Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Tja? Jeg testet den nettopp igjen for å dobbeltsjekke. Jeg synes den virker helt OK lengdemessig sammenlignet med en losjakke jeg hadde tidligere, men blir kanskje fitpic senere.

 

Btw nytt lavmål, men ikke denne av Minmote denne gang: http://www.klikk.no/mote/kamille/moteogskjonnhet/article877972.ece

 

Fra artikkelen "hvordan skal gutta kle seg på julebordet?" på klikk.no. :eek:

 

For all del, kan godt hende at det bare er jeg ser feil.

 

Har forøvrig en teori en teori om at alle moteartikler som bruker ordet "gutta" i overskriften er dritt. F.eks "Slik er luemoten for gutta i vinter", "sånn vil vi jentene at gutta skal gå kledd i sommer" osv.

 

og hlt til sist: Er ikke velur billigversjonen av fløyel, da? Innbiller meg at det stoffet som disse grusomme Juicy Couture-kosedressen er laget av er velur, ikke akkurat kult å komme på julebord kledd i det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er mye salg ute å går nå pga Black Friday. J.Crew Factory har 50% på alt (anbefaler Bedford Slim pants til 180 kr). Ekstra salg på Ralphlauren.com også. :)

Vet du hvordan skjortene til J.Crew er? Shipper de egenltig til Norge? Det står "ship to Norway" øverst. På shipping informasjonssiden står det bare USA og Canada.

Endret av Boil In Bag
Lenke til kommentar

Angående Black Friday så har også Yellow Hook Necktie Co. 20% på sine slips som er håndlagde i Brooklyn. (NYIslander på SF som står bak siden)

 

Synes bl. a. dette er meget pent, men litt usikker på hvor mye bruk jeg vil få ut av det. Heter hvertfall "Hot Cocoa Flannel Six Fold". Nok mas fra meg om black friday hvertfall.

 

IMG_5186_1024x1024.jpg?v=1379866190

Lenke til kommentar

Vet du hvordan skjortene til J.Crew er? Shipper de egenltig til Norge? Det står "ship to Norway" øverst. På shipping informasjonssiden står det bare USA og Canada.

Jeg vurderer også veldig seriøst å kjøpe et par ting fra J. Crew. Men trenger en proxy, og det veldig kjapt. Noen som har noen til å stole på? Send melding.

 

Og har noen peiling på størrelsen? Kan det stemme at skjorter i large kun er 23inches over brystet?

Endret av Jostein K.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...