Jump to content

777fan

Medlemmer
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Nei, det var 4199,- for dette kortet. Skulle helst hatt et custom kort på tilbud, men men...det er kraften jeg ser frem til.
 2. Jeg har fått sendingsbekreftelse på mitt. Sjukt at de ble utsolgt så fort, når jeg sjekka ca 18:15 så sto det 100+ Ja, det samme tenkte jeg. I løpet av de 5 minuttene det tok meg å endre leveringadresse og betale hadde det gått over til bestillingsvare. Vet ikke om jeg kan stole på 100+ på lager, spesielt når det er timesalg.
 3. Jeg har fått sendingsbekreftelse på mitt. Jeg har også fått ordrebekreftelse. Ringte og hørte med kundeservice jeg, bare for peace of mind. Jeg fikk fortalt at jeg akkurat var sen nok med bestillingen, slik at de gikk tomt for kortet. Men de får inn mer om halvannen ukes tid.
 4. GTX 1070 FE gikk unna så fort at jeg er usikker om jeg fikk tak i det. Kjøpte nå for noen minutter siden, og bestillingen gikk gjennom. Men på produktsiden står det nå "Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment..."
 5. Enig med de andre som sier at det er vanskelig å spå fremtidens etterspørsel. Generelt vil jeg si ja, det vil være noenlunde like stor etterspørsel som det er i dag. 5 år vil jeg tross alt påstå er en ganske ubetydelig periode i helsefaglig sammenheng/arbeidsmarked. Her har du noen gode artikler som går dypere inn på akkurat det du lurer på: http://www.tannlegetidende.no/i/2013/6/dntt-520943 http://www.tannlegetidende.no/i/2015/4/d2e213 https://www.tannlegeforeningen.no/ViewFile.aspx?id=5659
 6. Jeg kan ikke svare for UiO, men på UiB bruker de i hvert fall Essential Cell Biology til cellebiologidelen, Biochemistry (av Berg, Tymoczka og Stryer) til biokjemidelen, BioBas Chemistry til kjemidelen (denne boka er spesialtilpasset UiBs læreplan), Statistiske metoder i medisin og helsefag/Essential Medical Statistics til statistikkdelen, DiFiores Atlas of Histology/Hitology - A Text and Atlas til histologidelen, Resolving Ethical Dilemmas for etikkdelen, samt Nomenclatura - Medisinsk nomenklaturlære til latin. Merk at dette er bøker for hele 1. året (1. og 2. semester).
 7. Du bør kanskje utføre et fullstendig søk med et godt antivirus- og anti-malwareprogram (f.eks. Bitdefender og Malwarebytes). Slikt rusk og rask kan finne på mye rart av seg selv.
 8. Jeg trodde det samme og sendte en e-post til CDON. Som svar fikk jeg opplyst at Corsair selv håndterer sin garanti og at jeg måtte henvende meg til dem.
 9. Takk for svar, Kyrre! Det var alt jeg trengte å vite!
 10. Noen som kan anbefale et godt verktøysett? Gjerne et komplett sett med alle slags deler som en kan forvente å få bruk for ved bygging og vedlikehold av PC og annen elektronikk. Ønsker ikke noe altfor dyrt eller fancy.
 11. Så i dag har fått prøvd en venns PSU. Med den fikk jeg liv i maskinen min med en gang, også ved gjentatte forsøk etter at strømpluggen hadde stått i en stund. Selv den 12 år gamle PSUen som fulgte med Dell-maskinen klarte å starte HKet. Har nå opprettet en RMA hos Corsair.
 12. Kult å se så mange her som skal starte på UiB
 13. Kan være flere grunner til at kortet ikke faller tilbake til laveste hastighet. Noen spørsmål: - Har du lagt inn en annen BIOS enn den originale? - Kjører du flere skjermer på kortet? - Har du økt skjermfrekvensen? - Sikker på at du ikke har et program i bakgrunnen som aktiverer kortet (typisk youtube, flash, aero ol.)?
 14. Det er noen gode tips over her. Jeg vil anbefale deg å oppdatere til siste BIOS-versjon (3603, jeg har samme HK) om du ikke allerede har gjort det. Har du en annen maskin du kan teste musa, tastaturet og headsettet på? Eventuelt andre USB-enheter som du vet fungerer 100% og som du kan teste på hovedkortet?
 15. Nei, valgte å ikke være fadder jeg. EDIT: Men du kan glede deg til fadderuken. Jeg ble kjent med mange folk på kort tid.
×
×
 • Create New...