Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

http://www.alexanderwang.com/no/shop/men/bags-travel-wallie-duffle-in-black-goatskin-with-matte-black_cod45179190bh.html

 

Kom nylig over Wallie Duffle fra Alexander Wang. Bagen har to hovedrom, noe som er kjekt for meg som gjerne har med meg treningstøy på skolen. Jeg greier da ikke å rettferdiggjøre prisen ettersom merke ikke spiller så stor rolle så lenge bagen er pen og solid. Er det noen som vet om andre bager der ute med to hovedområder med seperate zippers som har en noe mer spiselig pris?

Endret av Virke
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, du må bestille fra England. Men noen av dem er laget på Loake-lester, og de kan du enkelt prøve om du bor litt sentralt.

 

Jeg har tafset litt på Gregers-sko på en butikk i Torggata. Ikke veldig imponert. Kjipt lær. Dessuten ikke spesielt pene, de du linka til. Ville sterkt vurdert lærsåle om du bare skal bruke dem i "fine anledninger" - da blir skoen som oftest mindre klumpete. Finn noen i mørkere skinn, gjerne med cap toe og ikke helt blank, og med lukket snøring.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir det ikke sykt dyrt å bestille det fra nettet da. Skulle jeg f.eks bestilt disse: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colset=1&styleid=1445&shoeid=5250&brandid=6&catid=118&oldcolid=2748&stype=0&colourid=2749 så koster vel det brått nærmere 3000 med toll og moms osv?

Hugo Boss er kanskje ikke noe å satse på i sko? Er dette lukket eller åpen snøring? http://www.miinto.no/p-353842-c-822-sko

Lenke til kommentar

Begge de du linket til har åpen snøring. Jeg synes dressko skal ha lukket snøring, men jeg vet MANGE bruker sko med åpen snøring til dress. Om du lurer på forskjellen: http://www.alexandru-remus.ro/wp-content/uploads/2013/08/OXFORD-DERBY_shoes1.jpeg

Ellers bør du unngå sko fra motemerker som Hugo Boss. Ja, skikkelige sko kan ofte være dyrere, men du sparer det veldig enkelt inn ved å ta skikkelig vare på dem.

Lenke til kommentar

Nærmere 3000 er vel å ta godt i. Du slipper britisk VAT på 20%, og med £15 i frakt ender skoene i seg selv på rundt 1850 kroner. 25% moms av dette og gebyr til UPS på 150 kroner, og da ender du på ikke avskrekkende ~2450 kroner -- eller for alle praktiske formål akkurat like mye som Hugo Boss-skoene.

 

Må vi heller ikke glemme at Herring vel enda skriver ned verdien samt han får vel med skotrær om han bruker HSAB(?).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...