Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, hadde blitt for langt innlegg hvis jeg skulle kommenter alt jeg likte, som; slipsknuten, skoene (fistbump.gif, skjorta, genseren og buksa.

Du er no så søt! :love:

 

Jeg ville valgt en sprekere farget genser, og fått lagt opp buksene, men ellers likte jeg det veldig godt :)

Takk!

Har 2 jeans jeg bytter mellom, så har et par som er lagt opp og et med brett. Blir som regel til at jeg går for jeansen med brett på beina.

Har ikke mange nok gensere til å kunne velge og vrake når det kommer til farger, dessverre. Faktisk har jeg kun v-halser i grått, brunt og lilla. Og alle er i søppelkvalitet. Men fit is king!

 

Vedlig pen losjakke, Lokeland!

Mye måtte du ut med?

Noe over 600kr om jeg husker riktig. Den blekner litt når den henger ved siden av frakken min fra Surface to Air, men den kommer nok til å gjøre jobben!

 

Likte det, Lokeland. Men jeg tror jeg ville valgt en litt sprekere farge på genseren selv. Hvilken modell er skoene?

Herring Coltham. Kjøpte de da de var på tilbud til £99.

 

Enig med de andre, lokeland; det ser bra ut. Hadde likt glimt av litt sprekere farger, men kan ikke klage på kombinasjonene som de er nå heller. Passformen ser bra ut på alt (med unntak av de allerede nevnte ermene).

 

Jeg lurer på hvor kaldt det er der du er, dog. Vinterjakker og skjerf? :p

Alt, alt for varmt til å egentlig kunne gå i det :p Det var kun for bildenes skyld, egentlig var det 17 grader ute da bildet ble tatt.

 

Fint Lokeland, syns du har funnet ting som passer bra selv om jeg mener å ha lest at du sliter med å gjøre det.

Takk! Det eneste problemet er at jeg ikke har luksusen av å kunne velge etter kvalitet, men det skal jeg vel alltids overleve :)

 

Lookin' good, lokeland!

Takk!

Lenke til kommentar

Yesstyle.com.

De setter for øvrig ned prisen til langt under 200kr-grensen uten at du spør, i tillegg til at de merker pakken som "sample".

Den er for øvrig ikke av 100% ull, men en ull/polyester-blanding (umulig å si hvordan blanding er i prosent ettersom jeg ikke kan kinesisk), så om man ikke er veldig tynn ville jeg lett valgt noe annet av 100% ull.

Edit: Her.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Nå var jeg ikke helt seriøs, selv om det kanskje ikke kommer frem av innlegget. Uansett, det er mulig å ha klokken på "feil" hånd -- kronen er på de aller fleste klokker plasser på høyre side, og det er fordi man ikke skal presse den inn i armen hver gang man bøyer på håndleddet.

 

Kan jo legge til at det er en lekker klokke E.Zegna! Personlig er det et par klokker jeg ville hatt før den, men absolutt en klokke som står over en god del andre på ønskelisten.

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar

Topman.co.uk for £80. :) Kom vel på rundt 1100kr med moms og tollgebyr. Har bestilt enda ei jakke (denne gangen en harrington til høsten) og 2 gensere. Blir nok flere bestillinger derifra også. De er vel en av de ytterst få som faktisk fører XXS.

Finner den ikke :/ Har du en link eller er den ikke til salgs mer? Leter etter en fin og ikke alt for dyr dufflecoat nemlig!

Lenke til kommentar

Nå var jeg ikke helt seriøs, selv om det kanskje ikke kommer frem av innlegget. Uansett, det er mulig å ha klokken på "feil" hånd -- kronen er på de aller fleste klokker plasser på høyre side, og det er fordi man ikke skal presse den inn i armen hver gang man bøyer på håndleddet.

Må bare påpeke at det er ikke derfor man skal ha klokken på venstre hånden. Forøvrig er det ikke noe sted man "må" ha klokken i dag, dette avgjøres av personlige preferanser og det er ikke noe som heter feil hånd lenger. Tidligere var det gjerne slik at klokken ble brukt på den hånden som hadde minst aktivitet for å unngå å skade og riper, og siden de fleste er høyrehendte så ble den brukt på venstre. Kronen er også derfor på høyresiden, slik at man kan stille klokken med sin primære hånd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...