Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jets lar seg skyte ned så lett at jeg ikke anser det som noe problem. Plaffa ned en Q-5 Fantan for litt siden da den kom rett på meg. Jeg satt i gunneren ombord i en liten RHIB...

 

EDIT: Men, jeg skal si meg enig i at det å angripe jets osv i spawn er ukult. Noen er bare sånn.

Endret av BALT3
Lenke til kommentar

Beste spørsmål/kommentar til "Full week of double XP" nyheten på Battlelog: "When's the full game coming out?"

Ganske morsomt men mest trist :(

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/full-week-of-double-xp-live/

Heldigvis virker det som problemene som er igjen ligger lokalt hos de aktuelle folkene :-)

Ikke vært med på en eneste server crash / frys på sikkert 3 uker, har vell fått "bf4.exe svarer ikke" en eller to ganger på samme tid som forøvrig gjaldt bare meg og ikke resten av serveren, game on!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Heldigvis virker det som problemene som er igjen ligger lokalt hos de aktuelle folkene :-)

Ikke vært med på en eneste server crash / frys på sikkert 3 uker, har vell fått "bf4.exe svarer ikke" en eller to ganger på samme tid som forøvrig gjaldt bare meg og ikke resten av serveren, game on!

Nei server problemene er nok mindre men det er enormt store problemer med klienten fortsatt.

Lenke til kommentar

Er AA'en som stod i basen fjerna(Den som kun hadde 20mm)? Hadde vore greit å ha noko mot spawnrapers.

 

Nei, den er ikke det, tingen er at en eller anna smart gjør hos dice fant ut at det var ekstremt kult og alt det der å gjøre den automatisk, ulempen med det er jo faktisk at du må fly rimelig nærme for å bli skutt av den, som da igjen gjør at ingen kan bruke den å presse jets eller helis ned, det suger også på flood zone om little bird bare kan fly rundt å herje, kunne man brukt den så kunne man skutt mer på den uansett hvor langt unna den var.

 

 

attachicon.gifchina_rising.jpg

 

Javel, har jeg det?

 

De oppdaterte battlelog idag tror jeg og de har lagt til alle maps etc, derfor du får opp den, det fins ingen servere som er oppe å gå med de china mappene uansett.

 

 

Og vel, jeg for min del kræsja to ganger på samme sever og etter noen flere runder spilt så kræsja 3 av 4 som var på ts på akkurat samme sekund, så er nok litt så som så hvor diverse feil ligger.

Når 3 stk blir kasta ut på samme sekund så er det ikke bare i klienten det fortsatt er feil.

Dog er jeg litt usikker på hvorfor noen lirer av seg at det "heldigvis" ikke er på server siden, det hadde faktisk vært bedre å vite at det var servern som gikk ned enn at det er dette 24% ferdige spillet som kuker seg i tide og utide.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Fy f. dette spillet er jo helt ubrukelig, jeg er svært nærme å be EA om å få pengene mine tilbake nå, jeg har nesten ikke fått spilt dette spillet fordi det er så fullt i problemer. Først får jeg ikke komme meg innpå noen servere, og så når jeg kommer innpå, så er det bugs, og så faller jeg ut, og så senere ber de meg installere denne irriterende plugin som ikke virker, og så når jeg har lastet den ned og installert den, så sier den at den ikke er installert. Så snakker jeg med EA og de ber meg gi beskjed på forumet, og der får jeg ingen beskjed og det er en haug med andre som krever pengene sine tilbake. For et rent drittspill.

Lenke til kommentar

For de som ikke følger med på reddit, eller ikke har fått det med seg andre steder, her er oversikt over kartene fra China Rising: http://imgur.com/a/Wc9zt

(1: Silk Road, 2: Altai Range, 3: Guilin Peaks, 4: Dragon Pass)

 

Her er også de fire videoene som har blitt lagt ut hittil:

 

 

 

Må si jeg ble imponert over Guilin Peaks og Dragon Pass. Elsker junglemaps ala de vi så i BC2 (Valparaiso og Laguna Presa). Kjempebra at de fyller dette tomrommet som var i BF3. Silk Road så også fett ut, men må spille det før jeg tror det. Altai Range kan jeg si med en gang at jeg aldri kommer til å spille :p

 

Edit: BF4 for $20 :)http://bf4central.com/2013/11/get-battlefield-4-19-99-right-now/

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Spot on, de har jo ødelagt en av de aller best theme songs som er laget og en av de beste franchisene.

De burde gitt seg med BF3, håper ikke det kommer noen BF5, men BF5 kommer vel neste uke eller var det rett over nytt år det skulle kommer.

Jeg hadde vært veldig fornøyd om de bare ga ut nye maps til BF3 og finpusset spillet enda mer. Alt fungerte rimelig bra der og det var ingen grunn til å ødelegge verken spillmekanikk eller koden slik de har klart å gjøre med BF4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...