Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg digger at spillet er online med tanke på den globale økonomien og slik, men kan ikke fordra at det er den eneste måten å spille på, men jeg skjønner at utgivere går til det skrittet med tanke på piratkopiering.

 

Hvis jeg skal tippe, så vil det komme en oppdatering etter et par måneder som gjør det mulig å spille offline. Da har de unngått det verste av piratbølgen. Jeg håper ihvertfall det.

 

 

Stakkars moderatorer på SimCity-forumet til EA. De har litt å drive med nå.

Lenke til kommentar

Ettersom de har vært unavailable i hele kveld uansett så de trenger de strengt tatt ikke å gi oss beskjed om at de tar dem ned enda mer.

 

Vet at det har blitt sagt 1001 gang men det kan ikke bli sagt for mye hvor sinnsvakt sykt plagsomt det er at EA skal blande seg borti det produktet jeg har kjøpt og gjør meg avhengig av dem videre for å få benyttet meg av dette produktet og de samtidig klarer å surre det til så jeg ikke får brukt det!?! nesten morsomt irriterende

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som er teit med Metacritic osv. er at folk skriver negative reviews som blir stående i all fremtid, og gir et urealistisk portrett av hvordan spillet er når det funker.

 

Diablo III f.eks har 88/100 critic og 3.8 user score selv om alle problemene for lengst er løst.

 

Etter Diablo 3 var det ihvertfall ikke ukjent for EA at dette var dårlig praksis. Et ubrukelig spill fortjener da virkelig ikke mer enn 0/10. Skal man behandle ærlige spillere som pirater må man kunne ta konsekvensene av det.

Lenke til kommentar

Det som er teit med Metacritic osv. er at folk skriver negative reviews som blir stående i all fremtid, og gir et urealistisk portrett av hvordan spillet er når det funker.

 

Diablo III f.eks har 88/100 critic og 3.8 user score selv om alle problemene for lengst er løst.

 

Synes de får som fortjent jeg når de velger en idiotisk løsning som dette. Det bør ikke glemmes, og det bør henge igjen i lengre tid.

Når man snakker om diablo3 så var det vel mange andre problemer folk hadde med det spillet enn kun de problemene ved launch.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å betale full pris for dette spillet er latterlig. Om fem år har EA sikkert stengt serverne sine, så det er leiepris man betaler.

 

1. EA stenger ikke servere som har en stor aktiv befolkning.

2. De ville patchet det slik at man kan spille offline.

3. Disse problemene er midlertidige.

Lenke til kommentar

Blir spennende å se hvordan det blir med dlc'er, jeg regner med de tar ruta til the sims 3, mye som peker på det siden simcity allerede er relativt strippet ned etter som jeg forstår.

 

Viss man i dag skal kjøpe the sims 3, full pakke med alle dlc'er. 519,83€

 

:laugh:

 

Det blir jo ren spekulering RRhoads, og det er overhode ingenting som tyder på at et online only spill patcher inn offline mode.

 

Jeg synes det er naivt å tro at de gjør det for piratkopiering sin del - men den diskusjonen er unødvendig å ta igjen? Jeg TROR de vil ha full kontroll, for å så utnytte dere med en hau av dlc'er.

Endret av Everket
  • Liker 1
Lenke til kommentar

EA fucker opp gamle gode spill, gang på gang..

 

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt vilje nok til å boikotte EA, men jeg ender alltid opp med å kjøpe favorittspillene mine av de uansett. Så lenge vi gjør det kommer det ikke til å skje noen endringer....

 

EDIT: Kom inn i spillet nå, men miste tilkoblingen før jeg fikk startet et game. Det gamle gamet mitt var forøvrig borte igjen, men jeg håper virkelig jeg mistet tilkoblingen før den forsøkte å laste den inn. Har enda ikke opplevd å kunne laste inn det gamle spillet mitt ved oppstart.

 

Er så avgjørende at jeg kommer meg inn før hele Storbritania skal inn!

Endret av vetle666
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...