Gå til innhold

Den store Watch Dogs tråden


Anbefalte innlegg

Rockstar driter jo nærmest penger også, de har råd til å bruke ekstra tid på å fikse småtteri som totalt sett har mye å si for opplevelsen (likefullt er PC-versjonen av GTA IV fremdeles tidenes største makkverk av en utgivelse dog). Dessuten er det mye enklere å bare ha to konsoller å forholde seg til om gangen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uplay og installasjon funket helt fint her og jeg måtte jo seff prøve å maxe ut absolutt alt (med 1080p) og da varierer det veldig mellom 30-60 fps avhengig av hva som skjer. Syntes det er meget pent om ikke revolusjonerende, men gameplayet er jo minst like viktig og det vet jeg fint lite om enda utover at jeg syntes det lover godt!

Lenke til kommentar

Synes spillet er som forventet. Jeg har kost meg med det i dag og spillet er akkurat det man forventet at det skulle være. Man forventet ikke et GTA V-lignende spill, men det er tydelig at det ligger potensielle i spillet. Kan se for meg at et evt. Watch Dogs 2 vil ha rettet på mye av det dette spillet mangler. Kjøringen synes jeg også er _helt_ grei. Nå spiller jeg på PS4 og det tok litt tid før jeg klarte å beherske den, men nå synes jeg det hele fungerer. Det er selvfølgelig, igjen, ikke noe GTA V, men allikevel. Det er ikke dårlig heller. Så karakterene 8 av 10 synes jeg treffer spillet ganske bra. Poenget er hvorvidt man koser seg med spillet og jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke nok timer på dette spillet uansett.

 

Det eneste jeg kanskje skulle ønske var at skytingen og blodet var litt bedre. Jeg synes det mister litt av det realistiske preget når jeg skyter en også ligger det ikke noe blod på bakken eller noe, i tillegg til at skuddsårene til de jeg skyter forsvinner til slutt. Litt kjedelig, men ikke noe big deal.

Lenke til kommentar

Syntes spillet er verdt pengene nå jeg da. Jeg får ikke 60fps på ultra, Så venter på en patch. Eneste som er `vanskelig` er å ikke drepe sivile med uhell :p Har fått rykte nesten på max, (ca 80%) så det funker, Sålenge du ikke kjører i 200+ km, da treffer du ikke noen sivile :p

 

Hva syntes dere? greit nok ar kjøringen er ræva, Men resten er bra! :D

Lenke til kommentar

Syntes spillet er verdt pengene nå jeg da. Jeg får ikke 60fps på ultra, Så venter på en patch. Eneste som er `vanskelig` er å ikke drepe sivile med uhell :p Har fått rykte nesten på max, (ca 80%) så det funker, Sålenge du ikke kjører i 200+ km, da treffer du ikke noen sivile :p

 

Hva syntes dere? greit nok ar kjøringen er ræva, Men resten er bra! :D

 

Jeg er enig med deg. Grafikk er forsåvidt viktig, men det var ikke det som dro meg til spillet. Jeg har sikkert spilt ti timer i dag, og ikke gjort mer enn en storymission, kanskje to. Resten har vært å putre rundt og kose meg med å se på folka og hva som står om dem, i tillegg til minigames o.l.

 

Jeg har brukt mer penger enn dette på spill jeg har brukt LANGT mindre tid på. Så meget godt fornøyd.

Lenke til kommentar

Har spilt litt nå, og det lover bra. :) Men liker ikke helt politiet i denne byen. Greit nok, jeg skjøt en fyr i hodet da han forsøkte å voldta en dame. Men med en gang politiet ser meg skyter de vilt rundt seg, til og med rett inn i en folkemengde? De hadde ikke engang sett at det var jeg som skjøt, bare at jeg var i området? WTF?

 

Neste gang møttes to folk i en parkeringsgarasje. Jeg traff han ene i hodet og drepte ham, men han jeg prøvde å treffer prøvde å flykte. Traff ham med fem, seks kuler før han stakk inn i en bil, så jeg skjønt i stykker ett av dekkene foran. Ikke bare døde han av det (WTF?), men jeg kunne spasere vekk uten noe problem etterpå. Politiet er litt... relative... i dette spillet, tydeligvis. :p

 

Lekte meg også litt med en sikringsboks i andre etasje på et lite motell. En gammel kjerring spaserte forbi, boksen sprengtes, og jaggu fløy hun langt. Lo godt der. :p Det var jo ikke min feil heller at sikringsboksen eksploderte. Jeg sto jo langt unna... :p

Lenke til kommentar

Pkt7Utn.jpg

 

Hahah.

 

Det virker som de ikke har skjønt poenget helt. Det er ctOS som er problemet. Det er ctOS som profilerer innbyggerne, og fremhever det som Blume mener er viktig å vite noe om. Det er Blume som er diskriminerende, og det er jo det som er vitsen. Man skal ikke være enig i måten ctOS profilerer innbyggerne, man skal bli skremt. Trodde det var ganske tydelig.

 

At spillet er realistisk når det gjelder gjerningsmann og offer, og ikke nødvendigvis politisk korrekt, liker jeg.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_differences_in_crime

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar

Folk blir så lett fornærmet nå for tiden, alt er rasistisk eller undertrykkende. Og media liker virkelig å spinne på det, mange klikk og kommentarer.!

 

Så er dette spillet verdt det? Avbestilte det faktisk for en liten uke tilbake pga penger, og andre grunner. Får ikke helt følelsen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...