Jump to content

Nel22

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

735 profile views
 1. Fikk snakket med en på kundeservice. Det er tydeligvis Postnord som håndterer transport fra hovedlager til de forskjellige butikkene. Fikk en sporrings nr for varelevering til en leveranse på 70 ulike koller (tror hun gav meg litt feil sporrings nr). Hun sier mitt skal være på den sendingen. Der står det forventet levering imorgen. Så vi får se.
 2. Har samme tid som dere. Har både fått mail også videre. Har status på vei til butikk. Har ringt kundeservice 2 ganger og begge har sagt at min er på vei. Har valgt hent i butikk på Lillestrøm. Så håper på positive ting.
 3. Har samme selv. Men kundeservice sa at den var på vei til butikk. Noen fra Oslo eller Lillestrøm som har fått noe svar/mail at konsollen har ankommet i butikk?
 4. Trykket på linken din og havnet på minside. (se vedlegg) Betyr det at det er ok for min del? Har ikke lyst til å juble før ting er sikker hehe
 5. Har fått 2 mail fra obs og penger trukket fra konto. Men ikke noe ordre på coop sine sider. Har folk fått registrert bestillinger inne på Coop sin side?
 6. Litt info fra komplett med tanke på dato Datoen er kun en prognose (får ikke sett det akkurat når siden normale produktsiden er deaktivert) men den "gule" merkingen betyr "usikker dato". Så vi forventer leveranse i Mai, men vet ikke antallet som faktisk kommer til å dukke opp. Eneste vi kan si med sikkerhet er at alle får i samme rekkefølge som ordrene ble lagt, men utover dette har vi også fått beskjed om å bare måtte avvente å se. Dersom vi får noe konkret info som også gjelder 1 spesifikk ordre så skal statusen oppdatere seg til "bekreftet på lager X dato". Selv om jeg forventer at de fleste vill få sin tildelt mens den fortsatt har en "Usikker dato" på seg Bare skrev til komplett at det har ikke vært så mye info fra den siden ifjor.
 7. 100Hz panel. Er dette en must når man spiller Ps4 på TV?
×
×
 • Create New...