Gå til innhold

Offisiell HTC One tråd - (M7), 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det der var jo faktisk en brutal forbedring, HTC burde kanskje ha ventet med å sende ut telefoner til anmelderne til etter denne software updaten :)

 

Gjorde plutselig valget mitt enda vanskligere igjen nå som jeg nettop hadde bestemt meg for at jeg ikke orker å vente på den og hadde tenkt til å gå for Xperia Z!!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da tror valget er enkelt. Bruker telefonen min til å ringe, sjekke epost og surfe innimellom.

Regner med at det blir lagt inn bestilling på dette.

Et spørsmål...

Ruter billett og ruter, yr osv, er disse appene klargjort for 1080 oppløsning? Mistenker at mange av appene kanskje ikke synes pene ut, slik som apper som ikke er klargjort for retina på iPhone.

Lenke til kommentar

Tingen med android er vell at alle apps skalerer seg opp eller ned etter hvor stor skjermen er..

Så vidt jeg vet finnes det ikke forskjell på nettbrett apps og vanlige mobil apps til android ? (Langt ifra 100% sikker her!)

 

Jeg har hatt alt ifra en 3,5" til 4,4" med forskjellig oppløsninger. Ingen problem så langt med apps

Lenke til kommentar

Hmm... Virker rart. Både WP og iPhone krever at spill/apper er laget for sånn og sånn skjermoppløsning. Hvis android klarer det uten at kvaliteten blir dårligere så er jo OS'et superoverlegent.

 

Så vidt jeg husker var det med ICS at det var samme android ver for mobil og nettbrett. jeg regnet da med at den ikke lenger var avhengig av skjerm-oppløsning.

Jeg synes det er en logisk følge av at det er samme android ver for både nettbrett og mobil.

Men dette er kun min mening.

 

Edit: Jeg ville tro at der det har noe å si, dvs det blir seende rart ut lages det egne apper for nettbrett.

Endret av smartphone
Lenke til kommentar
Om det stemmer at Samsung fortsetter med samme plastikkdesignet på sin Galaxy serie så tror jeg HTC kan dra mange kunder her da jeg kjenner ganske så mange som ikke er helt tilfredsstilt med plastikkfølelsen til S3 så om Samsung kun tenker spesifikasjoner og ingenting annet så tror jeg de fort kan finne ut at markedet er relativt mettet på spesifikasjoner, telefonene er generelt raske nok for folk flest allerede og at det å fokusere litt mer på design, og generell følelse av god byggekvalitet kan bli ditto viktig fremover.

 

Jeg har også funnet at Samsungs produkter generelt har svak konstruksjon. Dette gjelder dessverre ikke bare mobiltelefoner, men også hvitevarer som kjøleskap. Dessuten er (AM)OLED en dårligere teknologi enn LCD. Forunderlig få nevner, eller er opptatt av, at OLED faktisk både har betydelig kortere holdbarhet og lavere fargenøyaktighet enn LCD - som bare blir bedre og bedre. Her må testere av mobiltelefoner bli mer kritiske - og slutte med å rose OLED til skyene. Sonys, HTCs og også Apples LCD-skjermer er langt mer nøyaktige i fargegjengivelsen enn hva OLED er og viser et mye større samsvar med hva man ser på skjermen og de fargene som er i bildet. Dette er viktig i en tid når flere og flere både fotograferer og ser på bilder med sine telefoner.

Lenke til kommentar

80 GB var mye på en pc for 10 år siden... med disse ultraskjermene og spesifikasjonene, kommer programmer (apper) til å bli større og større. Én god musikkfil for de som bryr seg om lyd (noe du vel bør gjøre siden "Beats av dr. Dre") tar jo også rundt 100 MB.

 

Ikke fullt så mye vel? Et typisk lydspor på 3-4 minutter er vel kanskje opp mot 40 Mb, ikke noe mer.

Lenke til kommentar

HTC er fremdeles uaktuelt så lenge de fortsetter å lage telefoner uten plass for minnekort :hm:

 

Helt enig i dette.

 

Minnekort er en forutsetning for raskest og enklest mulig lagring og utveksling av data. Med minnekort kan du bare ta ut kortet og sette i en minnekortleser - og den vil lese og kunne kopiere innholdet på kortet fra eller til en hvilken som helst datamaskin uavhengig av operativsystem. I situasjoner der du har behov for å levere fra deg eller motta data raskt, er dette bare mulig med minnekort - da er det bare å ta ut kortet og vips er det gjort.

 

I tillegg vil du kunne ha flere minnekort med forskjellig innhold, som kan byttes på et blunk. Bilder, musikk, film, dokumenter - med minnekort og lagring på egne systemer er du langt mer fleksibel fordi du alltid kan kopiere fra eller til og du har alt lagret på dine egne systemer.

Lenke til kommentar

Ikke fullt så mye vel? Et typisk lydspor på 3-4 minutter er vel kanskje opp mot 40 Mb, ikke noe mer.

 

et "typisk" lydspor (mp3 320kbps) på 3-4 minutter er vel heller ca 10 MB. Hvis dere tenker på FLAC så er det jo en del større, men Mp3 er jo det folk bruker mest. Og streaming da.

Lenke til kommentar

Sikler litt etter denne nå.

 

Har sittet på 3GS i snart 4 år nå og den funker knall til mitt bruk, men merker den begynner å bli gammel og treg, så vurderer å spandere på meg en oppgradering i disse dager.

 

Blir andre smartphonen min og første Androiden. Men er det lett å legge fra seg Apple's økosystem mon tro? Nyter godt iCloud og samspillet mellom Macen og iPhonen.

 

Pappa er i Singapore akkurat nå. Vet noen om den er mulig å få tak i i butikkene der? Regner med den er en del billigere.

Lenke til kommentar

Hvilke goder da bortsett fra garanti? Min nåværende Mac, iPhone, DSLR og en haug av utstyr har alle blitt kjøpt på reiser utenlands. Kjøper aldri forsikringer og har vært i stand til å fikse alle problemer som har oppstått på egenhånd gjennom årene, dvs så lenge det ikke er hardware som går i stykker.

 

Regner med jeg har spart inn flere hele smartphones på disse investeringene så det å ikke få garanti på HTC One bryr jeg meg ikke om tbh. :p

 

(Blir litt stresset ettersom denne tråden er så upopulær i forhold til Xperia Z og SGS4... Er jo helt klart beste Android '13?)

Endret av tobler0ne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...