Gå til innhold

Test: Asus ROG Matrix HD 7970 Platinum


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tabellen på side 1 stemmer ikke helt. Et standard HD 7970 GE har en kjernefrekvens på 1000 MHz og en boostfrekvens på 1050 MHz. Dere har feilaktig oppgittt 1000 MHz på begge frekvensene. I tillegg kjører minnefrekvensen på 1500 MHz (6000 MHz GDDR5), ikke 5500 MHz som dere nevner.

 

Lenke til kommentar

Virkelig godt jobbet av Asus.

Lansering i andre kvartal betyr fire måneder.
Pluss litt tid før noen kort med gode kjølere, og gjerne et halvår før de virkelig rå kortene...

 

Jeg kjøpte ett 7970 idet de kom ut, og kjøpte nettop ett til. Er ett knippe folk som foretrekker standarkjøleren (tenk vannkjøling) ;)

Lenke til kommentar

Har selv GTX 580 DirectCU II, som også er på hele 3 ekspansjonsspor og virker(og kanskje er?) større enn ROG-versjonen. Anbefales på det sterkeste å kjøpe såpass store kort hvis du er nøysom med støy, selv om du kanskje synes det er overkill. Kjører konstant 950 Mhz overklokk og selv på maks belastning i 18 timer i strekk stiger det ikke over 75 grader med viftene på 20%. I starten måtte jeg sjekke temperaturen på kortet konstant da det virket som om viftene ikke spant i det hele tatt, men det gjorde de. På 100% låter det selvsagt som om et Boing 747, men klarte ikke å få det over 45 grader på 1022 Mhz. Har riktignok en 200mm vifte i sidedøren som blåser luft rett på det også. På det punktet ville ikke kortet klokke videre med mine gjennomsnittlige overklokkingskunnskaper.

 

Gikk litt offtopic, men poenget var at selv om kortet er så enormt er det virkelig verdt det, enten du skal overklokke eller vil ha et veldig stille kort selv på maks belastning. :)

Lenke til kommentar

rått kort...men for å være tri slot så burde det kunne klokkes mer...mtp at ikke alle kan kjøre 2 tri slot kort i CF...spess når dual slot kjøleren til asus er mer en bra nok..

 

Burde kunnes klokkes mer? Hvor i denne testen klokker man kortet, de har da aldri dratt i OC slideren i sine tester av GPU... Dette pluss driverkrøllet hw.n0 alltid roter seg opp i, gjør testen ganske urelevant, man må skjekke andres tester for å rette opp inntrykket man får her...

På plussiden er jo støytestingen, men skjerpings på det overnevnte..

Endret av Ourasi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...