Jump to content

Nødstopp

Medlemmer
 • Content Count

  689
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

365 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Mange takk! Er generelt sett storfan av Lian LI's aluminiumskonstruksjoner. Kabinettet mitt har endt opp litt skranglete etter all moddinga da, men med sidepanelene på er det null problem EK's 10/12mm akrylrør. God jul!
 2. Konge med så gode tilbakemeldinger! Har gjort det i to maskiner nå, og kan virkelig anbefale det om du er villig til å ofre det praktiske med myke slanger. Det er også nokså lett å komme i gang med bøyingen så lenge man tar det med tålmodighet og prøver seg litt frem først.
 3. Første forsøk på å ta noen halvgode bilder av maskinen. Tusen takk til Nizzen (som lever opp til navnet sitt) for donasjon av SLI-broa! Er ikke helt fornøyd med kablene (og 8-pin EPS mangler sleeving), men det får bare være inntil videre. Setter resten av bildene i spoiler, de er litt store.
 4. Min D5 durer som et uvær på full guffe (m/ Bitspower topp, tank og modkit). Må ha den på 2/5 for at lyden skal bli tolererbar for min del. Trodde først resonans var problemet og monterte asfaltplater på baksiden av hovedkortbrettet, men det hjalp ikke stort. Den er også montert med gummi mellom festet og kabinettet. Kan hende jeg har fått en enhet med defekter, men pumpa går som bare det og temperaturforskjellen mellom hastighet 2/5 og 5/5 er ubetydelig liten, så jeg gidder ikke prøve å gjøre noe mer med det. Har tidligere prøvd å demontere hele pumperiggen, vasket den skikkelig ut og sett etter problemer, men alt så bra ut..
 5. Skulle gjerne hatt en slik jeg, om den er av minste variant
 6. Antar høyt statisk trykk er viktig når luften skal dyttes såpass langt. I tillegg ville jeg prøvd med en i hver ende.
 7. Har hatt X1 nesten siden release og kan si meg enig i det meste du skriver. Hypen har definitivt vært velfortjent, mye for pengene. Kan også legge til at det er få hodetelefoner i prissjiktet som kan matche X1 når det kommer allsidighet; de uttrykker seg ikke spesielt på visse punkter, men er i stedet gjevnt over gode til det aller meste. Film og spill er helt topp på de, og med Modmic eller lignende fullstendig knuser de de fleste "gaming headsets" som er å oppdrive (med unntak av lydisolering, da. En kan bare glemme å bruke de i miljøer med mye støy).
 8. Takk for linken, veldig interessant lesning. Skal prøve ut den modden før eller siden. Det så veldig fort gjort ut, og så lenge det kan fjernes igjen (ved evt. salg) er det jo ikke noe problem. Har nettopp gjort noe lignende med mine Denon LA2000 (AH-D2000 med "MarkL-mod" og treklokker), der jeg limte en tynn mikrofiberklut på innsiden av klokkene for å få ned energien i diskanten noe. Hjalp ganske greit, men det virket som det gikk litt ut over mellomtonene også, så jeg skal se hva jeg kan gjøre for å kanskje få redusert effekten litt. Idéen kom fra en tråd på Head-Fi. Men, nå som jeg har HD800 spørs det om de blir brukt like mye...
 9. Jeg er storfornøyd. Det var kanskje et litt risikabelt kjøp siden jeg ikke hadde hørt de, men jeg tror jeg traff blink. De er utrolig detaljerte og med et enormt lydbilde. De øverste tonene var noe krasse i begynnelsen, men det vendte jeg meg rimelig kjapt til. Jeg har ikke hørt så mange andre hodetelefoner i denne prisklassen at jeg har noe særlig sammenligningsgrunnlag, men etter min mening lever de virkelig opp til ryktet sitt.
 10. Jo, du sier noe der. Har pittelitt igjen å ordne med kablinga som bare har blitt utsatt og utsatt, ellers er den ferdig. Kanskje jeg får gjort det før helga og knipsa noen bilder. Høyt på tide. Edit: Jeg er veldig opptatt tiden fremover, kan hende det må vente en uke eller to.
 11. Da falt jeg også omsider ned i high-end fella... Sennheiser HD 800 + HDVD 800.
 12. Ingen ting i veien for det, men da vil viftene konstant kjøre på 12V uten mulighet for justering av turtall, med mindre du regulerer spenningen til hele splitteren gjennom f.eks. en variabel motstand. Den er designet for PWM-vifter.
 13. Viftene er av ulik størrelse og ligger ikke likt når det kommer til turtall, så viftekurvene er ikke helt identiske. De stiger og synker i turtall på omtrent samme temperaturnivå, men de som tar inn luft på 280-radiatoren i front går stort sett litt kjappere for å opprettholde positivt lufttrykk i kabinettet. Jeg styrer de gjennom AISuite, men man kan jo bruke hva slags software man vil egentlig.
 14. Jeg har en slik for hver radiator. Får strøm direkte fra PSU, og PWM-signaler fra hver sin kontakt på hovedkortet. Viftene øker gradvis hastigheten ettersom væsketemperaturen stiger, basert på en sensor i loopen. Full kontroll, og veldig enkelt så lenge hovedkortet har tilkobling for temperatursensor. Edit: Kan også legge til at det er veldig lett å lodde på lengre kabler på den, mine to er skikkelig sleeva og plugges rett i strømforsyninga, via én plugg. Slipper SATA-styret.
 15. Du kan forvente omtrent samme ytelse og overklokk på alle modellene. Det som hovedsakelig bør avgjøre hvilket kort du kjøper er støynivå, og kanskje estetikk om du bryr deg om denslags. EDIT: Og pris, selvfølgelig.
×
×
 • Create New...