Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei der!

 

Jeg har lyst til å gå ned i vekt, der det forhåpentligvis finnes flere som meg?

 

 

Grunnen til at jeg har lagt ut denne tråden er for å få med flere på å veie seg en gang i uken: for så å registrere vekten på denne tråden. Vanskelig å gå ned i vekt alene, mye lettere å gå ned i vekt sammen med andre!

 

Alle som vil være med skriver hva nåværende vekt er, ønsket vekt og tidsintervall for ønsket vekt. Skriv også om hva/hvis du trener, hvilken kostholdsplan du bruker og annet.

 

 

Om meg:

Jeg veier 108,5 kilo, er 28 år, 193 cm og mann; der jeg ønsker å gå ned 18,5 kilo (90 kilo) innen september 2013 (snitt ca. 0,5 kg/uka).

 

Over nyttår skal jeg motivere meg selv til å begynne med trappeløping 2+ ganger i uken (a. 30 min). Skal begynne å telle kalorier; der jeg skal ha i meg ca. 2100 kalorier over 5 måltider. Men må prøve å unngå matvarer med mye sukker og gjær... får vondt i magen av dette.

 

Min nåværende livsstatus er mye fastfood og posemat, endel brus, lite grønnsaker og frukt, få og store måltider og lite aktivitet. Foretrekker ofte å ligge i sofaen og se på tv etter jobb. Resultatet er lite energi, dårlig humør, dårlig selvbilde og kropp som stadig trenger nye klær :p

Endret av frostrøyk84
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra tråd! Slenger meg med, selv om jeg allerede er godt i gang.

Er 28 år, 185cm og smertelige 118kg tung.

Målet mitt er å lande på rundt 85 kg, altså -33kg fra nåværende vekt.

Har allerede går ned litt over 30 kg på 6-7mnd,så jeg håper på omtrent samme hastighet på resten, selv om det blir litt hardt.

Trener opptil 3 ganger i uka, tung styrketrening, og prøver å holde kcal-inntak på godt under 2000 daglig i gjennomsnitt.

Blir artig å loggføre fremgangen her!

Endret av Obit
  • Liker 2
Lenke til kommentar

jeg slenger meg med. Jeg kommer nok ikke til å måle meg hver mandag fordi jeg ikke har noe vekt enda. Men jeg har meldt meg inn i Elixia sammen med en kompis som har utdannelse innenfor trening og kosthold.

 

Så fakta om meg nå:

kar på 190 cm, 23 år og 121 kg. Jeg har for mange år siden vært veldig godt trent, men sluttet på all form for trening siste året på ungdomsskolen og har derfor bare forfalt.

 

Nå skal jeg trene mye fettforbrennende, og rive ned mye av fettprosenten min slik at den havner mellom 8 og 12% for så å bygge styrke. Det skal ikke bli overdrevet, men jeg skal bli godt trent samtidig som jeg fortsatt skal ha litt fett på kroppen.

 

Kostholdet idag er ganske variert, men har den siste tide tenkt mer på hva jeg putter i kroppen. På tross av det fikk jeg diett av kompisen min hvor jeg kun får lov til å spise følgende mat:

 

- havregrøt

- fisk

- indrefilet/magert kjøtt

- kylling

- brokkoli, paprika, mais og tomat

- knekkebrød

- tunfisk

- egg

 

Målet mitt er ned på 90-93 kg innen april tenker jeg. Litt avhengig av progressjon og treningsmengde. Jeg er på siste året på bachelor og skal holde på med bacheloroppgave som jeg tror kommer til å ta tid.

 

 

Mvh Faller

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg er med!

 

Gutt - 15 år - 190 cm - 110 kg

 

Jeg har egentlig ikke satt meg noen mål, bortsett fra at om rundt ett halvt år vil jeg ikke bli ansett som feit.

 

Jeg vil først begynne med å trene hjemme, og mulignes kjøpe meg en ellipsemaskin.

 

Når det kommer til kostholdsplan vil den nok se likt ut som "Faller" sin plan.

Endret av WHVK
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bra tråd! Slenger meg med, selv om jeg allerede er godt i gang.

Er 28 år, 185cm og smertelige 118kg tung.

Målet mitt er å lande på rundt 85 kg, altså -33kg fra nåværende vekt.

Har allerede går ned litt over 30 kg på 6-7mnd,så jeg håper på omtrent samme hastighet på resten, selv om det blir litt hardt.

Trener opptil 3 ganger i uka, tung styrketrening, og prøver å holde kcal-inntak på godt under 2000 daglig i gjennomsnitt.

Blir artig å loggføre fremgangen her!

 

Blir imponert over hvor mye du har gått ned!

