Gå til innhold

Windows 9-detaljer lekket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Cue 14 personer som truer med å bytte til Linux... som overraskende nok ikke har bytta til Linux når neste artikkel om Windows dukker opp.
Problemet er produktivitetsapplikasjoner og spill som gjør at folk er låst til Windows eller så hadde folk vært borte for lengst. Windows-versjoner til og med Windows 7 har funket bra for min del, men jeg bruker ikke PC pga Windows. Jeg bruker Windows pga programmer og spill.

 

Og nå begynner terrenget å forandre seg også, Microsoft går bare hardere og hardere tider imøte.

ReactOS for de som vil ha gamle XP look og bruk (Russiske regjeringen står bak reverse engineeringen her) mens Samba 4 skal gjøre deres AD overflødig.

Og nå kommer Steam og stikker av med en del gamere, spesielt den nye Unity 3D motoren er direkte skummel for MS og deres andeler i gaming markedet.

Presser de for mye, så sier folket takk og farvel og da sitter MS der med kun en liten luke i tablet markedet.

Ett marked hvor Android og iOS sitter med mange fordeler og mye erfaring kontra "yplingen" Microsoft som fortsatt sliter.

For mange av oss har ikke ett elsk forhold til Microsoft slik som Apple har, vi har ett "Vi må bruke det enten vi vil eller ei" forhold, og blir vi presset mens vi har andre alternativer, så hopper vi galant over MS.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Og DER ble interressen for å lære seg Ubuntu akkurat passe stor. Får starte i DualBoot og fase ut Windows over tid.

 

Investerte i en egen disk til Ubuntu og fyrte det inn i går, i dualboot med Windows 7. Forbereder meg på å forlate Windows etterhvert. Stortsett det eneste jeg mangler er vel spillene mine på Linux.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Begynner å bli lei det bildet nå. Hopper over ting, forenkler og kan uansett ikke spå noe som helst.

 

Akkurat det tenker jeg også. Windows 95 var "shit" fordi det var helt nytt. WIndows 98 var kun en polering. Det samme gjelder Vista og Win7. XP startet som shit, men ble good fordi fikk så lang levetid med mye feilfiksing. ME var en polering av Win98, men endte opp som shit allikevel, og hvor er WinNT og Win2k? Det ødela kanskje forenklingen og det teite poenget?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

10 år i dataverden er jo mange lysår i normal regning. Å tenke seg et OS som skal holde 10 år er vel urealistisk. Å tenke seg at folk sitter på samme pc i ti år er jo også veldig urealistisk. Hardware forandrer seg så raskt at det er veldig upraktisk med et OS som skal holde 10 år.

Bare tenk på hvor mye problemer det ville å være å installere etter 5 år, når alle drivere som ligger i OS ikke virker på den nye hardwaren?

Og hvor mange oppdateringer måtte man ikke lastet ned og installert etter 9 år?

 

Jeg synes det er kjipt å installere Win7 SP1 nå, ettersom man må laste ned over 130 oppdateringer etter installasjonen. Og det er fra 2011.

 

Lysår er en måleenhet for distanse, ikke tid

Endret av hardrock_ram
  • Liker 8
Lenke til kommentar

MS har virkelig ikke skjønt noenting. Hvis folk vil ha Apple-produkter så KJØPER DEM APPLE-PRODUKTER. Apple er fullstendig forbruker-orientert med bevisste kunder. Det er ingen oppskrift på suksess for etthvert selskap.

 

 

Helt enig, virker som Microsoft forsøker å ta marked fra Apple ved å følge Apple, den oppskriften har jeg null tro på da Apple brukere er veldig lojale og Apple er tross alt veldig flinke på å integrere produktene sine.

 

For første gang i historien vurderer jeg helt seriøst å gå helt bort ifra Microsoft, har gjort det stort sett på alle enheter uten om mine stasjonære (hovedsaklig på grunn av gaming) men nå vurderer jeg å gå bort fra Microsoft også her....

Lenke til kommentar

Hvorfor er alle sammen så innmari negative om alle ting som omhandler Microsoft? Microsoft prøver bare å henge med... Omtrentn alle andre kjente platformer har oppdateringer årlig nå, hva er galt med det? Windows 8 har et par ting som kan fikses i UIet, noe som også skrives at det er planer om i kildeartiklene hvor denne stammer fra.

 

Kanskje det kommer med noen endringer som gjør at Windows 7 brukere føler seg mer hjemme i Windows 8? Kanskje det kommer med noe til desktop som Sinofsky ikke ville tillate å ha med.

 

Kan jo tenke på det på samme måte som WP 7.8, noe som ikke blir hatet, men folk heller vil ha (Bare vi tar bort den delen med WP 8...).

