Jump to content

HawkeyeFtw

Medlemmer
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan er deres erfaringer med Apples leveringstid? Mulighet for å få den før den estimerte leveringstiden? Bestilte MBP 13 2020 modell 1. August og står forventet leveringstid er 19-26. August.
 2. Takk for svar! Eneste problemet med den du linket er forsåvidt prisen, da jeg har et budsjett på rundt 7k. Gitt en pris på 7k, tror du jeg får noe bedre enn den jeg linket til? Og utifra specs til den PCen tror du den vil bråke mye eller vil det være umulig å si?
 3. https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/145171/msi-infinite-s-9sa-073mys-stasjonar-gaming-pc Ser den er på tilbud ut helgen, ville denne være et godt kjøp/god verdi for pengene? Tenkte å brukes til spill i 1080p på medium til high grafikk + noe lettish programmering (ikke så viktig mtp ytelse her).
 4. Har ikke vært sånn veldig opttatt av akkurat det med å ikke la den lade til 100%, men har mye med at jeg som student har lange dager og hvor timene foregår i forskjellige rom. Har vært mer praktisk å lade til 100% og heller lade når den nærmer seg 20-30%. Men har som sagt vært obs på at PCen ikke skal gå tom for batteri da det er det mest skadelige. Jeg ser helt klar fordelen med å la PCen ligge mellom 40-80%, men dette har ikke vært like praktisk for meg. Jeg synes likevel at batteriet er altfor dårlig etter kun 2 år selv om jeg ikke har fulgt dette.
 5. Så nå at jeg hadde skrevet 2019 istedenfor 2017, som den egentlig var kjøpt. Nærmer seg altså 2.5 år siden kjøp og vil selv si at batteriet er vesentlig dårligere enn hva som kan forventes. Men holder dette? Har ikke slavisk ladet den til 100% og har til tider latt den stå over lenger tid dersom jeg f. eks har jobbet hjemme e en dag. Men er det ikke slik at nyere PCer ikke topper av til 100% slik som tidligere batterier gjorde og dermed er mindre skadelig? Jeg vet at en i teorien skal lade fra rundt 40% til 80%, men føler nesten fordelen med en bærbar PC da forsvinner litt om man skal være såpass obs på batteriet. Men vil ikke akkurat si at jeg har "misbrukt" batteriet heller. Eneste jeg har vært veldig obs på er å passe på at maskinen ikke går tom for batteri, da jeg vet det kan forårsake dårligere batteritid.
 6. Hei! Kjøpte en Surface Pro 2017 hos Komplett desember 2017 og nå har batteriet blitt skikkelig dårlig. Dersom batteriprosenten når under 20 % slår PCen seg av (skjer hver gang) og kapasiteten på batteriet ifølge Windows Battery Report er på kun 24,760 av 45,000 mWh. Altså en kapasitet på nesten 50% av opprinnelig kapasietet, i tillegg til at den skrur seg av under 20%. Leste at reklamasjon for batterier i PCer ligger på mellom 2.5 til 3 år, men er dette nok til at det er noen mulighet for reklamasjon eller gratis reprasjon/batteribytte? På forhånd takk!
 7. Samsung Pay har en klar fordel, da den blant annet kan brukes på så og si alle terminaler. Bruker en teknologi (MST) som emulerer det å dra kortet i terminalen.
 8. Problemet med slike tester er at det er så store variasjoner. Se GSMArena sin test som viser XS Max har vesentlige dårligere batteritid enn S10+ (https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10-review-1903p3.php). Her er annen annen test som er gjort på samme måte som den du linket til fra DinSide: ( ). Her vinner S10+ soleklart, med XS Max på siste plass. Så ville ikke vært så kjapt ute med å bekrefte at Samsung sine Galaxy telefoner ikke er nærheten når det kommer til batteri.
 9. Enig at det blir helt idiotisk med slike fanboy-wars. Som du sier, har begge sine fordeler og ulemper og da blir det opptil den enkelte å velge hva som passer en best. Heldigvis synker prisen på både Samsung og Huawei sine telefoner relativt kjapt, noe som dessverre ikke er tilfellet for Apple. Kan nok få S10 modellene til rundt 5000-7000 i løpet av de neste fire-fem månedene. Men en av fordelene med Apple er at annenhåndsverdien er relativt høy.
 10. Vet ikke hvor lenge du har hatt oppdateringen, men for min del fikset det seg selv. Kan evt. ha noe å gjøre med "adaptive battery" funksjonen i Android Pie.
 11. Fordi, ingen ville kjøpt de om de koste like mye som orginalen - altså iPhone. Det er fakta! iPhone leverer også den beste totalpakken over tid. Det vises også gjennom brukerundersøkelsene der Apple alltid er på topp. Sprøy og vas. Du er et perfekt eksempel på en Apple fanboy som ikke evner å se Apple's mange svakheter. Blindt forsvar på alle negative påstander om Apple er det jeg leser ut ifra dine innlegg her. Og er da en person som dessverre hjelper Apple å holde på slik de gjør. Å forsvare dumme løsninger/valg gagner KUN Apple.
 12. Vil nok si at Samsung har beveget seg i motsatt retning av det du peker på her. Kan være enig at dette stemte med deres tidligere versjoner av "Touchwiz". Etter Touchwiz lanserte de Samsung Experience, mye det samme som Touchwiz, men med mer fokus på ytelse. I OneUI er ytelsen blitt enda bedre og kan knapt huske å ha opplevd noen tregheter så langt (bortsett fra oppstartsfasen når alt oppdateres).
 13. Sikker på det? De europeiske versjonene kjører som oftest Exynos mens de i USA er Snapdragon.
 14. Trykk på "+" tegnet i meldingsfeltet og velg de tre vertikale prikkene helt til høyre.
 15. Dette har kanskje vært sannheten for flere år siden, men kan ikke huske at nyere Galaxy S-modeller har slitt med akkurat dette? Deriomt har nettopp Google Pixel hatt flere problemer. Den største var vel når en oppdatering førte til at flere brukere ikke lenger kunne lade mobilen. Det har vel i tillegg vært uttallige bugs i deres nyeste modeller, Pixel 3.
×
×
 • Create New...