og ikke sjokka i hvertfall. Eg mene ka ska eg sei te han. me kommer fra en muslim familie og er somalier. Homofili har vært en sak vi ikke snakker om, kommer det en sak om homofile blir det skrudd av og lav mumling

om at de kommer til helvetet fra mor. Og at de er kvinner og mye annet dritt. Og nå er minn bror homo, eller bifil eg håper for han del at han bifil. Faen og skal jeg si til han når vi møtes. Eg 20 og han er 22 me har Alltid vært ærlig med hverandre.

Anonym poster: cfc977ea96f84eefb74ba15008038ea5

 

Anonym poster: 06921a1591bce2e943cd0b8b6348a960

 

Anonym poster: 06921a1591bce2e943cd0b8b6348a960

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner at dere har andre kulturer i muslimske land, men han ér broren din tross alt!

Jeg har ingen homofil bror, men jeg hadde ikke hatt noe som helst i mot han om han hadde kommet ut av skapet. Folk skal få elske dem de vil, uansett om personen er av det samme kjønn eller ei!

 

Hadde jeg vært deg, hadde jeg besøkt han og fortalt han at det er i orden. Ikke la dette ødelegge forholdet deres; det er bare en filleting!

 

Men som sagt, så aner jeg ikke hvordan deres tradisjoner og kulturer er.

Endret av After8
  • Liker 6
Lenke til kommentar

For det første. Homofili er 100% naturlig, og forekommer i svært mange dyrearter og dyresamfunn rundt om kring.

 

For det andre. Din bror er fortsatt din bror, selv om det som tenner han, ikke nødvendigvis er det samme som tenner deg.

 

For det tredje. Han er din bror. Snakk med han. Få han til å fortelle sine følelser. Hvis du sliter med å forstå dette her, hvordan tror du han opplever det, og som må leve med det?

 

For det fjerde. Homofili er ikke farlig. Det er heller ikke smittsomt. Og ei heller betyr det at broren din er ei jente. Og ikke vil han havne i helvete heller.

 

Religionen og kulturen deres er ikke veldig snill med homofile. Det var ikke vår religion og kultur heller. Kulturen vår er på vei til å behandle homofile bedre, men religionen vår (kristendom) prøver vi å forkaste, da den er utdatert og feilaktig.

 

Jeg vil anbefale deg å finne ut hva som er mest viktig for deg. Religion eller familie. Støtte din bror, eller følge religionens utdaterte leveregler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Få vett i foreldrene våre kommer ikke på tale, og dessuten nå som eg vett, ka ska eg si. Eg mene både han og meg e oppvokste til å hate homofile faktisk hate. Han kan ikke være åpen om det til noen andre og det ikke noe tvil om at han kommer til å slite hvis dette kommer ut i det somaliske miljøet. Nei faktisk ikke bare han men hele familien. Vi fikk nettopp slutt på hat snakket til mor for noen år siden, for vi sa at forsetter hun sån, kommer minsteman å ta snakket ditt til skolen og barneværne vil bli innblandet. Dette var en episode etter hun forbannet alle jøder homoer og alle som ikke følger hennes ekstreme tankegang. Dessuten dette høres kanskje rart ut men jeg hadde aldri trodd han skulle være homo. Ikke det at alle homofile ser like ut? Men har liksom vært typisk gutt spilt fotball hatt jentekjæreste osv. Hvordan kan jeg si, Okei bror du homo Så greit for deg når eg vett at det ikke er akseptabelt i det miljøet, familien eller religion? Eg vett at han usikker og lei seg for at jeg ikke har snakket med han ennå, men eg vet ikke hva eg kan sei som gjør alt dette 'Okei'

 

Anonym poster: 06921a1591bce2e943cd0b8b6348a960

Lenke til kommentar

Du får ta deg en prat med han. Hvis han er homofil, og han føler at det er det eneste riktige for han, så har du bare ett valg som en bror å gjøre. Støtte han.

 

Alternativet er at foreldre eller andre venner finner ut at han er homofil. For så å bli kastet ut av familie/vennskap, samt bli banket opp. Og det ønsker du vel ikke?

 

Snakk med han, vær der for han, og støtt han opp.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Du får ta deg en prat med han. Hvis han er homofil, og han føler at det er det eneste riktige for han, så har du bare ett valg som en bror å gjøre. Støtte han.

 

Alternativet er at foreldre eller andre venner finner ut at han er homofil. For så å bli kastet ut av familie/vennskap, samt bli banket opp. Og det ønsker du vel ikke?

 

Snakk med han, vær der for han, og støtt han opp.

 

Jeg er søsteren hans

Lenke til kommentar

Kommer selv fra en muslimsk familie så jeg kan skjønne din frustrasjon over hele situasjonen.

 

However.. som flere andre her har påpekt, så er han din bror. Han er ditt blod. At han er homofil forandrer ikke hvem han er, bare forestillingen du og resten av familien og det muslimske samfunnet har hatt om at han er hetrofil.

 

Jeg tror ikke du burde bekymre deg så veldig mye om hva moren deres vil tro, for hun vil mest sannsynlig elske han uansett hva. Ikke trenger du å fortelle dette til noen heller. Det er broren din sitt privatliv, og det er hans beslutning hvis han ønsker å holde det skjult eller ''komme ut av skapet''. Det eneste du burde gjøre nå er å ha en ordentlig søsken-til-søsken samtale, hvor du forteller at du er sjokkert og hva du ellers føler, men prøv å la vær å være fordømmende. Han kan da gi deg svar du ikke vil finne andre steder og kanskje bare det hjelper på.

 

Elsk din storebror, han er fremdeles guttungen du vokste opp med.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja hva skal man si? In your face?! Hadde dere ikke hatt en så homofilfiendtlig og dømmende religion så hadde det heller ikke vært et så stort problem.

At broren din ikke kan være åpen om at han er homofil i frykt for represalier er ikke noe annet en tragisk .

Litt ironisk at din bror er homofil når dine foreldre tar så sterk avstand fra det.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Han er homofil. Han er ikke syk. Han er ikke døende. Ingenting skjer. Hold på hemmeligheten hans inntil han selv er klar til å fortelle familien deres. Og prøv å sørge for at han ikke blir drept. Blir han "fryst ute" av familien så håper jeg du velger å ta hans side slik at resten av familien forstår.

 

Tross alt, hvorfor flykte ifra krig og undertrykkelse i Somalia om det skal forfektes samme holdninger her?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det er langt på overtid at muslimer som bor i Norge lærer seg å akseptere homoseksualitet.

Det er lov å være homofil i Norge, det må også muslimer lære seg å akseptere.

 

At din bror er homofil betyr ingenting, han er fortsatt din bror og du skal elske han som din bror uansett.

Dette bør du også fortelle dine familiemedlemmer, og alle andre muslimer i Norge - homoseksualitet trenger de å lære seg å akseptere, og så enkelt er det faktisk - hvis de ikke liker det norske samfunnet så står de fritt til å flytte herfra når som helst.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

*Tross alt, hvorfor flykte ifra krig og undertrykkelse i Somalia om det skal forfektes samme holdninger her?* Hva har krig å gjøre med å akseptere mental sykdom.

Og ja homofili er galt. Man kan bruke akkurat samme argumenter for å forsvare incest, men begge er like ille. Ingen av dere som forsvarer homofili kan nekte for at man kan bruke akkurat samme argumenter for incest. Mener dere da at incest også er riktig?aksepter begge eller innse at det er feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...