Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Dag1234, hvilke butikker er verdt å sjekke ut i Stavanger?

 

Jeg er ikke så bevandret i butikkene her i byen og har ikke handlet på flere år, men Rolfsen er jo en bra butikk for rtw og sko. Made with Hart er jo litt gøy å sjekke ut, de har jo skjorter som du ikke finner andre steder. Geddon er litt mer fashion, men vel verd en titt.

 

Ellers er det de vanlige kjedebutikkene, men der går jeg sjelden . Så er det også ungdomsbutikker, men det er jo ikke noe for meg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Okei, fint å høre! Var du fornøyd med resultatet?

Ikke for å være en partypooper, men første skjorte blir vanligvis ikke bra. For min egen del, og veldig mange andre, passet ikke skjorten ved første forsøk, men ved andre forsøk var den 90% perfekt. Stoffet og konstruksjonen, derimot, er meget god.

Lenke til kommentar

Enig med dere her - men hva tenker dere om casual skjorter fra Luxire?

 

Jeg har følgende:

 

 

  • Navy Chambray (Brembana 99$)
  • Warzone White Oxford
  • Sky Blue Oxford
  • Pale Mauve Stripes Oxford
  • Blue University Stripes Oxford
  • Navy Shadow Stripes Oxford
  • Classic Blue Oxford

 

 

 

Dette og en penskjorte i hvitt (lustrous fine white) utgjør omtrent alle skjortene jeg har. Gjennom Luxire så har jeg kastet ut alt som ikke passet OK og som jeg ikke var fornøyd med og byttet det ut deres MTM-skjorter til en ganske fornuftig pris.

 

Som dere ser så har jeg jo plenty av oxfords, men lite annet. Skjorter til sommertid i lin og lin/bomull får jeg ta neste sommer, men tenkte på litt lettere skjorter enn oxfords og fortsatt ganske casual.

 

Vurderer rød/grønn gingham, men har dere noen skjorter i f. eks chambray å anbefale? Navy chambray av Brembana er jo ganske tykk.

 

Ellers så kommer Luxire seg noe voldsomt mtp. å lage blazere: (kan jo også være en dressjakke med patch pockets, men trolig en blazer/sc)

post-51400-0-68163300-1379017679_thumb.jpeg

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Heisann!

Jeg skal til Gurgaon i India (Sør-øst fra New Dehli) i høstferien, og lurer på om noen av dere vet om noen shopping muligheter der. Jeg har funnet ett kjøpesenter som er der. Se her! Sjekk ut kategoriene Anchor Stores, Men's Apparels/Accessories, Apparel Unisexx og Footwear/Leather/Luggage Accessories. Selv har jeg notert ned følgende butikker: Adidias, Arrow, Boggi Miliano, CK Jeans, Diesel, Gant, Guess, Esprit, Levi's, Next, Nice og Tommy Hilfiger. Er det noen fler jeg bør titte innom? Er det slik at Boggi Miliano er den butikken med best kvalitet av de nevnte? Takker for svar. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...