Gå til innhold

Den store Watch Dogs tråden


Anbefalte innlegg

Ingen grunn til å ikke kjøpe full pakke med deluxe + season pass (PC) nå. Med denne koden får man hele 25% rabatt på en pris som er grei i utgangspunktet. Det er nå en så bra pris at det nærmest er verdt det selv om alt sammen skulle vise seg å være skikkelig bajs!

Greenmangaming.com

PT7ELX-1WPWNT-7UAGQZ

The code is valid until 4pm UTC on Friday 23rd May.

 

Jeg forhåndsbestiller ikke spill lenger. Jeg kommer nok til å storkose meg med spillet, men det har blitt en prinsippsak etter såpass mange fatale utgivelser de siste årene. Dessuten foretrekker jeg spillene mine i Steam ;)

Endret av Orwandel
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser det bare står opplyst Uplay på disse tredjepartsforhandlerne. Betyr det at hvis man vil spille det via Steam, så må man faktisk kjøpe det på Steam?

 

Ja, Ubisoft pleier å være sære sånn. Men er jo strengt tatt bare å legge det til i Steam etter installasjon uansett da, eneste forskjellen blir jo at evntuelle achievements vil være i Uplay.

Lenke til kommentar

IGN skal ha 1 time med live stream 22. mai 20:00 norsk tid: http://www.ign.com/articles/2014/05/19/ign-live-presents-watch-dogs

Kart:

 

 

TallImmaculateBaiji.gif

FlippantCourteousAustralianfreshwatercro

AshamedExaltedArcticseal.gif

BeneficialFaintHumpbackwhale.gif

 

 

25 min video fra 1. oppdrag (er på portugisisk, men står over denne, PS3): https://mega.co.nz/#!ThxihQLQ!GI0BhNhR4BCF1xW1_QzKe7PK1fLxqunJlXjLgiSkJAQ

7 min sideoppdrag (PS3): https://mega.co.nz/#!j45nDCJA!YlJgnMyeARStVeOJo_qQEZFyBQ9B03ZQmYD5RALpR30

Oppdrag og free roam 53 min (PS3): https://mega.co.nz/#!nx4XTC5Z!Hh4PRFVVFgnLG4HR4EBn7CFNpYJABiVphqSF37tmXcw

Free roam filmet med Instagram-appen av TV-en... (PS4): https://mega.co.nz/#!9lUHDQRD!yh2y34yq6pMDMWHslnhvNVGyxzDplmLymEB9qcroWVI

Lenke til kommentar

Jeg forhåndsbestiller ikke spill lenger. Jeg kommer nok til å storkose meg med spillet, men det har blitt en prinsippsak etter såpass mange fatale utgivelser de siste årene. Dessuten foretrekker jeg spillene mine i Steam ;)

Er egentlig ganske dumt å forhåndsbestille spill uansett, selv om de skulle være veldig gode. Selv så pleier jeg gjerne å bestille dagen før, eller som i dette tilfellet et par uker før dersom det er tidsbegrenset tilbud. Hvilken "game launcher" jeg bruker for å starte spillet bryr jeg meg svært lite om.
Lenke til kommentar

 

Hmmm, tror at Morin bare for få dager siden gikk ut å sa at ALLE anmeldelser av spillet som slippes før 27 er ren bullshit. Men man vet jo aldri, kan jo håpe på at den er reel, isåfall har vi mye å glede oss til! :)

Lenke til kommentar

Kanskje enda viktigere. Skal man bedømme spillets grafikk utifra en elendig video, kjørt på 5 år gammel konsoll? Ut ifra andre videoer jeg har sett, synes jeg grafikken er relativt lik hva man så på GTA V, men GTA er mye lysere, og har sterkere kontraster, noen vil oppleve det som bedre grafikk. Noen elementer er åpenbart bedre i Watch Dogs (Vær, Vann og Karakteren), så har du elementer som ser ut til å være bedre i GTA V (Biler og Bygninger). Personlig synes jeg både GTA V og Watch Dogs ser fantastisk ut, men GTA V sliter åpenbart med å holde frameraten oppe på den gamle konsollene, og det drepte opplevelsen helt for meg. Jeg er overbevist om at begge spillene vil se fantastiske ut på nye generasjonen og PC.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...