Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

 

 

Er det noe annet ps4 eksklusivt jeg burde sjekke ut? Etter som jeg har skjønt så er killzone en skikkelig middels affære, bare med god grafikk, så det frister ikke sånn veldig. Jeg kom halvveis ut i TLOU på PS3 før den maskinen tok kvelden så handler nok remastered versjonen etter hvert.

 

Killzone kan du glatt stå over ja, ser flott ut og alt det der men de har greid å ødelegge det Killzone var god på, nemlig følelsen av tyngde og kraft i våpen. Det er helt borte så og si i Shadow Fall.

 

Syns også du bør kjøre på med TLOU, da det artig nok kanskje er den beste tittelen til konsollen nå, og det er en drøm å spille i 60fps :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sitter å venter på at driveclub oppdateringen skal bli ferdig nedlastet... 2gb oppdatering som gikk helt fint frem til ca 1gb, men så har plutselig hastigheten på nedlastningen blitt redusert KRAFTIG og det er igjen 65 minutter for å laste ned siste gb'en. Er jo værre hastighet enn xbox live det her :-/

 

TLOU er bænkers. Ser ut som det er mest spill som kommer fremover som er noe å titte på da.. Witcher 3 blir vel kanskje det første. Kjøper det på ps4 for regner med det får litt bedre grafikk enn på xbox one.

Lenke til kommentar

Jeg har en sønn som er helt frelst på biler, selv om han bare har bikka 1 år elsker han å sitte på fanget og følge med (eller bruke den andre kontrollen, som selvsagt er avslått :wee:).. Nå har det seg slik at eneste "bilspillet" jeg har er GTA V, og det er vanskelig å unngå å lage helvete selv om man cruiser rundt. Derfor vil jeg ikke spille det mens han er våken.

 

I går fikk jeg sett noe Driveclub videoer og la merke til at det virker som det har helt rå lyd på bilene. Tenkte å kjøpe det på ps store, men skjønner ikke helt den versionen som ligger der. Er det hele spillet? koster i overkant av 300kr og er en "playstation plus" edition om jeg ikke husker feil. Noen som har peiling?

Lenke til kommentar

Apropos bilspel: Må få lov til å anbefale ModNation Racers for dei som ynskjer eit spel som liknar Mariocart. Akkurat same konseptet med gokartaktig køyring, og våpen som ein samlar opp undervegs. Ikkje minst er det fabelaktig å kunne laste ned banar frå nett som andre har laga.

 

Diverre er spelet berre til Ps3 foreløbig, men det er vel mange som framleis har den ståande som pynt i tv-bordet.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Sikkert blitt spurt flere ganger før, men kunne ikke finne da jeg søkte.

 

Jeg har tidligere kjøpt PS Gift Cards fra Amazon. For å bruke på min US Store. Men nå får jeg tydligvis ikke kjøpe flere 100$ cards fordi jeg allerde har kjøpt denne før? :S

 

Kan man kun kjøpe en gang?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...