Gå til innhold

Windows 9-detaljer lekket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så fort Windows Blue er på plass og de aller fleste har oppgradert, vil utviklerverktøyene fra Microsoft oppgraderes, og slutte å ta inn applikasjoner og programmer laget for Windows 7. Det betyr ikke at gamle applikasjoner ikke vil fungere på Windows Blue, bare at alle nye applikasjoner skal lages med Windows Blue i tankene.
Hva vil egentlig dette bety? At alt skal slippes ut via marketplacen til Microsoft eller?
Lenke til kommentar

de sku ha laget et dedikert os for bare nettbrett og mobiler fra windows, så laget windows 8 for pc'er med startknapp, ka dokker andre syns om det forslaget mitt?

 

Fint det, men de tjener ikke penger på å selge det samme om igjen til brukere av desktop-PC. Dette er noen krampetrekk fra Microsoft i håp om å styre klar av nedgangen.

Lenke til kommentar

Cue 14 personer som truer med å bytte til Linux... som overraskende nok ikke har bytta til Linux når neste artikkel om Windows dukker opp.

 

Problemet er produktivitetsapplikasjoner og spill som gjør at folk er låst til Windows eller så hadde folk vært borte for lengst. Windows-versjoner til og med Windows 7 har funket bra for min del, men jeg bruker ikke PC pga Windows. Jeg bruker Windows pga programmer og spill.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det bare meg eller begynner Microsoft å gå i Apples fotspor? Starter egne butikker, lager egne nettbrett og telefoner, mer lukkede systemer med en lukket appstore, og nå oppdateringer istedenfor nytt OS.

 

Microsoft vil konkurere på det samme markedet, ikke spesielt overraskende. Om de klarer det er en annen sak.

Lenke til kommentar

Det jeg leser av dette er at Win 9 ikke er stort annerledes enn Win 8 som igjen ikke er bedre enn Win 7 på en PC, heller dårligere pga. alt tuch jallamikset.

 

Ny Dx versjon hvert år også? selvfølgelig eksklusivt for det "nye" oset... de finner vel en måte å plage spillere over på det "nye" oset tenker jeg, vil ikke bli første gangen...

 

 

Lenke til kommentar

Her lukter det work, buy, consume, die lang vei.

 

Et operativsystem holder fint i 10 år så lenge det var godt i utgangspunktet.

 

...

 

10 år i dataverden er jo mange lysår i normal regning. Å tenke seg et OS som skal holde 10 år er vel urealistisk. Å tenke seg at folk sitter på samme pc i ti år er jo også veldig urealistisk. Hardware forandrer seg så raskt at det er veldig upraktisk med et OS som skal holde 10 år.

Bare tenk på hvor mye problemer det ville å være å installere etter 5 år, når alle drivere som ligger i OS ikke virker på den nye hardwaren?

Og hvor mange oppdateringer måtte man ikke lastet ned og installert etter 9 år?

 

Jeg synes det er kjipt å installere Win7 SP1 nå, ettersom man må laste ned over 130 oppdateringer etter installasjonen. Og det er fra 2011.

Endret av myhken
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvorfor i helve*e er alle så opptatt av at den lille, stygge startknappen!? Man kan jo bruke startknapp --> søk akkurat som på gamlemåten! Slutt å være så trangsynte, og prøv noe nytt en gang i blant!

 

Hadde ikke søket strukket seg utover hele min 27" med 2560x1440 oppløsning og hatt null automatisk switiching mellom disse søkekategoriene som kommer opp så hadde jeg vært enig. Sånn som det fungerer nå er det langt mer tungvindt for meg å søke frem ting i Windows 8 så lenge det ikke kommer treff i første kategori.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...