 

Hvordan type mat pleier du å spise til daglig?

 

Ser etter tips for hvordan jeg burde legge opp matplanen min; der jeg er interresert i mat som metter mer og har godt næringsinnhold. Min foreløpige plan ser slik ut:

 

Frokost

havregryn med skummet melk

kaffe

omega 3 multivitamin

 

Mellommåltid

banan eller 2 epler

 

Lunch

3 knekkebrød med makrell i tomat, skinke, leverpostei og salatblad

 

Middag

rent kjøtt

poteter/ ris/ couscous

masse grønnsaker (her teller jeg ikke kalorier så lenge grønnsakene er i klasse 10-30 kcal/100g)

 

Kvelds

2 knekkebrød m/ pålegg

eller havregryn med skummet melk

 

Alt dette til ca. 2100 kalorier og med 2-3 liter vann daglig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bygg heller muskler. Tviler på at 68 kg på en slik høyde blir å se bra ut.

Eg kjenner til fleire jenter som liker "slim"-gutter. Altså ikkje uber-skinny, men med relativt lite muskler og ikkje noe fett.

65-70kg på 185-190cm er vel sånn ca det dei liker;)

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ikke så veldig strukturert i matveien.

Til frokost spiser jeg vanligvis 2 grove (gjerne ingers rugbrød eller lavkarbo, ser egentlig mest på protein-andel), med diverse pålegg, gjerne egg.

Er sjeldent særlig sulten til lunch, så det holder vanligvis med en go'morgen yoghurt og en halvliter sjokomelk, ellers kjøper jeg et grovt rundstykke med noe slags protein-rikt pålegg i stedet for yoghurten.

Middag/kvelds varierer en del, fra noe så kjedelig som et par brødskiver med karbonader til koteletter uten tilbehør, eller kyllingsalat om jeg føler meg adventurous :p. Finnes også noen fine ferdigretter i frysedisken som er bra kcal/volum, som tikki madala og that chicken osv. En hel pose med 600gram thai chicken er 660kcal, og da er jeg uhorvelig mett.

 

Dette er malen jeg spiser etter 8-9 av 10 dager, skeier ut innimellom med en meny på BK eller en pizza osv, går greit så lenge snittet av kcal-inn ikke overstiger målet.

 

Hadde sikkert gått ned enda raskere med en mer strict diett, men dette er noe som funker for meg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Startet med å være streng mot meg selv i dag.

Gjort som mange andre og sklidd litt ut i disse juletider. Jeg er veldig glad i grov mat, men for mye og jeg blir dårlig i magen. Jeg spiser veldig sporadisk som ikke er en god ting, så det må jeg få kontrol på. Skal prøve å spise til faste tider og minimere porsonene.

 

Er ca 186cm høy og veier i underkant av 90kg. Er mer komfortabel med å ligge rundt 80kg så det er målet.

 

Når det kommer til treningsmetode så er jeg ivrig syklist så det blir ergometersykkel på meg framover.

Skal en tur til byen etter jobb så da blir det ny vekt på meg også så jeg kan følge med på framgang.

 

Ønsker alle lykke til :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

185 , rundt 98 kg. Muskler + fett = lubben+ . Ønsker å gå ned til 90 før sommer. Helst Mai. Styrke er jeg egentlig grei på, ønsker bedre kondisjon. Kommer derfor til å fyre nedpå noen spinningtimer , mindre late utveier, og mer kondisjon. Skal også begynne igjen med fjellturer når været tilsier det

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gutt, 175cm, 87,8kg. Skal i første omgang til 80-82, men helst enda lenger ned (78 kanskje, usikker). Veide 106kg da jeg startet. :p Spiser 5/6 små måltider om dagen, spredd utover.

 

Mitt mål er å være ripped til sommeren, og jeg SKAL klare det. :) Så får jeg heller bygge litt etter det. Målet mitt nå er å bli "tynn", uten å miste muskler, hvertfall ikke mye muskler. Trener kardio tre ganger, og styrke to ganger i uka. Holder meg unna alt av snop og brus, og har gjort det i 3 måneder. Dog unner jeg meg alkohol litt for ofte, skal trappe ned nå på nyåret (kanskje 1 gang i måneden i stedet for 1 gang i uken..).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Imponerende - keep it up! :)

 

Takker veldig for dette, er slikt som får meg til å fortsette! :)

 

Første ukentlige rapportering for meg, 87,2kg, ned 0,6kg. Godt fornøyd med det!

13 uker uten godteri, snacks og brus nå. :D

 

@Obit, 0,5kg skal du være fornøyd med! Kroppen trenger å bli vant til dette vet du, all vektnedgang er fremdeles vektnedgang! :)

Endret av Extremer
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...