Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Da har jeg fått en S5 i hånda :)

 

Minner jo veldig om S4, litt usikker på hva jeg syntes om bak dekselet enda men ellers ser den jo fin ut.

 

Har du kjøpt den eller jobber du i en butikk som selger den? Den har jo ikke release før på fredag. Så hvis det er noen som har begynt å selge denne allerede, bør de få seg en liten smekk på fingra...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du kjøpt den eller jobber du i en butikk som selger den? Den har jo ikke release før på fredag. Så hvis det er noen som har begynt å selge denne allerede, bør de få seg en liten smekk på fingra...

Nei jobber med mobilsalg, så har bare tyvstartet kikkinga litt og ikke kjøpt enda. Og siden jeg har lyst på en i sort og vi kun fikk inn hvite første runden ble den pakket sammen igjen, så får vel klare meg med S4 i noen dager til :wee:

Lenke til kommentar

så med andre ord så driver dere å klår på tlf dere selger til andre ?

Både og, en må jeg jo åpne, eller skal jeg ellers nekte kunder og se på en telefon før de kjøper den, og selge den uten og en gang ha sett den selv?

 

Når vi ikke har fått utstillingsmodeller enda må vi ta en salgspakke og åpne den sik at vi har et produkt og vise kunden utenom bare en plakat med et bilde av telefonen på, for det blir det ikke mye salg eller fornøyde kunder av. Og som selger er det også jobben min og gjøre meg litt kjent med produktet.

 

Vi har også mange faste bedrifts kunder som vi setter opp og klargjør telefoner for, så det blir pakket opp og klådd mye på telefoner hos oss, men da er også kunden klar over det.

 

Ordinære kunder som vi selger over disk til gir vi kun forseglede salgspakker.

 

:)

Endret av esoteric
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror de fleste som jobber med slike ting er ute etter og ha fornøyde kunder, og gjør man slike ting, så kan man egentlig bare stenge sjappa med en gang for det vil nok straffe seg en dag.

Man ser med en gang på en telefon om den er nullstilt eller ikke når man starter den, men klart folk som jobber med både salg og service av mobiltelefoner har mulighet til å gjøre slike ting ja, på samme måte som ansatte i en restauranter kan spytte i maten til folk.

 

Men hvorfor skulle man gjøre det :hmm:

Lenke til kommentar

Hva legger du egentlig i ordet utstillingstelefon? Jeg jobber også med salg av mobiltelefoner i en ganske stor elektronikkbutikk, og 9/10 utstilte telefoner hos oss er helt ordinære telefoner som har blitt tatt ut av esken sin og hengt opp. Demoutgaver til utstilling får vi stort sett kun til nyeste utgave av S-serien til Samsung og iPhones. Mao pakker jeg opp og klatter på hver eneste ny telefon vi får inn, da minst ett eksemplar av den skal i utstilling.

 

Men for all del, kjøper du ny telefon skal du enten få et forseglet produkt, eller bli informert om at det kun er utstillingsmodell igjen til salgs. Med mindre du er paranoid tror jeg ikke du trenger å nullstille nye telefoner, og som esoteric sier så merker man jo med én gang man slår på en telefon hvorvidt den er nylig nullstilt eller ei. Skjønner egentlig ikke at det ble et diskusjonsemne i det hele tatt. Selvfølgelig klatter vi på telefonene vi får!

Lenke til kommentar

Utstililngstlf som i den som står ute til utstilling.

 

Diskusjon og diskusjon, vi spurte, han svarte, end of story liksom, ?

 

Vet det kan være vanskelig å forstå for mange, men det finnes mangen personer som overhodet ikkje har peiling..

 

En gamling på jobben ( 60 år ) kjøpte nettopp en s4.

Han har som sagt ikkje snøring og hadde vært forferdelig enkelt å lagt inn en ondsinnet programvare.

Lenke til kommentar

Tror du virkelig ikkje at det finnes en eneste tlf selger av alle mennesker på jord, altså ikkje en eneste en som kunne tenke seg å legge inn ett ondsinnet program i x antall tlf ?

 

Da er du bra naiv altså..

 

For all del, eg tror neppe det skjer meg i mitt liv, men eg visste ikkje at det var praksis å pakke ut tlf for å så klå på de for å så pakke de ned igjen og legge de ut for salg.

Lenke til kommentar

Hvorfor har det seg slik at jeg enda ikke kan oppdatere min S4? Virker som om de aller fleste har fått 4.4 for en god stund siden. Både telefonen og Kies 3 sier at jeg har siste versjon.

Om du går inn på Innstillinger, under Om Telefonen, og ser på feltet Basisbåndversjon ...

 

Hva står det der? (f.eks I9505XXUEML6 , I9505ZKENEE osv ... )

Lenke til kommentar

Er bakdekselet eneste forskjellen mellom S4 og S4 Black? eller er også fronten helt svart på Black modellen?

 

Min S4 4G+ er i "Black Mist" men fronten ser noe blåaktig ut.

 

 

Jeg har heller ikke fått 4.4 oppdateringen. (I906XXUBMK7)

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar

Flere som har problemer med gyro sensoren?

 

Mitt problem: Skjermen på telefonen blir svart med en gang jeg trykker på "svar" når noen ringer meg, eller når jeg selv skal ringe.

 

Altså, sensoren som skal registrere at jeg løfter telefonen opp til øret fungerer ikke, og med en gang jeg er i en samtale blir skjermen svart. Jeg må da trykke på "låse opp" knappen for å kunne legge på. Ganske irriterende.

 

Jeg har hatt den inne på service tidligere, og da ble denne byttet. Nå har det samme skjedd igjen. Nesten så jeg håper det skjer en tredje gang, slik at jeg kan reklamere på den, få ny, og så selge den for å bytte ut med en S5 f.eks.

Endret av Real-Madrid
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...