Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Er det noen kjeder eller netbutikker i Norge som selger kjipe-men-ok skinnhansker til under 400? Måtte hastekjøpe noen skinnhansker på tirsdag, endte med et papirtynt par fra Match som sannsynligvis vare halvannen uke for 299... Mister dessverre som regel totre par hansker per vinter, og har allerede mistet et par jeg har hatt siden i fjor, som var ganske OK skinnkvalitet med litt fôr til ~400. Hadde selvfølgelig fått mye bedre skinnhansker for ~700kr og oppover fra utenlandske sider, men me moms og tull i tilleg blir det litt mye for noe jeg "forbruker" to-te par av per sesong.

angående toll og slikt kan du be dem skrive en lavere verdi på pakken.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan klarer du å miste så mange par? Jeg ville kanskje tippe at de typiske billigkjedene som zara og hm ville være steder du kunne funnet sånt.

Det forrige paret ble lagt igjen i kantinen i ti miutter, etterpå var det borte. Så det var nok noen andre som syntes det var kaldt den dagen. Ellers er det stort sett kollektivtransport det forsvinner en hanske på (og da er det jo ikke så mye hjelp i den andre...) I Bergen er paraplyer flyktige gjenstander som er delinkverte og allemannseie på en gang, kan se ut som det har gjort det lettere å glemme igjen hansker også. :p

 

H&M hadde ikk et eneste par skinnhansker, Zara har vi ikke i Bergen, dessverre,

 

http://www.hm.com/no/product/01605?article=01605-B

 

De selger disse på H&M. Er i brun, rød og svart. Aner ikke hvor godt foret de er.

Lenke til kommentar

Det er tilfeldigvis ingen her som har spradet rundt på BI i dag veldig pent kledd, men med ett par hvite ankelsokker tydelig synlig i glippen mellom buksen og skoene? I såfall, fiks det asap, det ser jævlig ut!

(Ikke at jeg tror noen her hadde gjort noe sånt, men)

Endret av Hvorre™
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Lol. Gratulerer, du har funnet Wikipedia. Hvor mye tror du en forskjell på 7 mikrometer vil ha å si i praksis? Nok til å forsvare en 5-10-dobling av prisen på kashmir? Ikke vær dum...

 

Den eneste grunnen til å kjøpe vicuna er for å ha noe så og si ingen andre har (aka vise at man har penger). Hvis det er din greie er det bare å kline til. Hvis du derimot vil ha et varmt, mykt, og pent skjerf til en fornuftig pris (i forhold til vicuna) kjøper du kashmir.

Å så? Kunnskap er formidling og kopiering fra et medium til et annet. Å hente kunnskap fra wikipedia eller "skredderens bibel" har ingenting å si, hvis begge sier det samme.

En av de rareste kunnskapsdefinisjoner jeg har lest, gitt.

 

Stusset litt på den jeg og...

Lenke til kommentar

Det er tilfeldigvis ingen her som har spradet rundt på BI i dag veldig pent kledd, men med ett par hvite ankelsokker tydelig synlig i glippen mellom buksen og skoene? I såfall, fiks det asap, det ser jævlig ut!

(Ikke at jeg tror noen her hadde gjort noe sånt, men)

BI hvor? Vet om en det kan være på BI Bergen. Om våren går han i chinos og loafers, med ca 10 cm fra kanten av loaferne til kanten på chinosene. Hvite ankelsokker i loaferne, ofc.

Lenke til kommentar

Ok, nok ein post om woolrich arctic parka. Kan nokon forklara meg forskjellen på den svindyre varianten og dei som går relativt billig på ebay? Sikkert stoffkvalitet etc, men har nokon prøvd begge for samanlikning?

 

Jeg har prøvd begge. Stoffet på den dyre virker marginalt bedre, og det virker også som om den har litt mer dun (den er på en måte litt tykkere). Hvis du finner riktig farge og størrelse på ebay ville jeg personlig bare slått til...

Lenke til kommentar

Hva mener dere om denne jakken? Eventuelt andre forslag til ytterjakke som kan brukes på til daglig og på byen på lørdagskvelden? http://www.zalando.no/piper-maru-pixi-vinterjakker-sort-pm222g00c-802.html

 

Og hvilken er penest av de her?

http://www.zalando.no/gaastra-dock-skjorte-bla-g1022f01b-502.html

og

http://www.zalando.no/gaastra-astern-skjorte-bla-g1022f01c-503.html

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...