Lenke til kommentar

Å tenke seg et OS som skal holde 10 år er vel urealistisk. Å tenke seg at folk sitter på samme pc i ti år er jo også veldig urealistisk.

 

Tydelig at du er vant til norske forhold på lønninger og priser, på 10 års-dagen for XP var det 38% på verdensbasis som fortsatt brukte det. Selv i "rike" USA er minstelønna på rundt $16000 USD in året - 90000 kroner. Da er det å kjøpe en PC til noen tusen en stor utgift og den skal vare lenge. For ikke å snakke om de som lever i fattige land - bortsett fra moms og slike ting koster datamaskiner nesten det samme verden rundt. For veldig mange mennesker rundt om i verden er det de stadig byttene som er totalt urealistisk. Men jeg ser nå du har Microsoft-logoen som ikon, så da er det vel ikke annet å forvente enn Microsoft-propaganda.

 

 

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Tydelig at du er vant til norske forhold på lønninger og priser, på 10 års-dagen for XP var det 38% på verdensbasis som fortsatt brukte det. Selv i "rike" USA er minstelønna på rundt $16000 USD in året - 90000 kroner. Da er det å kjøpe en PC til noen tusen en stor utgift og den skal vare lenge. For ikke å snakke om de som lever i fattige land - bortsett fra moms og slike ting koster datamaskiner nesten det samme verden rundt. For veldig mange mennesker rundt om i verden er det de stadig byttene som er totalt urealistisk. Men jeg ser nå du har Microsoft-logoen som ikon, så da er det vel ikke annet å forvente enn Microsoft-propaganda.

 

Nå skriver jeg jo på et norsk forum da, og forventer vel at de som leser dette bor i Norge, og her i Norge er det vel ikke mange som sitter på 10 år gamle pcer. Greit at det finnes noen, men ikke flertallet.

Og hvor god foretningssans er det å lage et produkt som holder i 10 år? Da er det jo bare å legge ned etter du har laget det da, for du tjener jo ikke noe på oppdateringer, det er jo faktisk bare utgifter for produsenten. Og ikke si at Microsoft er så griske, for Apple er jo virkelig ikke bedre. På en pc MED Windows kan du faktisk bare bytte til Linux hvis du vil. Og Microsoft lager ikke pcen og hardwaren. Men hos Apple kan du jo ikke velge (du kan kjøre ting virtuelt, men ikke bytte ut helt), og Apple har jo monopol på all produksjon.

 

Men går vel ut i fra at du er en av de som mener at Windows skulle vært gratis, og uansett neppe betaler for å bruke Microsoft produkter.

 

Jeg har ingen ting med Microsoft å gjøre, og søker du litt her på forumet ser du fort at jeg i de siste årene har postet mange tråder om hvordan man kan bruke ulike smutthull for å få Windows gratis eller veldig billig. Så har nok ikke høy status hos Microsoft.

Men jeg bruker kun Windows på alle mine pcer, og liker å betale litt for det i alle fall. Trenger ikke å betale overpris, men noe synes jeg jo Microsoft faktisk fortjener.

For jeg er så voksen at jeg vet at det å drive et firma faktisk koster penger. Flere titusner med ansatte skal ha lønn, og godtar ikke klistremerker som kompensasjon for jobben de gjør.

 

Men da er det jo bra vi lever i Norge der vi har råd til å velge Microsoft helt bort fra livet vårt. Hvis man ønsker trenger du ikke å ha et eneste Microsoft produkt på pcen din, eller Macen din. Er jo mye bedre det enn å bare klage over hvor mye Microsoft suger.

Endret av myhken
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jepp, merkelig det der. Alle klager, men så og si ingen gidder å bytte. Trodde jo Linux var SÅ mye bedre enn Windows...i alle fall når man ser all klagingen.

 

Kan jo godt forstå at mange mener linux er ett bedre OS, det er jo også det på mange måter, men det er vel så viktig hva slags applikasjoner som finnes til OSet, jeg tror det er en sentral grunn til at mange holder seg til windows.

 

AtW

Lenke til kommentar

Artikkelen er bare for dum. :nei2:

 

I tillegg bygger den på informasjon fra 13.august (Zdnet) og der bruker de ordet materializes

And if we'll see Blue materializes in the summer of 2013, as I've heard from some of my contacts....

 

Og det betyr vel egentlig at det nå er kun planlegging på gang, og at de begynner å utvikle selve programvaren sommeren 2013.

Og det kan jo stemme om man tenker at Win 9 (blue) trolig blir lansert 2015, om ikke "blue" blir en slag ny type service pack da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...