Gå til innhold

LG Nexus 4 - Fornøyd eller skuffet?


Mixy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe spesielt gulsjær nei, og ikke noen andre gråe felt enn de som skal være der.

Nå har jeg lysstyrken på Auto da, har ikke testet med manuelle instillinger.

 

edit: ikke hatt noe problem med å ringe heller forsåvidt (onecall)

Virker som du har fått en mandagsmodell gitt.

 

Har du forresten oppdatert til android 4.2.1?

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Har oppdatert den.

 

Her er feilene:

Buzzing i speaker

Noe uklar tale på maks volume

Opplevd 2 ganger at jeg har ringt og det tolk 4 "Piip" før det ringte på telefonen vedsidenav

Prøvde å ringe til den, gikk rett til Personsvar 1 gang.

 

Skal ned å klage i morgen se om jeg får pengene tilbake evnt ny, skeptisk til ny pga lest dette er stort problem.

 

ER OPPDATERT

Endret av Christoffero89
Lenke til kommentar

I dag fikk jeg endelig Nexusen min, som erstatning for en HTC One X som gikk i bakken før jul. Har gått en hel måned med en urgammel Nokia som lånetelefon. Skulle egentlig fått den rundt den 12. januar, men det var visst noen forsinkelser fra LG.. Men nok om det.

 

FY SØREN! Har aldri vært mer fornøyd med en mobil i mitt liv. Topper til og med min trofaste S2 som jeg ble frastjelt i fjor. Ikke bare ser den deilig ut, den kjennes svært god ut, topp byggekvalitet! Føles mye bedre i hånden enn One X'en gjorde. Føler jeg når over hele skjermen uten noe særlig anstrengelser. I tillegg er den lynkjapp. Ikke opplevd en eneste forsinkelse, whatsoever. Google og LG har virkelig fått til noe mesterlig her (sett bort i fra leveringsproblemene). Dette er Android slik Android skal være!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har hatt mobilen siden onsdag nå og jeg må si jeg er veldig fornøyd. For første gang føler jeg at jeg holder en veldig dyr Android mobilen (men egentlig er den ikke det) pga vekten og oppbyggingen. Alt går fort, ingen lagg, kurvene på sidene av skjermen og selve Android opplevelsen.

 

Det jeg ikke er imponert over er skjermen og batteritiden. Ikke at skjermen ikke er bra, men til sammenligning med Galaxy Nexus så merker jeg at skjermen mangler kontrast. Sikkert bare fordi jeg er vant til amoled skjerm. Batteritiden derimot holder bare litt lengre enn Galaxy Nexus. Litt skuffet, men jeg kan leve med det.

Lenke til kommentar

Da ser det ut som min Galaxy Nexus begynner å få problemer med ladekontakten, så da har jeg unnskyldning til å kjøpe ny telefon :) Et par ting jeg lurer på (står kanskje tidligere her, men 51 sider er litt mye å kikke igjennom), på min galaxy nexus er det kommet en blåtann-bug etter oppdatering til 4.2.x, der blåtanna kobler fra hele tiden og div andre ting. Er det en slik bug på denne (siden det er samme android-utgave)? På Galaxy Nexus flasha jeg fra yakjuxw til yakju for å få oppdateringer direkte fra google, er det slik at man får google-oppdateringer fra starten av eller må LG godkjenne de først? Er det i så fall mulig å flashe på denne også?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...